inzercia, predaj, predám, bazár

Herné reproduktory GENIUS

Kategória: Ostatné

Predám málo používané herné reproduktory GENIUS GX GAME. Celkový výkon 80 W. Cena: 50,-€.
Herné reproduktory GENIUS
Podobné inzeráty
Genius SP-HF500A
Reproduktory Genius SP-HF 500A, 2.0, 14W, drevené. Dvojkanálové stereo reproduktory Genius SP-HF 500A s celkovým výkonom 14W. Reproduktory Genius SP-HF 500A sú z dreveného materiálu s elegantným lesklo čiernym predným panelom. Na pravom reproduktora je umiestnené ovládanie hlasitosti a tónov, medzi ktorými sú pripravené jacky 3,5mm jeden pre výstup na slúchadlá, druhý pre pripojenie externého zariadenia pomocou line-in vstupu.
Reproduktory Genius SP-U115
Predám nevyužité PC reproduktory Genius SP-U115 v modrej farbe. ᐅ Osobný odber BA-Bory, Petržalka, Apollo, alebo posielam len po prijatí platby (+poštovné) vopred na môj účet! ᐊ Popis: Kompaktné reproduktory Genius SP-U115 sú ideálnym príslušenstvom k prenosným počítačom. Na napájanie im stačí obyčajný USB port a signál prijímajú klasickým 3,5 mm jack konektorom. Využívajú 50 mm meniče, s ktorých pomocou obstarávajú hlasný a čistý zvuk s výkonom 1,5 W RMS. Priamo na bočnej strane jedného z reproduktorov sa navyše nachádza praktické ovládanie hlasitosti zaisťujúce pohodlnú obsluhu. Elegantná lesklá povrchová úprava potom sprostredkuje výborný vzhľad v každom počítačovom kútiku.
Webkamery Genius VideoCAM GF112, VideoCAM Look
Predám staršie USB webkamery Genius. Neexistujú pre ne 64-bitové drivery, takže fungujú len v 32-bitových Windows (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, ale nie 64-bit). V Linuxe fungujú bez obmedzenia. Genius VideoCAM GF112 - rozlíšenie 352 x 288, multifunkčný držiak/stojan. Genius VideoCAM Look - rozlíšenie 640 x 480, stojan na stôl. Cena je za kus. Ak používate GMail, kontrolujte si SPAM.
Predám herné slúchadlá génius
Predám tieto herne slúchadlá od značky génius Sú plné funkčne 7x použite Kúpa pred mesiacom Majú extrémne bassy Má aj mikrofón vďaka ktorému Môžťe komunikovať Má to usb kábel takže do Pc! Mne to slúžilo na hranie hier komunikovanie s chatom Počuvanie hudby Dvôvod predaja kupa nových slúchadiel Nevolať čislo je vymyslené prosím len písať ďakujem❤️????
Herné Slúchadlá s mikrofónom ASUS H3 GAMING RED H
Predám úplné, nové, nepoužité zabalené Herné Slúchadlá s mikrofónom ASUS H3 GAMING RED Headset. Pošlem poštou na dobierku. Cena je 40e Nový headset TUF Gaming H3 je navrhnutý tak, aby hráčom, ktorí hrajú alebo streamujú dlhšiu dobu, poskytol neuveriteľný komfort aj odolnosť. Slúchadlá TUF Gaming H3 s ľahkou konštrukciou, rýchlo sa ochladzujúcim náušníkom, čelenkou z nerezovej ocele, 50 mm meničmi ASUS Essence a dizajnom vzduchotesnej komory vylepšujú zvukový zážitok v hre s úžasne bohatým a pohlcujúcim zvukom. Slúchadlá TUF Gaming H3 zdedili najznámejší rys herných headsetov ASUS: exkluzívnu vzduchotesnú komoru a meniče ASUS Essence, ktoré poskytujú čistejší zvuk so silnými basmi, aby vás ponorili ešte hlbšie do prirodzene znejúceho herného zážitku. Technológia Virtuálneho priestorového zvuku 7.1* poskytuje vylepšenú úroveň presnosti zvuku a poskytuje tak istú konkurenčnú výhodu. * Podporované programom Windows Sonic. Ľahká konštrukcia headsetu TUF Gaming H3, ktorá váži len 294 gramov, je navrhnutá tak, aby vás behom dlhých herných akcií nijako nezaťažovala svojou váhou. Slúchadlá TUF Gaming H3 používajú náušníky ASUS s rýchlym odvodom tepla, ktoré sa skladajú zo 100% proteínovej kože a rýchlo sa ochladzujúcej pamäťovej peny, aby poskytovali maximálne pohodlie. Aby dokázal zvládnuť aj náročné herné vravy, je headset TUF Gaming H3 vybavený čelenkou z nerezovej ocele. Pre lepšie pohodlie je čelenka navrhnutá tak, aby poskytovala o 20% menšiu upínaciu silu než iné headsety. Headset TUF Gaming H3 obsahuje jednosmerný teleskopický mikrofón, vyladený špeciálne pre čistú hlasovú komunikáciu a certifikovaný poprednými komunikačnými aplikáciami. Intuitívne ovládacie tlačidlá na náušníku vám umožnia okamžite ovládať hlasitosť alebo stlmiť mikrofón. S TUF Gaming H3 nepotrebujete ďalšie slúchadlá pre herné konzoly, keďže tento headset poskytuje plnou podporu naprieč platformami, vrátane PC, MAC, PS4, Nintendo Switch, mobilného telefónu a Xbox One. 50 mm meniče ASUS Essence a exkluzívna technológia vzduchotesnej komory dodávajú pohlcujúcu zvukový zážitok Virtuálny priestorový zvuk 7.1 podporovaný programom Windows Sonic Tvrdá čelenka a strmeň z nerezovej ocele poskytujú zlepšenú stabilitu a trvanlivosť Ľahká konštrukcia zabezpečuje pohodlie behom hrania Podpora naprieč platformami pre PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, Xbox One a mobilné telefóny Analogový mikrofón zabezpečuje jasnú komunikáciu v hre
Predam stereo reproduktory k PC zn. Genius
Predam starsie, pouzivane stereo reproduktory k PC zn. Genius SP-G06 za 8 euro. V pripade zaujmu emailujte na: ampd@ alebo volajte