inzercia, predaj, predám, bazár

Hladame casnicky

Kategória: Ostatné

Hladame casnicky do disco clubu viac info. na tel.cisle
Hladame casnicky
Podobné inzeráty
Hotelová akadémia/ kuchár/ čašník - oblečenie
Predám: Čašnícke nohavice- veľkosť 34- 10€, Čašnícky motýlik čierny - nastaviteľný - 2€, Kuchárska čierna zástera - od 170 cm - 5€, Čašnícky biely plášť - S - 7€, Kuchársky biely ručník na hlavu - 1€, Kuchárske nohavice - S - 5€, Čašnícke čierne nohavice - M - 8€, Kuchárske nohavice - S/M - 5€, Kuchárska biela zástera - S/M 3€, Kuchársky biely plášť - M - 3€, Kuchárska čiapka - 56 veľkosť - 3€, Čašnícky biely príručnik - 3x -6€/3x, Kuchárska lodička - sadne na 56 - 1€, Čašníčka zdravotnícka obuv - 38/40 - 10€, Čašnícke rukavičky biele - S/M -1€. Viac info a foto pošlem na e-mail. Všetky veci sú používané a nie sú v 100% stave, avšak sú stále využiteľné na praxi v škole. Uprednostňujem len osobný odber a najlepšie všetky veci spolu. Pri odbere vecí už nie je možné veci vrátiť späť. Cena pri odbere spolu je 60€.
Hladame časníčku do American Pub do Rakuska blizkosti hraníc
Hladame časníčku do American Pub do Rakuska blizkosti hraníc Ahojte , hladame milu, serioznu , komunikativnu časničku / Kellnerin do American Pub v Rakusku ( blizkosti hranic ) Jedna sa o serioznu pracu časnicky, legalne , na papiere , so zdravotnym aj dochodkovym poistenim Pracuje sa na turnusy, respektivne 1 tyzden praca a 1 tyzden volno na striedacku s druhou babou. Nakolo nas naša verna časnička opušta po 8 rokoch prace ( čaka babätko ) hladame niekoho noveho do našho Team . Majitel je Rakušan a jeho zena je Slovenska . Super šanca si zarobit slusne peniaze za 2 tyzdne prace v mesiaci a Este byt aj doma s rodinou ( nakolko Ako som hore uviedla sa pracuje jeden tyzden a druhy je volno a znova na striedacku) . Ubytovanie a strava zabezpecena Pub si mozete pozriet i na FB pod menom Schauma Mal Podmienka: Mila , seriozna , prax vitana - neni nutna, chut pracovat a jazyk nemecky ( na zaciatok aby sa dalo dorozumiet, z vlastnej skusenosti viem, ze sa potom rychlo uči ) Ak ta praca zaujala nevahaj a napis na ; Poprosim strucny zivotopis danastricova@
Čašnicky komplet
Predám čašnícky kostým pre dievča/ženu , sukňa veľkosť 44 , bordová vesta , čierna vesta veľkosť vesty nastaviteľná ( 38-44) vďaka zadnemu putku ( viď foto), ak by mal niekto záujem mám k tomu setu napredaj aj čašnicke nohavice dlhe čierne,.. v prípade vážneho záujmu Na cene sa vieme ešte dohodnúť.. viem to predať aj na kus ak niekto bude chcieť.. táto cena je za všetko komplet
Čašnícka peňaženka KOŽENÁ - pre čašníčky, parkárov a pod.
Profi kožená peňaženka pre čašnicky, parkárov a pod. kvalitná kožená peňaženka so 6timi prepážkami a jednou na mince. mam viac kusov. predavam 1 ks za 8 eur pri vyššom množstve dohoda na cene možná. Mám 20 ks týchto peňaženiek posielam aj poštou cena podla cennika Slov.pošty. Inzerát platný do zmazania.
Opatrovanie seniora
Hľadáme opatrovateľku pre našu starkú Alžbetku /75r/. Bývame v Prievidzi – časť Veľká Lehôtka. Telíčko jej pomaly slabne, no hlava jej slúži perfektne. Tzn. pohyb: posteľ, vozík, kreslo. Ruky jej slúžia tak na 30% a nohy vôbec. Starká potrebuje opateru 2 h ráno /7:30-9:30/, 2 h poobede /13:00-15:00/ a večer 1 h /20:30-21:30/. Pomôcť je nutné hlavne s hygienou a podať jedlo. Nie je to nič dramatické, starká nemá ani 50kg. S polievkou jej treba pomôcť, druhé jedlo zvládne sama lyžičkou, prípadne vidličkou. Ideálne to bude pre opatrovateľky z Prievidze, ktoré majú auto, je možnosť dochádzať aj MHD /chodí k nám každú hodinu/. Systém služieb tak, ako majú čašníčky krátky/dlhý týždeň, /Str.,Štv./ /Po,Ut. - Pia.,So.,Ne./ Prípadne, ak máte svoju prácu a chceli by ste si privyrobiť a chodiť len večer, dá sa aj tak dohodnúť. Na časoch a dňoch sa vždy dá dohodnúť osobne. Platíme v hotovosti každý týždeň.
Hľadáme trénerku do nášho tímu v Košiciach
Hľadáme trénerku do tanečnej školy v Košiciach ‼️PONUKA PRÁCE‼️ Vhodné pre absolventku/ študentku tanečného konzervatória. Ale aj pre iných čo majú skúsenosti s tancom a s trénovaním. ➡️Máš tanečné skúsenosti? ( balet, gymnastika, Hip hop) ➡️ Máš rada deti? ➡️Chceš sa pridať medzi úspešnú tanečnú školu? ➡️Chceš na sebe pracovať, zdokonaľovať sa a pracovať v tíme mladých ľudí? Tak hľadáme práve teba. ✅Vďaka rozrastaniu sa a pribúdaniu deti hľadáme posily. Pošli nám svoj životopis na mailovú adresu: angeldskosice@ Nástup Ihneď / Október 2022 Plat: 20€ /h Poprosime písať nám len vážny záujemcovia spĺňajúci vyššie spomenuté kritéria. Všetky info veľmi radi poskytneme.