inzercia, predaj, predám, bazár

HĽADÁM PRÁCU účtovníka,mzdára,ekonóm

Kategória: Financie a ekonomika

Potrebujete pomôcť poradit s účtovníctvom?som tu pre Vás spracujem Vám podvojné účtovníctvo,mzdy,prihlášly/odhlášky,dane,danové a ekonomické poradenstvo či už u Vás v kancelárii,alebo u seba,pomôžem so všetkým ohľadom podnikania aj podnikatelské zámery alebo zmluvy komunikácie s úradmi.cena na vyžiadanie alebo ponuknite.m.stefakova@ pracujem v programe POHODA,aktívna prax 6 rokov.vopred dakujem za ponuky
HĽADÁM PRÁCU účtovníka,mzdára,ekonóm
Podobné inzeráty
Hľadám brigádu/prácu
Dobrý deň , mám 39 rokov a hľadám si brigádu/prácu účtovníka, mám za sebou kurz podvojného účtovníctva, VŠ - odbor právo, viem veľmi dobre po nemecky (štátnica) a anglicky. Rad by som získala vedomosti a skúsenosti preto hľadám vyslovene prácu juniora poprípade pomocného účtovníka.
Hľadám brigádu/prácu
Dobrý deň , mám 39 rokov a hľadám si brigádu/prácu účtovníka, mám za sebou kurz podvojného účtovníctva, VŠ - odbor právo, viem veľmi dobre po nemecky (štátnica) a anglicky. Rad by som získal skúsenosti preto hľadám vyslovene prácu juniora poprípade pomocného účtovníka.
Hľadáme samostatnú MZDÁRKU / MZDÁRA na živnosť/sro
Hľadáme na spoluprácu dodávateľským spôsobom (živnosť/sro) samostatnú MZDÁRKU/MZDÁRA s praxou. Potrebná výborná znalosť problematiky spracovania miezd. Odmena dodávateľa: podľa dohody Miesto výkonu v prvotnej fáze: Bratislava - Staré mesto
Brigáda, homeoffice
Dobrý deň , hľadám si brigádu/prácu na homeoffice účtovníka, mám za sebou kurz podvojného a jednoduchého účtovníctva. 15-ročnú prax v oblasti mzdového účtovníctva. Rada by som získala vedomosti a skúsenosti preto hľadám vyslovene prácu juniora poprípade pomocného účtovníka na brigádu s možnosťou vykonávania s homeofficu v Bratislave.
účtovníctvo: Hľadám samostatného účtovníka/čku na spoluprácu
účtovníctvo: Hľadám externého samostatného účtovníka/účtovníčku na spoluprácu
Hľadám externého samostatného účtovníka/čku na spoluprácu
účtovníctvo: Hľadám externého samostatného účtovníka / účtovníčku na spoluprácu