inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám na prenájom dielňu

Kategória: Ostatné

Hľadám na prenájom dielňu 60 až 120m2, ponúknite
BB a okolie
Hľadám na prenájom dielňu
Podobné inzeráty
Predám zámočnícku dielňu
Predám zámočnícku dielňu na Vajnorskej v Bratislave, v prenajatých priestoroch. Dielňa je zabehnutá, v blízkom okolí sa nachádza viacero dlhoročných zákazníkov. Dielňu predávam z dôvodu odchodu do dôchodku. Výbava dielne: sústruh, stojanové vŕtačky, pákové nožnice, ohýbačka, ručný lis, autogen, CO zváračka, veľa materiálu rôzneho druhu, ručné náradie a nástroje,... Dielňu predávam len ako celok, určite nie jednotlivo. Doterajší ročný nájom predstavuje 5000 €. Len vážny záujem, dohoda na cene možná.
Hľadám prenájom priestoru pre keramickú dielňu - Valaská, BR
Prajem pekný deň. Hľadám prenájom priestoru pre keramickú dielňu. Nutnosť prístupu k tečúcej vode. Valaská alebo Brezno (foto ilustračné)
dielna garaz sklad
odstupim dielnu sklad garaz s velkym pozemkom okolo. v dielni sa nachadza zdvihak,kompresor, priprava na piecku kancelaria voda wc vsetky informacie rad poskytnem telefonicky pripadne osobne dielna dielnu sklad hala garaz prenajmem dielnu dam do najmu odstupim
Hľadám priestor na dielňu
Hľadám priestor na dielňu v Žiline a okolí (10km). Podmienkou je možnosť osadenia zdviháku. Nehľadám veľký priestor. Maximálne 200€ mesačne + energie. Ponuky prosím posielajte mailom prípadne sms. Ďakujem.
Hladam Priestory pre OZ Klastor a Chram
Hladam v prvomrade PRIESTORY NA PRENAJOM ( KURIU,BYV.KLASTOR,STARY HOTEL, MLYN, A podobne k prenajmu alebo darom ) Taktiez hladam spolutvorcov, partnerov, sponzorov, darcov,liecitelov aj dobrovolnikov pre projekt ezotericko,šamanskeho,duchovneho aj (ciastocne krestansko gnostickeho) liečebneho centra. Pre priestor kde budu mat ludia moznost zotavit sa v krízach dusevnych duchovnych a narovnat sa nabrat smer a energiu. Hladam staru budovu ideal na samote polosamote v lese na rekonštrukciu alebo prenajom. V akomkolvek ohľade a otazkach ma nevahajte kontaktovat idealne emailom. Dakujem. ( moj fb profil- ARYA TEMPLUM )
Vezmem do prenájmu priestor na dielňu
Hľadám do prenájmu priestor na dielňu v Skalici vyhovoval by menší priestor max. 100m2.