inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám šoféra na kamion

Kategória: Doprava a logistika

Hľadám šoféra na kamión, TN a okolie, na privyrobenie, pár dní do mesiaca, všetko je o dohode, prax nutná
Hľadám šoféra na kamion
Podobné inzeráty
Hľadám šoféra dodavky
Hľadám šoféra dodávky do 3,5t rozvoz tovaru, stavebného materiálu, preprava nábytku, vynáška nábytku (obcas), sťahovanie. Požadovana prax vo vedení dodávky. Fyzická zdatnosť pri vynáškach nábytku a podobne NUTNÁ. Hľadám šoféra s pobytom v Košiciach. Pracovný čas je flexibilný, t.j. Cca od 7.00 do 15:00, niekedy sa začína neskôr a pracuje sa do 16.30, Mzda 850€ v čistom.
Hľadáme šoféra nákladného auta
Hľadáme šoféra na kamión na lokálne dopravy po slovensku, jedná sa o prevoz dreva, výjazd je z Veľkého Krtíša po Slovensku. Platové ohodnotenie základ + odmeny podľa skúseností šoféra.
Hľadám sofera na kamion
Zdravim. Hladam vodica na kamion,pre pracu na Taliansko.Od PO do Pi,vikendy volne.Viac tel.dohovore.Vyplacanie kazdy tyzden,0,18 centov /km.TN a blizke okolie
Hľadám Šoféra na kamión
PRIJMEME šoféra s vod.preukazom C,E, na regionálny prevoz ( východné Slov.) Február 2023. Plat dohodou
Hľadám šoféra na kamion
Pozor! Super ponuka. Hľadáme šoféra na jazdy po SK . Jazdí sa z Trenčína a zavádza sa po celom Slovensku. Robí sa od PO do PI,každý deň doma.Super ohodnotenie,20 centov/ možnosť vyplácania každý týždeň. Najlepšie sofer z TN a okolie,DCA,MNnV..
prijmem šoféra na odťahovku s prívesom
Dobrý deň, hľadám spoľahlivého šoféra vodiča na (6 ton) odťahovku Mercedes Sprinter + (3,5 ton) príves na prevoz vozidiel. Vozí sa prevažne po SK ale aj v rámci EU. Prijmem šoféra na plný úväzok (na hlavný pracovný pomer). Potrebný vodičský preukaz skupiny B, C, E + kvalifikačná karta vodiča + psychotesty… Jazdí sa od pondelka do piatku a víkendy doma. Plat je 70€/deň teda 1500 - 1600€ za mesiac. Nástup možný ihneď. I am looking for a reliable driver for a (6 ton) Mercedes Sprinter tow truck + (3.5 ton) trailer for transporting vehicles. He drives from Monday to Friday and weekends at home. The salary is 70€/day, i.e. 1500 - 1600€ per month. Entry possible immediately.