inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám upratovačku

Kategória: Ostatné

Na trvalý pracovný pomer hľadám upratovačku. Pracovná doba od 11,30 do 18,30, do stabilného kolektívu, práca pondelok až v piatok. Zmysel pre precíznosť, čistotu. Stály pracovný kolektív v Banskej Bystrici.
Hľadám upratovačku
Podobné inzeráty
UPRATOVAČKU  upratovanie haldám osobu
Hladam upratovačku do administrativných budov Fo Podunajských Biskupic. Náplň práce umyvanie chodieb, schodiska, WC.atd. Na dené upratovanie 6hod od pondelku do -Piatku.. čistá mzda 6 euro /hod.v na ruku!600 e mesacne Hladàme vylučne dvochodkynu ,ktorá má skusenosti s upratovanim. Prosim naozaj len serizne dlhodobo hladám. .
Hľadám upratovačku do RD
Hľadám upratovačku do rodinného domu obec Viničné. 2-4x do mesiaca.
Hľadáme šikovnú upratovačku
Hľadáme šikovnú upratovačku na upratovanie kancelárie aj predajnú plochu v Bratislave - Zlaté Piesky. Pracovná doba pondelok až piatok, od 06:00 do 14:00 hod.. Voľné víkendy. Práca je na pracovnú zmluvu. Mzda čistom 800 Eur + stravné lístky.
Prijmeme upratovačku/upratovača na 2hod denne
Prijmeme upratovačku/upratovača na upratovanie administratívnej budovy v centre Košíc. Práca je max. na 2hod denne v poobedňajších až večerných hodinách od pondelka do piatku. Odmena 4€/hodina. Viac informácii poskytneme telefonicky/na osobnom stretnutí.
Na predaj polyfunkčný objekt s 4i bytom v centre Brezna
XEMAR ( juraj.skoda@ alebo ), ponúka na predaj polyfunkčný objekt s 4i bytom v centre Brezna. - novostavba skolaudovaná v roku 2014, na pozemku s výmerou 683m2, zastavaná plocha 280m2 - použité kvalitné materiály ako porotherm 45cm, drevené eurookná, drevené dvere, drevené a gresové podlahy - moderné technológie ako tepelné čerpadlo, solárne panely, podlahové kúrenie - nízke prevádzkové náklady -1.NP zastavaná plocha 280m2 · zádverie · vnútorné schodisko · komunikačné priestory · kancelárie · kuchynka · sociálne zariadenia muži, ženy · miestnosť pre upratovačku · skladové priestory pre kancelárie · skladové priestory prístupné zvon · garáž - 2.NP zastavaná plocha 270m2 · vnútorné schodisko · komunikačné priestory · kancelárie · sociálne zariadenia muži, ženy · miestnosť pre upratovačku · serverovňa · technické priestory pre objekt · skladový priestor · kúpeľňa s wc · terasa - 3.NP zastavaná plocha 150m2 + terasa · schodiskový priestor · chodba · komora · sklad · 3 izby · kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou · dve kúpeľne s wc · terasa - 1. a 2.NP je momentálne dlhodobo prenajaté - vhodné ako investícia - k dispozícii znalecký posudok z r.2018 Klientovi poskytujeme kompletný právny a katastrálny servis. Rád Vám pomôžem s predajom a prenájmom Vašej nehnuteľnosti. Stačí ma kontaktovať a dohodnúť si stretnutie na tel.č. alebo e-mailom: juraj.skoda@
Práca - upratovačka
ℹ️ PONUKA PRÁCE- UPRATOVAČKA - 2 RÔZNE PRACOVNÉ MIESTA ℹ️ 1️⃣Upratovačka - na rannú zmenu 1️⃣ ???? v Novej Dubnici ???? ???? Stabilná práca v stabilnej spoločnosti. ???? Prijmeme upratovačku na upratovanie vchodov v bytovkách. Pracovná doba 8 hodín (resp. 7,5 hodiny) od Pondelku do Piatku cca od 6:00 / 6:30 do 14:00 / 14:30 (podľa dohody). Víkendy voľné. ???? Práca aj na TPP. ???? Vodičský preukaz je výhodou. ???? Stabilná práca. ???? Iba ranná zmena. ???? Sídlo v Novej Dubnici (každý deň sa tu začína a končí). ???? Mzda za mesiac: od 670 € v čistom. ???? Nadčasy/sobota: 6 €/hodina v čistom (dobrovoľné). ???? Preplatenie cestovného do práce a z práce. 2️⃣ Upratovačka - na dve zmeny (ranná/poobedná) 2️⃣ ???? v Dubnici nad Váhom (v ZVS) ???? ???? Stabilná práca v stabilnej spoločnosti. ???? Prijmeme upratovačku na upratovanie firemných priestorov. Pracovná doba 8 hodín (resp. 7,5 hodiny) od Pondelku do Piatku od 6:00 do 14:00 (ranná zmena) / 12:00 do 20:00 (poobedná zmena) - na striedačku každý týždeň. Víkendy sú voľné. ???? Vhodné aj pre aktívnu dôchodkyňu. ???? Mzda za mesiac: 700 € v čistom. ☎️ Tel.č.: ℹ️ Nástup možný ihneď. ❗ Vyžaduje sa spoľahlivosť a pravidelný zvyk chodenia do práce. ???? V prípade záujmu Vás prosíme o napísanie správy alebo zatelefonovanie - pohovory sa robia priebežne. Prosíme iba záujemcov, ktorí zodpovedne chodia do práce. Ak to vo zvyku nemáte, tak nás prosím nekontaktujte, ušetríte čas aj nám aj sebe ????