inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám parťáka na výrobu a montáže nábytku,

Kategória: Ostatné

Som vyučený stolár nábytkár a hľadám nejakého kolegu s okolia čo má prax , nejaké náradie a hlavne chuť
Hľadám parťáka na výrobu a montáže nábytku,
Podobné inzeráty
Výškové práce, práce vo výškach, výškový servis
Pekný deň Vám prajeme. Špecializujeme sa na práce vo výškach a nad voľnou hĺbkou. Výškové práce vykonávame po celom Slovensku a po dohode vieme prísť kamkoľvek. Všetky špecializované výškové práce, vykonávame v súlade s platnými predpismi. Dané práce od nás, vykonáva tím špecialistov, ktorí sú pravidelne každý rok školení a majú dlhoročné skúsenosti v danom obore. ➡️ Montážne výškové práce: Montáže antén a vysielačov Montáže reklám a bannerov Montáž elektrických stožiarov Montáže rôznych typov konštrukcií Montáže rôznych zariadení Montáže odkvapov Montáže lapačov snehu Výmena reklamných plachiet Kompletný servis vo výškach klampiarske práce vo výškach Odpratávanie snehu a ľadu zo striech ➡️ Čistiace výškové práce: Umývanie skiel, fasád, skleníkov Čistenie odkvapov, antén, satelitov Čistenie striech Čistenie reklamných plôch Odstraňovanie všetkých nečistôt ➡️ Natieračské výškové práce: Malovanie vo výškach Natieranie oceľových konštrukcií Natieranie mostov Natieranie konštrukcií v halách Natieranie antén a vysielačov Nátery a ošetrovanie drevených pilierov Nátery stožiarov vysokého napätia Antikorózne nátery ➡️ Elektrikárske výškové práce: Servis osvetlenia v exteriéri a interiéri Montáž osvetlenia v exteriéri aj interiéri Montáž antén a satelitov Montáž výstražného osvetlenia, alarmov a kamier Montáž a sanácia bleskozvodov Elektrikárske práce vo výškach Kontaktujte nás ☎️ pistostav@ Viac o nás nájdete na:
hladam partaka -maliara do rakuska
hladam partaka-maliara na pracu v rakusku , praca wieden a okolie , kazdy den dochadzanie zo slovenska 2400 plat mesacne rakuska zmluva , poistenie moznost zaloh jazyk nieje potrebny , potrebne auto a vediet pracovat senica okolie
Hľadám zákazky
Dobrý deň, ponúkame montáž a demontáž nábytku pre malé aj veľké firmy, domácnosti a podobné. Ponúkame: montáže všetkých druhov nábytku podľa požiadaviek zákazníka, taktiež ponúkame demontáž nábytku. Pokládka plávajúcej podlahy podľa požiadaviek zákazníka. Obhliadka a nacenenie je ZADARMO. Montáže vykonávame Košickom a Prešovskom kraji. Pri väčších zákazkách aj mimo kraja. Kontaktovať telefonicky:
Hľadám zákazky
Dobrý deň, ponúkame montáž a demontáž nábytku pre malé aj veľké firmy, domácnosti a podobné. Ponúkame: montáže všetkých druhov nábytku podľa požiadaviek zákazníka, taktiež ponúkame demontáž nábytku. Obhliadka a nacenenie je ZADARMO. Montáže vykonávame Košickom a Prešovskom kraji. Pri väčších zákazkách aj mimo kraja. Kontaktovať telefonicky:
Montáže nábytku
Nechajte svoj nábytok v rukách odborníkov. Ponúkame profesionálne služby v oblasti montáže setorového nábytku, kuchýň, skríň, sedacích súprav, postelí a akékoľvek nábytku a zostáv. Sme perspektívna spoločnosť s niekoľkoročnou praxou, ktorá svoju prácu berie vážne. Inzerát platí v rámci celej SR. Pre viac info volajte na telefónne číslo:
Stroj na výrobu čokolády
Ponúkam na predaj stroj na výrobu čokolády (melanžér), stroj bol použitý 2-krát, čiže je ako nový. Ďalej Nemisto LAB (oddeľovač šupiek od bôbov), drtička kakaových bôbov, 2 polykarbonátové formy (1 forma na tabuľku čokolády a 1 forma na výrobu praliniek-nová), kakaové maslo (3 900 g), kakaové bôby vlastnoručne pražené odroda Jamajka (872 g), ihlový teplomer a knihu. Stroj je vhodný na domácu výrobu alebo podnikateľskú činnosť. Všetky veci sú profesionálne. Dôvod predaja je bohužiaľ nedostatok času na výrobu a venovanie sa tomu. Cena je 1150€ pri serióznom jednaní dohoda istá.