inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prácu monter sprinkler

Kategória: Ostatné

Hľadám prácu ako monter sprinkler.este stále ju vykonávam ale chcem za iné platové ohodnotenie.tuto prácu stále vykonávam v Nemecku tretí rok.viem čítať výkres,robiť závity na masine .robit falce na rúru kam ide kuplung.praca vo výškach a plošine není problém.proste prídem a viem čo treba robiť zaučenie nepotrebujem.
Hľadám prácu monter sprinkler
Podobné inzeráty
Hľadám prácu - Vodič,strojník, montér
Hľadám prácu ako vodič skupiny B,C,CE,T + doklady na hydraulickú ruku,autožeriav,montážne plošiny,kolesové/pásové nakladače/rýpadla, stavebný robotník,montér, alebo iné
Hľadám si prácu v Nemecku. Okolie Mníchova.
Dobrý deň. Hľadám si prácu v okoli Mníchova, Kempten, Augsburg. Väčšinou pracujem ako montér, zámočník, mechanik. No nebránim sa naučiť niečomu novému. Práca môže byť aj na živnosť alebo na zmluvu. ANJ B1. Učím sa po NJ, som pracovitý, bezkonfliktny a hľadám si niečo na stalo. Budem rad za každú dobrú ponuku ktorú mi môžte poslať na email - mambosmambos777@ kde vám pošlem na seba telefónne číslo. ( pracoval som prevažne v zahraničí) , ( stavanie konštrukcii, regálov, stavanie rôznych hliníkových konštrukcii, schodiska, zábradlia, demontáže strojov, montáž strojov, práca v elektrikarskom obore, práca vo výškach atd atd ) budem rad za každú dobrú ponuku alebo kontakt. ( telefónne číslo je vymyslené poprosím napísať na email vyššie )
Hľadám prácu. Nemecko. Najlepšie okolie Kempten Kaufbeuren
Dobrý deň. Hľadám si prácu v Nemecku. Oblasť Kempten/ Kaufbeuren. Pracujem prevažne ako montér, zámočník, mechanik. Mám dlhu prax v týchto odvetviach. Tak isto pracujem vo výškach, na plošinách, vozíkoch. Nebránim sa novej príležitosti. Hľadám niečo dlhodobé. Budem rad za každú dobru ponuku. Stačí sa ozvať na email kde vám poslem životopis. Dohovorim sa po anglicky (b2). Poľsky, tel číslo je vymyslené. Odpovedám na email - mambosmambos777@
HĽADÁM PRÁCU
Dobrý den. Hľadám prácu v Prievidzi a okolí, bez turnusov a týždňoviek. Mám 25 rokov, vyučený automechanik, tento rok ukončené uplne stredne vzdelanie na obchodnej akadémii. Nebránim sa žiadnej práci, jediné podmienky sú- ranna zmena a vobec ma nebavia murárske práce. Doteraz som viacmenej hral futbal a popri tom brigády. Mam skúsenosti ako monter, pracoval som v reštaurácii ako prevádzkar, baví ma šoférovanie. Chcem sa usadiť a nájsť stálu prácu. Som fyzicky zdatný, pozitívny, všímavý a zastancom toho, ze človek keď chce sa naučí všetko.
Vodič,monter,robotnik
Hladam pracu ako vodič skupiny B,C,T + doklady na hydraulicku ruku, stavebny robotnik,montér
Monter fotovoltaické panely
Dobrý deň. Hľadám si prácu alebo brigádu ako monter fotovoltaické panely. Pracoval som vo Švajčiarsku ako majster. Som z Košíc. Za ponuky vopred ďakujem. Moje tel č.