inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme šoféra nákladného auta

Kategória: Doprava a logistika

Hľadáme šoféra na kamión na lokálne dopravy po slovensku, jedná sa o prevoz dreva, výjazd je z Veľkého Krtíša po Slovensku.
Platové ohodnotenie základ + odmeny podľa skúseností šoféra.
Hľadáme šoféra nákladného auta
Podobné inzeráty
Vodič nákladného auta skupiny C
Do tímu PLUSIM hľadáme vodiča nákladného auta skupiny C. Vnútroštátna preprava tovaru nášho klienta, väčšinou sa jedná o výkon práce v Bratislave. Požadujeme: skúsenosti so šoférovaním nákladného auta, kvalifikačnú kartu vodiča, psychotesty, tachografovú kartu. Práca na trvalý pracovný pomer na neurčitý čas. V prípade uchádzača mimo Bratislavy, zabezpečíme ubytovanie priamo v areáli firmy. IG: stahovanie_plusim Ak vás ponuka oslovila ozvite sa na jednom z kontaktov. Ďakujeme!
Vodič nákladného vozidla skupiny C
Hľadáme vodiča nákladného vozidla skupiny C. Jedná sa o prepravu prevažne paletového tovaru z pobočky z Košíc po východe. Požadujeme: skúsenosti so šoférovaním nákladného auta, kvalifikačnú kartu vodiča, psychotesty, tachografovú kartu. práca na trvalý pracovný pomer.
vodič šofér nákladného auta
Prijmem do trvalého pracovného pomeru šoféra nákladného auta ťahač sklápač, potrebný VP skupiny C,E. Mzda 7€/hod. prípadne dohoda. Jedná sa o prácu cca 10km od KE. Napíšte mail, zavolajte, prípadne nechate sms a ozvem sa. Nástup ihneď.
Hľadáme - Vodič nákladného auta – ťahač s návesom / Nitra
Vodič nákladného auta – ťahač s návesom / Nitra Miesto práce: Nitra Druh pracovného pomeru: plný úväzok Termín nástupu: ihneď alebo dohodou Hľadáš stále zamestnanie? Pocit istoty? Prácu, v ktorej môžeš kariérne rásť a získať nové znalosti a skúsenosti prípadne rozšíriť si kvalifikáciu v obore? Práve náš klient ti toto všetko vie ponúknuť a zaučiť ťa mnoho ďalšieho. My hľadáme šikovných a skúsených cestárov, vodičov na typy vozidiel Renault na ťahač s návesom. Všetky stroje sú nové s automatickou prevodovkou! Popis pracovnej pozície - náplň práce: o pracovisko Nitra a okolité stavby, o auto 8 kola a navážanie na/z opaľovačky Cabaj na/z okolité stavby, o základný servis, príprava vozidla. Požiadavky pre zamestnanca: o platné KV a KKV, o v prípade NR: VP skupiny C; dodatočné E na náves je výhodou Mzda (Priemerne 1100€ v čistom): o 6,20€- 6,50€ / hod, finálna výška mzdy závisí od skúseností uchádzača, + 0,74 €/ hod za sťažený výkon práce. o Príplatky za nadčas o Cez týždeň 25 % priem. hodinového zárobku. o Sobota 50 % priem. hodinového zárobku. o Nedeľa 100% priem. hodinového zárobku. o Mzdové zvýhodnenie Sobota = 1,78 €/ hod Nedeľa = 3,56€ / hod . Info ďalšie k pozícii: o Pracovný čas 6:00- 15:00, podľa dohody, podľa stavby o priemerný týždenný pracovný čas vrátane kladného KPČ a nadčasovej práce = 48h/týždenne o Stravná jednotka: 5,10€ - príspevok zamestnávateľa 2,81, sociálny fond 0,89 , zamestnanec 1,40€ V prípade, že ťa naša ponuka zaujala prosím volaj na mobil: alebo pošli nám Tvoj životopis na mail adresu: jankovic@
Vodič nákladného vozidla
Príjmeme vodiča nákladného vozidla sk. CE - ťahač s návesom. Jazdíme po Slovensku a do blízkych krajín EU na 1 týždňové otočky - víkendy doma. Parkovisko a sídlo vo Vranove nad Topľou. Vodič má pridelené svoje vozidlo s návesom vybavené automatickým mýtnym a palivovými kartami. Prax vo vedení nákladného auta. Plat sadzba za deň - bližšie info na pohovore. V prípade záujmu nás kontaktujte na alebo cez e-mail jan.migal@
Vodič nákladného auta s hydraulickou rukou.
Ponúkame prácu na brigády pre vodiča nákladného vozidla s hydraulickou rukou. Vodičský preukaz skupina C. Nástup možný ihneď. Práca na dohodu alebo živnosť. Mzda (brutto): 7,-Eur/hod. Náplň práce: - vedenie nákladného vozidla valník s hydraulickou rukou HIAB, - práce na stavbe s vozidlom s hydraulickou rukou, - nakladanie a vykladanie tovaru pomocou hydraulickej ruky, - správne rozloženie a zabezpečenie tovaru vo vozidle, - starostlivosť o zverené vozidlo a bežná údržba vozidla.