inzercia, predaj, predám, bazár

Herný Volant ps3

Kategória: Herné zariadenia

Predám herný volant Ferrari Thrustmaster Racing Wheel Red Legend Edition . Vhodný pre PC a PS3 ma USB vstup + pedále. Vlastnosti: -Volant s červenou gumenou textúrou v štýle Ferrari -2 digitálne páčky sekvenčného radenia umiestnené pod volantom,Sada 2 širokých pohodlných pedálov s nastaviteľným sklonom, brzdový pedál s progresívnym odporom -Plne programovateľné funkcie: 2 páčky sekvenčného radenia, 11 akčných tlačidiel, D-Pad -Veľké a široké programovateľné pedále pre presné a pohodlné zrýchľovania a brzdenia -Nastaviteľná citlivosť volantu pre presné riadenie -Auto-centrovanie -Thrustmaster Bungee Cord technológie-exkluzívny systém zaisťujúci realistický odpor -Centrálny pripevňovací systém so širokými úchyty pre optimálnu stabilitu pre všetky typy stolovPlne funkčný pošlem aj na dobierku, poštovné vopred na účet.
Herný Volant ps3
Podobné inzeráty
Bezdrôtový herný ovládač EasySMX 2.4G Joystick
Nový. Osobný odber BB okolie. Popis: ???? 【Skvelá kompatibilita】 Bezdrôtový herný ovládač funguje s PS3, Nintendo Switch a PC, Android, Vista, TV Box Steam, Upozornenie: Pre zariadenia s Androidom by mal byť Android 4.0 alebo vyšší s funkciou OTG. Nie je kompatibilný s Mac, iOS, Xbox 360, Xbox One, Playstation 4, Amazon fire stick a Amazon Fire TV. ????【Nastaviteľná duálna vibračná spätná väzba】 Bezdrôtový gamepad EasySMX, vstavaný somatosenzorický motor s asymetrickým dvojitým ovládačom vibrácií, tri úrovne intenzity vibrácií možno nastaviť pre skvelý herný zážitok! Tento ovládač tiež podporuje 6-osové gyroskopy a poskytuje presný pohybový senzor Nintendo. Je dokonale kompatibilný s hrami Nintendo, ako je The Legend of Zelda, Mario Kart 8 Deluxe, smash bros, Super Mario, Splatoon 2 atď. ????【5 nastaviteľných úrovní LED osvetlenia a 6-osový gyroskop】 Ovládač EsySMX PC/PS3/Nintendo s tlačidlom ABXY a priamym joystickom v módnom a pôsobivom LED svetle, 5 nastaviteľných úrovní osvetlenia. a podporuje funkciu gyroskopickej osi. Super citlivé snímanie tlačidiel poskytuje presný herný zážitok otáčaním herného ovládača. Dve analógové páčky a rozširujúce spúšťače poskytujú presné ovládanie pohybu ????【M tlačidlá a ergonomický dizajn】 Blutooth PC Switch Joystick ovládač s M tlačidlami, vďaka ktorým sa stanete majstrom manipulátora. Ako tlačidlo M môžete upraviť akúkoľvek zložitú operáciu. A pohodlné sú v ergonomickom protišmykovom prevedení, vďaka ktorému je úchop príjemnejší a pohodlnejší na používanie a nedovoľuje skĺznutiu, aj keď sa vám pri intenzívnom hraní potí ruka ????【Turbo funkcia a dlho-pohotovostné napájanie z batérie】Bezdrôtový herný ovládač s funkciou Turbo a programovateľnými tlačidlami sa môžete stať herným majstrom jediným kliknutím. · TURBO Button + Cross Button fungujú súčasne na úpravu intenzity vibrácií joysticku, vstavaná 600mAh kvalitná lítium-polymérová batéria, rýchle nabíjanie za 2 hodiny, ale podporuje 8-10 hodín pracovného času.
Volant Tracer Roadster 4in1 pre PC, PS3, PS4, Xbox One
Predám úplne nový Volant Tracer Roadster 4in1 pre PC, PS3, PS4, Xbox One. Kupované za 80€ predám za 60€. • uhol otáčania 270° • 3 úrovne citlivosti • pre platformy PC, PS 3/4, Xbox One • 8 analógových akčných tlačidiel • 4 digitálne tlačidlá • štyri LED indikátory PS3 • uchytenie pomocou prísaviek Tracer Roadster 4in1 je kvalitný volant, ktorý vám umožní vcítiť sa do pretekov, ako keby ste riadili skutočné auto. Tichý a plynulý chod umožňuje ničím nerušený zážitok. Súprava obsahuje prevodovku umiestnenú vedľa volantu a samostatný modul s brzdovým a plynovým pedálom. Osobný odber Košice alebo zašlem poštou.
HERNÝ VOLANT TRACER DRIFTER
PREDÁM HERNÝ VOLANT TRACER DRIFTER, VEĽMI MÁLO POUŽÍVANÝ ( NEVHODNÝ DARČEK ), Volant s pedálmi, uhol otáčania 270°, 12× tlačidiel, 2 pedály, kompatibilný s: PC, PS3, USB-A, vibrácie, riadiaca páka, CD software a CD hra Live for Speed S2 • Volant na použitie v automobilových, simulačných a pretekárskych hrách • Technológia Vibration Feedback • Protišmykové prevedenie volantu • Ergonomický tvar rukoväte a tlačidiel • 12 funkčných kláves • Presné analógové akcelerácie a brzdové pedále • Maximálna zatáčanie volantu 270 stupňov CENA NA JEDNEJ STRÁNKE ( APOLLOS ) 61,33 EUR MOJA CENA 30 EUR AK OSOBNE POŠTOU + 4 EUR BALÍK NA POŠTU ALEBO 5 EUR BALÍK NA ADRESU NA DOBIERKU NEPOSIELAM !!!!!!!!!!!
Thrustmaster Ferrari Red Legend
Predám herný volant Ferrari Thrustmaster Racing Wheel Red Legend Edition + pedále. Volant má klasický USB vstup. Určený pre PC a PS3. Používaný najčastejšie PC (win 10/11), trochu aj na PS3. Mal by fungovať aj na PS4 no nemám osobne vyskúšané. Popis: Volant s červenou gumenou textúrou v štýle Ferrari, 2 páčky sekvenčného radenia umiestnené pod volantom, 11 akčných tlačidiel + D-Pad 2 veľké široké pedály s nastaviteľným sklonom, brzdový pedál s progresívnym odporom Auto-centrovanie volantu pružinou pripevňovací systém so širokými úchytmi výborný stav, samozrejme plne funkčný. Dôvod predaja je výmena za vyšší model. cena 50 EUR uprednostním osobný odber, no pošlem aj na dobierku(+poštovné), platba vopred na účet.
C-Tech Lycaon, bezdrátový gamepad (PC, PS3, Android) (GP-11)
Predám herný ovladac,skoro nepoužívaný C-Tech Lycaon, bezdrátový gamepad. Herný gamepad pre počítače, PS3 a zariadenia Android s bezdrôtovým pripojením, celkom 13 tlačidiel, 2 analógové joysticky, osemsmerný ovládač a 2 vibračné motorčeky.
Herný Android,Pc,PS3 ovladač
Predám herný plne funkčný ako nový ovládač na Android,Pc,PS3