inzercia, predaj, predám, bazár

Historický fotoaparát Voigtländer

Kategória: Starožitnosti

Ponúkam starožitný fotoaparát Voigtländer Bergheil. V krásnom zberateľskom stave. Ako investícia do starožitnosti. Made in Germany. 99€. Milan
Historický fotoaparát Voigtländer
Podobné inzeráty
Historický fotoaparát Voigtlander
Ponúkam starožitný fotoaparát Voigtländer Bergheil. V krásnom zberateľskom stave. Ako investícia do starožitnosti. Made in Germany. 99€.
Starožitnost Fotoaparát Voigtländer anastigmat voigtar 1 6.3
Na predaj starý fotoaparát značky voigtländer anastigmat voigtar 1 6.3 všetko je funkčné cvaka Slušný stav
Starožitný fotoaparát Voigtlander Brillant 6x6 TLR cca 1930
Predám starožitný fotoaparát Voigtlander Brillant 6x6 TLR cca z roku 1930. Formát filmu 6x6cm. K dispozícii s originál koženou brašňou. Funkcnost neskusana. Osobný odber možný Bratislava, Nové Mesto nad Váhom alebo po dohode doveziem po ceste.
Starožitný fotoaparát Voigtlander Brillant 6x6 TLR cca 1930
Predám starožitný fotoaparát Voigtlander Brillant 6x6 TLR cca z roku 1930. Formát filmu 6x6cm. K dispozícii s originál koženou brašňou. Funkcnost neskusana. Osobný odber možný Bratislava, Nové Mesto nad Váhom alebo po dohode doveziem po ceste, posielam aj postou/packetou
Historický šijací stroj Singer
Predám historický šijací stroj značky Singer, ktorý je skutočnou raritou. Tento stroj je nielen funkčný, ale aj nádhernou ukážkou minulosti. Je vyrobený z kvalitných materiálov a dodáva sa s originálnym stolom a príslušenstvom. Tento stroj bol starostlivo zachovaný a má svoju pôvodnú farbu a dekorácie. Je vhodný na dekoráciu alebo pre každého, kto si chce užiť jedinečný zážitok z použitia staršieho typu šijacieho stroja. Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa majiteľom tohto vzácneho a krásneho kúska histórie. Ak máte záujem o tento šijací stroj, kontaktujte ma a radi sa dohodneme na cene. Len osobný odber v Holíči. Na predaj aj druhý historický šijací stroj:
Historický šijací stroj K S
Predám historický šijací stroj, ktorý je skutočnou raritou. Tento stroj je nielen funkčný, ale aj nádhernou ukážkou minulosti. Je vyrobený z kvalitných materiálov a dodáva sa s originálnym stolom a príslušenstvom. Tento stroj bol starostlivo zachovaný a má svoju pôvodnú farbu a dekorácie. Je vhodný na dekoráciu alebo pre každého, kto si chce užiť jedinečný zážitok z použitia staršieho typu šijacieho stroja. Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa majiteľom tohto vzácneho a krásneho kúska histórie. Ak máte záujem o tento šijací stroj, kontaktujte ma a radi sa dohodneme na cene. Len osobný odber v Holíči. Na predaj aj druhý historický šijací stroj: