inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme montérov/zámočníkov v rámci SK/EÚ

Kategória: Priemysel a výroba

Naša spoločnosť hľadá do tímu: montérov/zámočníkov - základná mzda od 1000€ /prax min. 3 roky) + diéty od 152€/mes+ Variabilná zložka mzdy do 250€/mes a príspevok na dochádzanie.
V prípade montéra/špecialistu mzda od 1200 € (prax min. 5 rokov)+ diéty + variabilná zložka a príspevok na dochádzanie.

Uvedená mzda je minimálna možná na tejto pozícii a môže byť vyššia v závislosti od skúseností uchádzača.

Popis pracovného miesta
-Montovanie strojnotechnologických zariadení podľa technickej dokumentácie.
-Vykonávanie demontážnych a montážnych prac pri použitý bežného montérskeho naradia.
-Zabezpečovanie bežných prác (rezanie, pílenie, vŕtanie, skrutkovanie), demontáže a montáže armatúr, práce na výmenníkoch, destilačných kolónach atď.
-Zodpovednosť za vykonanú prácu.
-Dodržiavanie stanovených pracovných postupov a predpisov BOZP (bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci).

Osobnostné predpoklady a zručnosti:
-Manuálna zručnosť
-Viazačský preukaz - výhodou
-Znalosť jazykov (Aj, NJ) - výhodou
-Schopnosť čítania technickej dokumentácie –
výhodou
Hľadáme montérov/zámočníkov v rámci SK/EÚ
Podobné inzeráty
Prijmeme zámočníkov, pomocných zámočníkov
Príjmeme zámočníkov, pomocných zámočníkov. Popis prác: odstávkové a údžbové práce, rafinéria, železiarne, cementárne. Turnusové práce v rámci SR a ČR, ubytovanie, doprava - hradené. Mzdové ohodnotenie: TPP - 1200,00 € živnosť - 1800,00 € AGRO - INVEST s. r. o. Stávbárov 1716/10, Michalovce,
Prijmeme zámočníkov, pomocných zámočníkov
Príjmeme zámočníkov a pomocných zámočníkov na turnusové práce v rámci SR a ČR. Odstávkové práce: cementáreň, rafinéria, železiarne. Práce sú zámočnícke, NIE stavbárske práce. Turnus 10 dní. Mzda: TPP - od 1200,00 €, živnosť: od 1800,00 € Doprava, ubytovanie hradené. Vyžadujeme chuť pracovať. Kontakt: . Kontaktujte nás iba telefonický, alebo osobne. Naša adresa: AGRO - INVEST s.r.o. Michalovce
Práca na 6 týždňov pre montérov/zámočníkov
Na 6tyždňový Projekt v Belgicku hľadáme samostatných montérov/zámočníkov. Práca vhodná pre šikovných a zručných ľudí (aj mladší ) Vhodné aj pre ucelenú partiu s autom. Pri spokojnosti možnosť nadviazať dlhodobú spoluprácu.
Práca na 6 týždňov pre montérov/zámočníkov
Na rozbehnutý 6tyždňový Projekt v Belgicku hľadáme samostatných montérov/zámočníkov/zváračov Práca vhodná pre šikovných a zručných ľudí (aj mladší ) Vhodné aj pre ucelenú partiu s autom. Pri spokojnosti možnosť nadviazať dlhodobú spoluprácu.
Práca na  pre montérov/zámočníkov/zváračov
hľadáme samostatných montérov/zámočníkov/zváračov Práca vhodná pre šikovných a zručných ľudí (aj mladší ) Vhodné aj pre ucelenú partiu s autom. Pri spokojnosti možnosť nadviazať dlhodobú spoluprácu.
Prijmeme zámočníkov -zváračov, paličov, montérov,pomocníkov
Prijmem na údržbu do elektrárne v CZ zámočníkov, zváračov a montérov. Dlhodobá turnusová práca, zabezpečené ubytovanie, hradená cesta. Možnosť záloh. Nástup 17.4.2023. Ďalšie info po tel.