inzercia, predaj, predám, bazár

Herný počítač

Kategória: Herné zariadenia

Dobrý den, ponúkam na predaj Pc

ASUS TURBO GeForce RTX 2070 8G
GRAFICKÁ KARTA

Intel Core i7-8700
PROCESOR

Asus ROG STRIX B360-G GAMING
ZÁKLADNÁ DOSKA

HyperX 16 GB KIT DDR 4 2400 MHz CL15
OPERAČNÁ PAMÄŤ

Kingston A1000 240GB NVMe
SSD DISK

WD Blue 2TB
PEVNÝ DISK

Cooler Master Hyper TX3i
CHLADIČ PROCESORA

Fractal Design Essence 600W
POČÍTAČOVÝ ZDROJ

Fractal Design Meshify C Mini Dark TG - gamebox edícia
POČÍTAČOVÁ SKRIŇA

Windows 10 Home CZ 64-bit
OPERAČNÝ SYSTÉM

- plus k tomu sú Slúchadla, veľká podložka, myš Razer, mechanická klávesnica
- Monitor LG 164Hz 27’
Herný počítač
Podobné inzeráty
Bezdrôtový herný ovládač EasySMX 2.4G Joystick
Nový. Osobný odber BB okolie. Popis: ???? 【Skvelá kompatibilita】 Bezdrôtový herný ovládač funguje s PS3, Nintendo Switch a PC, Android, Vista, TV Box Steam, Upozornenie: Pre zariadenia s Androidom by mal byť Android 4.0 alebo vyšší s funkciou OTG. Nie je kompatibilný s Mac, iOS, Xbox 360, Xbox One, Playstation 4, Amazon fire stick a Amazon Fire TV. ????【Nastaviteľná duálna vibračná spätná väzba】 Bezdrôtový gamepad EasySMX, vstavaný somatosenzorický motor s asymetrickým dvojitým ovládačom vibrácií, tri úrovne intenzity vibrácií možno nastaviť pre skvelý herný zážitok! Tento ovládač tiež podporuje 6-osové gyroskopy a poskytuje presný pohybový senzor Nintendo. Je dokonale kompatibilný s hrami Nintendo, ako je The Legend of Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, smash bros, Super Mario, Splatoon 2 atď. ????【5 nastaviteľných úrovní LED osvetlenia a 6-osový gyroskop】 Ovládač EsySMX PC/PS3/Nintendo s tlačidlom ABXY a priamym joystickom v módnom a pôsobivom LED svetle, 5 nastaviteľných úrovní osvetlenia. a podporuje funkciu gyroskopickej osi. Super citlivé snímanie tlačidiel poskytuje presný herný zážitok otáčaním herného ovládača. Dve analógové páčky a rozširujúce spúšťače poskytujú presné ovládanie pohybu ????【M tlačidlá a ergonomický dizajn】 Blutooth PC Switch Joystick ovládač s M tlačidlami, vďaka ktorým sa stanete majstrom manipulátora. Ako tlačidlo M môžete upraviť akúkoľvek zložitú operáciu. A pohodlné sú v ergonomickom protišmykovom prevedení, vďaka ktorému je úchop príjemnejší a pohodlnejší na používanie a nedovoľuje skĺznutiu, aj keď sa vám pri intenzívnom hraní potí ruka ????【Turbo funkcia a dlho-pohotovostné napájanie z batérie】Bezdrôtový herný ovládač s funkciou Turbo a programovateľnými tlačidlami sa môžete stať herným majstrom jediným kliknutím. · TURBO Button + Cross Button fungujú súčasne na úpravu intenzity vibrácií joysticku, vstavaná 600mAh kvalitná lítium-polymérová batéria, rýchle nabíjanie za 2 hodiny, ale podporuje 8-10 hodín pracovného času.
Predám herný Pc
Dobrý deň, predám svoj herný pc GPU - Radeon RX580 CPU - Intel Core i5-4440 Ram - 8 GB HDD - 2 T SSD - 512 GB Počítač je plne funkčný... Jedine ma vady na skrinke ( chyba jedna nozicka a v predu je puklinka ktorú nieje vidno ... Na chod počitača to nemá žiaden vplyv). Počítač predavam bez monitoru a príslušenstva v prípade záujmu osobný odber!!! Dôvod predaja je nevyuzitie kvôli tomu lebo som si kúpil herný nootebok.
Herný počítač 1050 TI, I5
Predám starší herný počítač z roku 2018 Zostava sa skladá z Grafika GeForce 1050 TI Procesor I5 7400 Ramky 16gb ( originál boly 8 ) 1000GB HDD 120gb SSD K počítaču môžem predať aj čisto novú myš a klávesnicu A ak by bol záujem aj dosť starý mo stále funkčný monitor Asus Počítač neni najnovší no rozbehne kľudne hry ako GTA5,CS:GO a podobne Počítač neni problém osobne vyskúšať pozriet Uvedená cena je komplet aj s monitorom, klávesnicou a myšou
Predám herny pc set
Predám tento výkonný herny počítač od vsetkeho mam originál krabicove balenie. 4 mesiace používaný, bez problemov zvladne aj náročnejšie hry. Ponúkam k tomu monitor ( herny set myška, klávesnica + slúchadlá s mikrofónom značky bloody) viac o pc na fotke. Len osobný odber Možnosť doviezť okolie BB kraj. Inzerát platí kým nebude zmazaný, volať na číslo len vážny záujem
Predám herný pc + Herný monitor
Dobrý deň, ponúkam na predaj tento výkonný herný PC vhodný pre hráča. Počítač zvláda hry ako COD,Fortnite, CS:GO, LOL,WARZONE,Minecraft, Rocket League, GTA V,VALORANT,PUBG, atd. Komponenty: CPU: Intel core i7-7700 GPU: Nvidia GeForce GTX 1660 6gb RAM: 24GB DDR4 SSD: 120GB MONITOR : Benq Zowie xl2411p Monitor má 144Hz. Prikladám k tomu dve klávesnice.
Herný počítač i5, GTX 1060, 480gb SSD
Mám na predaj tento herný počítač Parametre: MB: Asus H81 Gamer CPU Intel Core i5 4460 3,2ghz RAM 8gb 1600mhz GPU MSI Nvidia GTX 1060 Aero 3gb SSD disk Kingston 480gb Zdroj Corsair CV550 w Je nainštalovaný čistý Windows 10. Počítač je vo veľkej skriňy 1Cool Gamer 3 ktorá je pripravená na všetky upgrady, grafika až do 400mm, priestor pre predné alebo horné vodné chladenie a miesto na 3SSD a 2 HDD. Momentálne v nej bežia 4 ventilátory. Skriňa nemá žiadne zbytočné LEDky okrem tej čo je na MB. Osobný odber Bratislava. Pre viac info správa.