inzercia, predaj, predám, bazár

Herný Počítač

Kategória: Herné zariadenia

Predávam herný počítač 2 roky použivaný bez záruky.

Komponenty:
-Základná doska ASUS PRIME Z390-A
-Operačná pamäť HyperX 8GB DDR4 2666 MHz CL16 FURY series
-Grafická karta MSI 1050 Ti 4GB
-PC skrinka SilentiumPC Signum SG1V EVO TG
-Dist Samsung SSD 1TB
-Procesor Intel Core i5-9400F
Počítač sa taktiež krásne chladí netreba sa obávať prehrievania
Cena:380€ pri rýchlejšom jednaní možna dohoda
-operačný systém Windows 10
Herný Počítač
Podobné inzeráty
Bezdrôtový herný ovládač EasySMX 2.4G Joystick
Nový. Osobný odber BB okolie. Popis: ???? 【Skvelá kompatibilita】 Bezdrôtový herný ovládač funguje s PS3, Nintendo Switch a PC, Android, Vista, TV Box Steam, Upozornenie: Pre zariadenia s Androidom by mal byť Android 4.0 alebo vyšší s funkciou OTG. Nie je kompatibilný s Mac, iOS, Xbox 360, Xbox One, Playstation 4, Amazon fire stick a Amazon Fire TV. ????【Nastaviteľná duálna vibračná spätná väzba】 Bezdrôtový gamepad EasySMX, vstavaný somatosenzorický motor s asymetrickým dvojitým ovládačom vibrácií, tri úrovne intenzity vibrácií možno nastaviť pre skvelý herný zážitok! Tento ovládač tiež podporuje 6-osové gyroskopy a poskytuje presný pohybový senzor Nintendo. Je dokonale kompatibilný s hrami Nintendo, ako je The Legend of Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, smash bros, Super Mario, Splatoon 2 atď. ????【5 nastaviteľných úrovní LED osvetlenia a 6-osový gyroskop】 Ovládač EsySMX PC/PS3/Nintendo s tlačidlom ABXY a priamym joystickom v módnom a pôsobivom LED svetle, 5 nastaviteľných úrovní osvetlenia. a podporuje funkciu gyroskopickej osi. Super citlivé snímanie tlačidiel poskytuje presný herný zážitok otáčaním herného ovládača. Dve analógové páčky a rozširujúce spúšťače poskytujú presné ovládanie pohybu ????【M tlačidlá a ergonomický dizajn】 Blutooth PC Switch Joystick ovládač s M tlačidlami, vďaka ktorým sa stanete majstrom manipulátora. Ako tlačidlo M môžete upraviť akúkoľvek zložitú operáciu. A pohodlné sú v ergonomickom protišmykovom prevedení, vďaka ktorému je úchop príjemnejší a pohodlnejší na používanie a nedovoľuje skĺznutiu, aj keď sa vám pri intenzívnom hraní potí ruka ????【Turbo funkcia a dlho-pohotovostné napájanie z batérie】Bezdrôtový herný ovládač s funkciou Turbo a programovateľnými tlačidlami sa môžete stať herným majstrom jediným kliknutím. · TURBO Button + Cross Button fungujú súčasne na úpravu intenzity vibrácií joysticku, vstavaná 600mAh kvalitná lítium-polymérová batéria, rýchle nabíjanie za 2 hodiny, ale podporuje 8-10 hodín pracovného času.
Predám herný Pc
Dobrý deň, predám svoj herný pc GPU - Radeon RX580 CPU - Intel Core i5-4440 Ram - 8 GB HDD - 2 T SSD - 512 GB Počítač je plne funkčný... Jedine ma vady na skrinke ( chyba jedna nozicka a v predu je puklinka ktorú nieje vidno ... Na chod počitača to nemá žiaden vplyv). Počítač predavam bez monitoru a príslušenstva v prípade záujmu osobný odber!!! Dôvod predaja je nevyuzitie kvôli tomu lebo som si kúpil herný nootebok.
Herný počítač 1050 TI, I5
Predám starší herný počítač z roku 2018 Zostava sa skladá z Grafika GeForce 1050 TI Procesor I5 7400 Ramky 16gb ( originál boly 8 ) 1000GB HDD 120gb SSD K počítaču môžem predať aj čisto novú myš a klávesnicu A ak by bol záujem aj dosť starý mo stále funkčný monitor Asus Počítač neni najnovší no rozbehne kľudne hry ako GTA5,CS:GO a podobne Počítač neni problém osobne vyskúšať pozriet Uvedená cena je komplet aj s monitorom, klávesnicou a myšou
Predám herny pc set
Predám tento výkonný herny počítač od vsetkeho mam originál krabicove balenie. 4 mesiace používaný, bez problemov zvladne aj náročnejšie hry. Ponúkam k tomu monitor ( herny set myška, klávesnica + slúchadlá s mikrofónom značky bloody) viac o pc na fotke. Len osobný odber Možnosť doviezť okolie BB kraj. Inzerát platí kým nebude zmazaný, volať na číslo len vážny záujem
Predám herný pc + Herný monitor
Dobrý deň, ponúkam na predaj tento výkonný herný PC vhodný pre hráča. Počítač zvláda hry ako COD,Fortnite, CS:GO, LOL,WARZONE,Minecraft, Rocket League, GTA V,VALORANT,PUBG, atd. Komponenty: CPU: Intel core i7-7700 GPU: Nvidia GeForce GTX 1660 6gb RAM: 24GB DDR4 SSD: 120GB MONITOR : Benq Zowie xl2411p Monitor má 144Hz. Prikladám k tomu dve klávesnice.
Herný počítač i5, GTX 1060, 480gb SSD
Mám na predaj tento herný počítač Parametre: MB: Asus H81 Gamer CPU Intel Core i5 4460 3,2ghz RAM 8gb 1600mhz GPU MSI Nvidia GTX 1060 Aero 3gb SSD disk Kingston 480gb Zdroj Corsair CV550 w Je nainštalovaný čistý Windows 10. Počítač je vo veľkej skriňy 1Cool Gamer 3 ktorá je pripravená na všetky upgrady, grafika až do 400mm, priestor pre predné alebo horné vodné chladenie a miesto na 3SSD a 2 HDD. Momentálne v nej bežia 4 ventilátory. Skriňa nemá žiadne zbytočné LEDky okrem tej čo je na MB. Osobný odber Bratislava. Pre viac info správa.