inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme kolegu

Kategória: Stavebníctvo

Hľadáme k nám do mladého malého kolektívu kolegu, ktorý je fyzicky zdatný, zodpovedný a má chuť učiť sa nové veci.Práca je vo Veľkom Záluží, v sklade s plechovou strešnou krytinou.Podmienka je VP a živnosť.
Info na tel.čísle
Hľadáme kolegu
Podobné inzeráty
Hľadáme kolegu
Hľadáme mladého, zodpovedného kolegu do montážnej partie. Jedna sa o pomocné práce na stavbe a väčšinou montážne práce. Práca sa vykonáva väčšinou v Trenčíne. Podmienky: Len z TN a blízkeho okolia! Zodpovedný Flexibilný Vodičský preukaz B Ochotný učiť sa nové veci Plat dohodou po telefóne a následne osobnom stretnutí.
Hľadáme kolegu do partie na stavby
Hľadáme do partie šikovného kolegu. Požadujeme základné zručnosti v oblasti stavby a prácu s pracovným náradím.
Hľadame kolegu do kolektívu
Hľadáme do strecharstva kolegu, či skúseného alebo začiatočníka ktorý sa chce naučiť niečo nové. Výhodné platové podmienky. Viac info na telefónnom čísle
Hľadám kolegu na pomocné podlahové práce
Sme dvaja a hľadáme ku sebe kolegu do Nemecka na podlahové práce len z Oravy vyžadujeme aspoň základné veci čo sa týka stavebníctva a chuť učiť sa niečo nové plat 18 eur turnusi 3/1
Hľadáme kolegu
Hľadám kolegu do zabehnutej partií na stavebné práce,ktorý ma skúsenosti a prax.z omietkamy a sadrokartonom Viac informácií na tel čísle.
Strojnik na bager TTP - živnosť
Prijmeme spoľahlivého skúseného kolegu strojníka pre pracu na menších pásových bagrocch a UNC. Práca: Pondelok - Sobota 8-10 hod denne. Mzda: 9€ hod, pripadne dohodou. Požiadujeme:skúsenosti s tou to prácou, šikovnosť, pravidelná starostlivosť o stroj, menší servis a údržba stroja, zodpovednosť za pridelený stroj a jeho technicky stav. Ponuka je na TTP alebo živnosť. Hľadáme len stabilného stáleho kolegu. Práca v Bratislave a okoliu. Pre viacej info kontaktujte telefonicky.