inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám pomocníka

Kategória: Stavebníctvo

Hľadám pomocníka do partie na stavbu rodinných domov. Práca sa vykonáva v okolí Bratislavy. Mzda dohodou.
Hľadám pomocníka
Podobné inzeráty
Pomocníka pri stavbe tirolských kachľových pecí
Pomocníka pri stavbe tirolských kachľových pecí Hľadáme trvalého pomocníka - spolupracovníka pri stavbe kachľových pecí , montáži komínov . Najlepšie z B Bystrice,alebo Hrušova okr. VK a okolia. Plat 50-120 € / deň , 5 -12€/hod . Denne odpracujeme 10 – 12 hod . Murárske zručnosti sú výhodou . Realizácia stavby trvá asi 2 týždne , potom je nasleduje ďalšia stavba až do Vianoc , alebo je 1- 2 týždne príprava stavby, alebo servis už postavených pecí. Nástup ihneď. Možnosť dopravy s majstrom zo smeru Hrušov, V.Krtíš , Krupina, Zvolen . Pracujeme často mimo BB . Ďalšiu prácu máme v poľnohospodárstve a v lese pri Hornej Strehovej , Luboreči. Tel. , Bartoš ,
Hľadám murára a pomocníka na stavbu
Hľadám jedného murára a jedného pomocníka na stavbu. Podmienka aspoň jeden z vodičským preukazom. Zraz z Hnúšťe. Záloha možná, cena dohodou.
Hľadám pomocníka, murára na stavbu
Hľadám pomocníka, murára pre stavebné práce. Miesto: Zlaté Moravce a okolie. Cena po dohode.
Hľadám pomocnika
Hladam pomocnika,kolegu. Altanky krovy...
Hľadám pomocníka
Hľadám šikovného pomocníka z Nitry na stavbu. Práca Nitra a okolie.
Hľadám pomocníka na stavebné práce z okolia Trebišov
Hľadám pomocníka na stavebné práce z okolia Trebišov. Podmienkou je vlastniť vodičský preukaz skupiny B. Náplňou práce je šoférovanie (auto zabezpečené) a pomoc pri obkladacích prácach. Bližšie info poskytnem telefonicky.