inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prácu na TPP

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, hľadám akúkoľvek kancelársku prácu, prácu na recepcii alebo v maloobchodnej prevádzke na TPP v NM alebo blízkom okolí s pracovným časom v rozmedzí 7:00 - 18:00. Plat je pre mňa až na treťom mieste. Prvé dve sú pracovný čas a náplň. Veľmi rada a rýchlo sa učím nové veci, preto mi vyhovuje aj práca mimo môj vyštudovaný odbor. V prípade akejkoľvek vhodnej ponuky ma prosím kontaktujte mailom a rada poskytnem svoj životopis. Ďakujem.
Platné do zmazania.
Hľadám prácu na TPP
Podobné inzeráty
Dobrý deň hľadám prácu na TPP
Dobrý deň hľadám si prácu na TPP Poprad pripadne jeho blízke okolie. Som vyučený ako Technicko Administratívny Pracovník zo zameraním na stavebníctvo mam prax s obchodu a aj s výroby. Som komunikatívny a rad sa učím novým veciam žiadna z prác mi nieje cudzia hľadám akúkoľvek prácu Poprad pripadne jeho blízke okolie. Kontakt na mňa je pre viac informácií má môžte kontaktovať telefonicky na uvedenom čísle uvedenom v inzeráte.
Hľadám prácu na TPP
Dobrý deň. Hľadám prácu na TPP. Nástup: Ihneď. Hľadám prácu buď ako rozvoz potravín,pizze a iné., predavačka, dokladanie tovaru, alebo iné. Poprosím neponúkať žiadny katalógový predaj o to záujem nemám.
Hľadám si prácu na TPP
Dobrý deň, touto cestou si hľadám prácu na plný úväzok. (8hodín víkendy najlepšie voľné) Hľadám si prácu typu(výpomoc v maličkej firme a pod., výživová poradkyňa,HR, IT oblasť. (v žiadnom prípade bankový smer,call centrá a pod.) Bývam v Humennom. (uvažujem o relokácií,ponuky môžu byť aj v rámci KE-centrum) Som svedomitá, zodpovedná, rada príjimam nové výzvy. Som introvertka, uprednostňujem prácu formou homeoffice. Učím sa pomerne rýchlo. V prípade dalších otázok ma kontaktujte e-mailom. Nie telefonicky, číslo je neplatné. Vopred ďakujem za spätnú väzbu.
Hľadám prácu
Hľadám prácu na TPP . Aktuálne pracujem ako čašník no rad by som zmenil buď firmu alebo celkovú prácu.Pracoval som ako čašník,výčapník,v servise kávovarov,v predajni 1-day,zahraničí... V podstate mi je jedno či na Slovensku alebo v zahraničí. Takťiež nemám danú prácu akú hľadám,som učenlivý. za každú ponuku vopred Ďakujem. Poprosím kontaktovat formou mailu.Nie stále viem zdvihnút hovor.
Dobrý deň hľadám si prácu na TPP
Dobrý deň hľadám si prácu na TPP alebo aj na živnosť v Poprade pripadne jeho blízkom okolí. Som vyučený ako Technicko Administratívny Pracovník zo zameraním na stavebníctvo. Mam prax s výroby a montážou plus ovládam prácu na PC plus strojopis. Som komunikatívny a rad sa učím novým veciam. Pre viac informácií o mne po telefonickom kontakte.
HĽADÁM prácu na TPP
Ahojte,mám 26 rokov a hľadám si prácu na trvalý pracovný pomer. Momentálne pracujem ako učiteľka výtvarnej výchovy na základnej umeleckej škole, ale mám skúsenosti aj v iných pracovných odvetviach. Hľadám prácu v meste Námestovo a okolí. Môže byť aj práca z domu. Za každú pracovnú ponuku vám ďakujem.