inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadáme Stavebného pracovníka

Kategória: Stavebníctvo

Hľadáme Stavebného pracovníka -
Firma Nové stavby s.r.o.
Prijmeme na pracovny pomer : TPP alebo SZČO
Prax vitana, vodičské oprávnenie výhodou skupina B

Náplň práce:
- murárske práce
- šalovanie stropného debnenia
-betonárske práce

Nástup možný ihneď. Práca dlhodobo. Pracujeme hlavne v okrese Púchov.

Mzda: 7-10€/hodina

Viac info pri osobnom stretnutí a telefonáte
Tel.
Hľadáme Stavebného pracovníka
Podobné inzeráty
Prijmeme stavebného pracovníka (aj z Ukrajiny)
Prijmeme na celoročnú prácu stavebného pracovníka aj pomocníka, momentálne aj brigádnika. Požadujem prax, serióznosť a zodpovednosť. Ponúkam zaujímavé finančné ohodnotenie na živnosť. Realizácia stavebných prác prevažne v interiéroch (sadrokartóny, podlahy, maľovanie, obklady, dlažby....). V prípade potreby aj zaučíme. Vodičský preukaz je výhodou. Práca prevažne v Bratislave a blízkom okolí. PRIJMEM AJ PRACOVNÍKA Z UKRAJINY. Viac informácií po telefóne. Volajte, len kto má vážny záujem. Kontakt:
Hľadáme montážneho pracovníka voda-kurenie-vetranie
Hľadáme montážneho pracovníka do nášho tímu Instalem! Akú pozíciu máme voľnú? ???? Hľadáme montážneho pracovníka v oblasti kúrenia, vetrania a chladenia. Pracujeme v rámci Trenčianskeho a Žilinského kraja, naša pracovná doba je od 6:30 hod - 15:00 hod. Víkendy máme voľné. Čo ponúkame? ???? ???? Možnosť pracovať v modernej a prosperujúcej firme zameranej na obnovitelné zdroje energie Neustále sa vzdelávame a posúvame vpred ⏩. Samozrejmosťou je zaujímavé finančné ohodnotenie (1 100 € základná zložka platu + výkonnostná zložka, ktorá závisí od skúseností, praxe, zručnosti a pracovného zaradenia až do 2 000 €). Práca je na TPP, alebo na živnosť. Požiadavky: ???? ???? Podmienkou je prax v danom odbore (kúrenie, vetranie, chladenie, inštalácia kúrení, rekuperácií či tepelných čerpadiel. Potrebné nadväzujúce zaškolenia zabezpečíme my. Náš nový kolega by mal byť manuálne zručný, v práci samostatný, snaživý, zodpovedný a komunikatívny. Bydlisko v regióne. ???? Svoje životopisy posielajte na obchod@, Pre viac informácií o pracovnej pozícii volajte na .
Hľadáme murára/stavebného pracovníka
Spoločnosť PLQ Development, s.r.o., prijme do svojho tímu murára/stavebného pracovníka - nie pomocných stavebných pracovníkov a nie partie. Potrebná je znalosť v obore a predošlá prax, vodičský preukaz. Výhodou strojný preukaz. Venujeme sa stavebným prácam na rodinných domoch, budovách, cestách a pod. Práca možná na TPP, dohodu, živnosť. Fakturácia a platobné podmienky podľa dohody na osobnom pohovore.
prijmeme stavebného pracovníka
Prijmeme 1 stavebného pracovníka na murárske práce, pokládku zámkovej dlažby, geotextílie,terénne úpravy, asfaltovanie, frézovanie, izolovanie,... Nutný vodičský preukaz sk.B, vyžadujeme zodpovedný a samostatný prístup k práci, znalosť čítania situačných výkresov Práca na Slovensku, po-pi, na živnosť, 7-8E/hod podľa šikovnosti V prípade záujmu volajte na , alebo píšte na asistentka@ PETROSTAV SK s.r.o. Štefanov nad Oravou 132 027 44 Štefanov nad Oravou
Prijmeme stavebného pracovníka - sadrokartonista
Prijmeme na celoročnú prácu stavebného pracovníka - sadrokartónistu. Požadujem prax, serióznosť a zodpovednosť. Vodičský preukaz je podmienkou. Ponúkam zaujímavé finančné ohodnotenie na živnosť. Práca je prevažne v Bratislave a blízkom okolí. Kontakt:
Prijmeme murára/stavebného pracovníka
Prijmeme murára/stavebného pracovníka na TPP, živnosť. Nehľadáme murárske partie!! Práca prevažne v Trnavskom a Nitrianskom kraji. Platové podmienky po dohode na osobnom pohovore. Požiadavky na zamestnanca: - prax a skúsenosti v obore, čítanie z výkresov - vodičský preukaz B - výhodou strojný preukaz, po dohode vieme zabezpečiť. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.