inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme donáškara

Kategória: Doprava a logistika

Hľadáme šoféra na rozvoz jedla a pizze, prax. je výhodou. Práca na dlhý/krátky týždeň.
Plat 4/hod. Auto,mobil,jedlo a pitný režim k dispozícii. Potrebný zdrav.preukaz, príjemné vystupovanie. Vod.preukaz min. 5rokov. CV posielať na Volať od 9tej do 17tej - 0917/ 781 537. Pizza Tusi Kvp.
Hľadáme donáškara
Podobné inzeráty
Hladame donaskara/vodica/kuriera
Hladame do nasho mladeho timu donaskara/donaskarku. Hodinova mzda 4€ + tringelty. Praca mozna na TPP alebo brigadne. Jazdi sa na firemnych autach. Pre blizsie informacie ma kontaktuje na tel.č.
Príjmeme donáškara
Do pizzerie BELLO príjmeme donáškara s nástupom ihneď Plat: 650€ + tringelty Strava a pitný režim zdarma Viac info na
Kuriér Bistro, Bolt food, Wolt
Dobrý deň, ponúkame prenájom vozidla pre kuriéra (donaškára). Neposkytujeme pracovnú zmluvu, nie sme flotila, pracovať musíte buď na živnosť, firmu, alebo vám vieme poradit externú firmu ktorá by vás zamestnala. Cena prenájmu vozidla na deň: 13€. Práca vhodná pre každého aj pre mladých bez podmienky veku, stačí zavolať a určite sa dohodneme. Auto Vám poskytneme, všetky náklady spojené s opravami hradí naša spoločnosť. Výhody: Flexibilný pracovný čas, auto bez obmedzenia nájazdu kilometrov, s možnosťou používania na vlastné účely. Pre bližšie info volať na t.č.: prenájom, dlhodobý prenájom, požičiam auto, bolt food, wolt, bistro, donáška jedla, kuriér kosice, autopozicovna kosice, pozicovna aut kosice, kosice autopozicovna, prenajom aut kosice, požičovňa áut košice, auta kosice, požičovňa áut, auto pre donaskara, auto pre kuriera
Hľadáme donáškara
Hľadáme šoféra na rozvoz jedla a pizze, prax. je výhodou. Práca na dlhý/krátky týždeň. Plat 4/hod. Auto,mobil,jedlo a pitný režim k dispozícii. Potrebná znalosť ulíc (kvp, terasa), zdrav.preukaz, príjemné vystupovanie. CV posielať na Volať od 9tej do 17tej - 0917/ 781 537. Pizza Tusi Kvp
Príjmeme donáškara na rozvoz jedál a pizze.
Do nášho tímu hľadáme a príjmeme zodpovedného chlapa na pozíciu rozvozca pizze. Práca na krátky a dlhý týždeň. (Pondelok, utorok, piatok, sobota, nedeľa a opačný týždeň streda a štvrtok.) Pracovná smena začína o 11:00 a končí o 22:00. Nástupný plat 4 EUR/ hodina v čistom. (Po zaučení možná dohoda). Rozvážame jedlo v 4 obciach (Spišské Bystré, Kravany, Hranovnica a Vikartovce). Nástup možný ihneď. Práca zaručená dlhodobo. Sme mladý kolektív.
Príjmeme donáškara na rozvoz jedál a pizze.
Do nášho tímu hľadáme stáleho zamestnanca na pozíciu rozvozca jedál. Práca spočíva v rozvoze jedál, pomoci kuchárovi, skladaní obalov na jedlá. Nástupný plat 4,50 EUR/hodina. Práca na TPP - po absolvovaní skúšobnej doby. Práca na krátky a dlhý týždeň. Pracuje sa od 11:00 - 22:00. Preferujeme chlapa, nakoľko je potrebná pomoc pri presúvaní sudov čašníčke k baru. Prevádzka sa nachádza v obci Spišské Bystré vzialenej 8 km ok okresného mesta Poprad. Jazdí sa na firemnom aute. Požadovaný vodičský preukaz typu B a zdravotný preukaz.