inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme šikovnú upratovačku

Kategória: Ostatné

Hľadáme pani upratovačku na upratovanie kancelárie v Trnave a to na 2 dni v týždni (1-2 hodiny).
Na utorok a piatok v čase 15:00 do max 17:00 hodiny. Prípadne podľa dohody.
Mzda 100€/mesačne btto.
Nástup ideálne máj, jún 2023. Podľa dohody.
Pre viac informácií ma kontaktujte.
Jana Morháčová


Hľadáme šikovnú upratovačku
Podobné inzeráty
Hľadáme šikovnú upratovačku
Hľadáme šikovnú upratovačku na upratovanie kancelárie aj predajnú plochu v Bratislave - Zlaté Piesky. Pracovná doba pondelok až piatok, od 06:00 do 14:00 hod.. Voľné víkendy. Práca je na pracovnú zmluvu. Mzda čistom 800 Eur + stravné lístky.
Hľadáme šikovnú upratovačku
Hľadáme šikovnú upratovačku na TPP, na upratovanie firiem v Krásno nad Kysucou. Plat 5 Eur Brutto + finančný príspevok na stravné Pracuje sa 8 hodín denne (pracovné dni). Kontakt:2m@
Hľadáme upratovačku – Liptovský Mikuláš  upratovanie bytovky
Hľadáme upratovačku na upratovanie spoločných častí bytového domu (chodby, schodiská, sklá), občasne niektoré byty a iné upratovacie alebo pomocné práce podľa zadania. 3x krát týždenne približne 2 - 5 hodín. Hodinová sadzba 5,5 Eur. Mesačne približne 220-250 Eur v čistom. Stabilná práca v rastúcej spoločnosti. Požiadavky: Predošlá skúsenosť vítaná, nutnosť dôsledného prístupu k práci a základné logické myslenie. Miesto výkonu prác: Liptovský Mikuláš - Ondrášová Životopis a popis predošlých pracovných skúseností poslať na: alex.kreze@, predmet emailu: UPRATOVANIE LM tel. kontakt:
Upratovačku MT centrum
Hľadáme spoľahlivú pani upratovačku na upratovanie firemných priestorov 2 hod. denne v prac.dňoch v centre Martina pri Sokolovni. Pracovná doba od 6.15 alebo popoludní od 13.30 hod..
UPRATOVAČKU  upratovanie haldám osobu
Hladam upratovačku do administrativných budov Fo Podunajských Biskupic. Náplň práce umyvanie chodieb, schodiska, WC.atd. Na dené upratovanie 6hod od pondelku do -Piatku.. čistá mzda 6 euro /hod.v na ruku!600 e mesacne Hladàme vylučne dvochodkynu ,ktorá má skusenosti s upratovanim. Prosim naozaj len serizne dlhodobo hladám. .
hľadáme upratovačku
Upratovací servis Goldrein Plus s.r.o. súrne hľadá serióznu upratovačku na upratovanie kancelárskych priestorov v Banskej Bystrici. Robí sa pracovné dni od pondelka do piatku cca 3 hodiny denne. Mzda čistá 330 Eur za mesiac. V prípade záujmu nás kontaktujte pracovné dni od 7:30-15:30 na tel.číslo: alebo mailom : molnarova.goldreinplus@