inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prácu SBS - Vrátnik

Kategória: Ostatné

Hľadám prácu ako SBS - Vrátnik
Hľadám prácu SBS - Vrátnik
Podobné inzeráty
Hľadám si prácu v SBS
Hľadám si nejakú prácu na denné aj nočné služby v serióznej SBS, kdekoľvek na západnom Slovensku, ideálne Bratislava, alebo niekde do 100 km v jej okolí. Prax mám v strážnej a detektívnej službe. Ovládam hovorovú Angličtinu, základy Nemčiny a Maďarčiny. Skúsenosti mám s prácou na nákladnej aj osobnej vrátnici, s kontrolnou prácou v sklade, s prácou s kamerovým systémom a EPS a dlhoročné skúsenosti na manažérskej pozícii v obchodnej spoločnosti. Preukaz SBS mám typu S, zbrojný preukaz nemám. Ak by sa náhodou nejaká vhodná práca našla, bol by som rád, keby ste ma kontaktovali e-mailom na biznis.eb@ Vopred ďakujem za akúkoľvek, hlavne skorú ponuku. Ak je inzerát ešte tu na bazoši, tak ešte stále nepracujem.
SBS
Dobrý deň.Hľadám prácu v SBS ako strážnik,vrátnik,informátor priamo v Piešťanoch. Objekt,sklad,vrátnica,administratívna budova,cctv. Mám preukaz SBS Typ-S. Mám skúsenosti v strážnej službe,s prácou na vrátnici a kamerovým systémom. Ovládam plynule Angličtinu, Nemčinu a Ruštinu. V prípade akejkoľvek ponuky ma prosím kontaktujte buď na mail alebo mi volajte. Inzerát je platný do vymazania. Vopred ďakujem za akúkoľvek ponuku.
Hľadám prácu ako strážnik, informátor, vrátnik.
Hľadám si prácu vrátnik informátor strážnik a podobne v okolí Modra(aj v lokalite Harmónia-Zochova chata), Pezinok, Bratislava ,prípadne Trnava. V zariadeniach nemocnice, soc. zariadenia a pod. Prípadne práca v archíve. Som 59r. Privítam mimo SBS.
Hľadám si   prácu ako strážnik, vrátnik, informátor
Hľadám si prácu ako strážnik, vrátnik, informátor v Modre, Pezinok, Bratislava, Trnava /prípadne Harmónia-Zoch.chata/.Uprednostním mimo SBS. Som 60r.
Hľadám si   prácu ako vrátnik informátor strážnik.
Hľadám si prácu ako vrátnik informátor strážnik a podobne v okolí Modra(aj v lokalite Harmónia-Zochová chata),Pezinok, Bratislava, prípadne Trnava. V zariadeniach nemocnice, soc. zariadenia ubytovne a pod. Prípadne práca v archíve. Som 60r. Privítam mimo SBS.
Hľadám si prácu ako vratnik Trnava
Hľadám si prácu ako vratnik-informátor len Trnava nemám SBS kurz