inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prenájom priestoru pre keramickú dielňu - Valaská, BR

Kategória: Ostatné

Prajem pekný deň. Hľadám prenájom priestoru pre keramickú dielňu. Nutnosť prístupu k tečúcej vode.
Valaská alebo Brezno

(foto ilustračné)
Hľadám prenájom priestoru pre keramickú dielňu - Valaská, BR
Podobné inzeráty
Predám zámočnícku dielňu
Predám zámočnícku dielňu na Vajnorskej v Bratislave, v prenajatých priestoroch. Dielňa je zabehnutá, v blízkom okolí sa nachádza viacero dlhoročných zákazníkov. Dielňu predávam z dôvodu odchodu do dôchodku. Výbava dielne: sústruh, stojanové vŕtačky, pákové nožnice, ohýbačka, ručný lis, autogen, CO zváračka, veľa materiálu rôzneho druhu, ručné náradie a nástroje,... Dielňu predávam len ako celok, určite nie jednotlivo. Doterajší ročný nájom predstavuje 5000 €. Len vážny záujem, dohoda na cene možná.
Hľadám na prenájom dielňu
Hľadám na prenájom dielňu 60 až 120m2, ponúknite BB a okolie
dielna garaz sklad
odstupim dielnu sklad garaz s velkym pozemkom okolo. v dielni sa nachadza zdvihak,kompresor, priprava na piecku kancelaria voda wc vsetky informacie rad poskytnem telefonicky pripadne osobne dielna dielnu sklad hala garaz prenajmem dielnu dam do najmu odstupim
Hľadám priestor na dielňu
Hľadám priestor na dielňu v Žiline a okolí (10km). Podmienkou je možnosť osadenia zdviháku. Nehľadám veľký priestor. Maximálne 200€ mesačne + energie. Ponuky prosím posielajte mailom prípadne sms. Ďakujem.
Komrečné priestory na prenájom v širšom centre mesta Prešov
Realitná kancelária RE/​​MAX Vám exkluzívne ponúka kancelársky priestor na prenájom, nachádzajúci sa v širšom centre mesta na Šafárikovej ulici v Prešove. ​ZÁKLADNÉ ÚDAJE:​ Lokalita: Šafárikova ulica 39, širšie centrum mesta Prešova Plocha priestoru: 28,​6 m2 Poschodie: 1. poschodie Prístup: zo Šafárikovej a Dilongovej ulice Energetická náročnosť budovy: budova nemá vystavený energetický certifikát POPIS KANCELÁRSKEHO PRIESTORU:​​ Kancelária prešla kompletnou rekonštrukciou: ​​• plastové okná so žalúziami • nové svietidlá • podlahy - dlažba • V CENE PRENÁJMU je aj jedno parkovacie miesto a pripojenie na internet POPIS SPOLOČNÝCH PRIESTOROV:​​ • k priestoru patrí aj uvítacia chodba s krbom a oddelené sociálne zariadenia • zabezpečené upratovanie spoločných priestorov • budova je zabezpečená alarmom POPIS ADMINISTRATÍVNEJ BUDOVY:​​ • prístupnosť do budovy a areálu 24 hodín denne 7 dní v týždni • široká možnosť označenia VAŠEJ spoločnosti na fasáde a oplotení objektu VEĽKOSŤ A CENA PRENÁJMU KANCELÁRSKEHO PRIESTORU:​​ • veľkosť priestoru: 28,​6 m2 • cena prenájmu: 220 Eur / mesiac (vrátane energií, internetu a 1 parkovacieho miesta) + DPH • priestor je dostupný od 01.09.2022 POPIS OKOLIA: V okolí sa nachádza sieť obchodov a služieb typická pre širšie centrum mesta. Zastávka MHD je vzdialená len 1 minútu chôdze.
NA PREDAJ ALEBO PRENÁJOM Priemyselný areál v Michalovciach.
- priemyselný areál s administratívnou budovou, výrobnými a skladovými priestormi, - nachádza sa v priemyselnej zóne Michaloviec, ul. Vajanského, - výborná dopravná dostupnosť (cestná komunikácia, areál priamo napojený na železničnú trať), - celková rozloha areálu 20,5 ha (z toho 46 tis. m2 výrobné a priemyselné haly, vyše 9 tis. m2 skladov, 4740 m2 kancelárskych priestorov), - kompletné inžinierske siete (plyn / elektrina s trafostanicou / vodovod / kanalizácia / studne / internet), - areál je oplotený, s kamerovým systémom, bezproblémové parkovanie, - možný predaj aj prenájom kancelárií, hál či skladov.   ADMINISTRATÍVNA BUDOVA s prístavbou (celkovo 4742 m2). - Hlavná 6-podlažná administratívna budova s množstvom kancelárií a spoločných priestorov (2592 m). Cena: 700.000,- EUR - K budove je pristavená prístavba s ďalšími kancelárskymi priestormi (2150 m2). Cena: 300.000,- EUR - Prenájom: 5,- EUR/m2/mesiac bez DPH resp. podľa dohody a konkrétneho priestoru   VÝROBNÉ HALY (celkovo 46289 m2), - výrobné haly sú murované s dostatočnou výškou a šírkou na výrobné účely alebo skladovanie, - v areáli sa nachádzajú 2 koľajové vlečky a cestná váha na vrátnici, - Budova MTZ (1700 m2) Cena: 400.000,- EUR - Priemyselná budova KMP (1663 m2). Cena konštrukcie: 40.000,- EUR - Garáže / dielňa (615 m2) - Prenájom: od 1,50 EUR/m2/mesiac bez DPH resp. podľa dohody a konkrétneho priestoru.   SKLADY (9134 m2), - v areáli sa nachádzajú aj samostatné sklady, garáže, a objekty vhodné na rôzne druhy podnikateľských činnosti, autoopravovne, zváračské dielne, skladovanie auto súčiastok, sklady hotovej výroby a pod. - Sklad ATR (951 m2). Cena konštrukcie: 33.000,- EUR - Sklad hotových výrobkov (1051 m2). Cena konštrukcie: 26.000 EUR - Prenájom: od 1,50 EUR/m2/mesiac bez DPH resp. podľa dohody a konkrétneho priestoru. Tel.: ,