inzercia, predaj, predám, bazár

Hlavice na kefku Curaprox CHS300 Power

Kategória: Ostatné drobné

Predám nové hlavice na sonicku kefku Curaprox, nám sa pokazila kefka, hlavice už nepotrebujeme. Neboli ani rozbalene. Cena 15 Eur za všetky už aj s obyčajným poštovným.
Hlavice na kefku Curaprox CHS300 Power
Podobné inzeráty
Curaprox hlavičky na sonickú kefku
Dpbrý deň, predám hlavičky (sensitive, single) na hydrosonickú kefku od curaprox. balenie 10ks single nástavce 10ks sensitive nástavce cena dohodou
Curaprox Hydrosonic PRO
Podrobný popis Táto kefka bude vašou pohodlnou a jednoduchou cestou k zdravému a krásnemu úsmevu: vlákna CUREN®: výnimočne jemné a efektívne extra malé hlavičky a hlavička so single kefkou výkonný motorček s 22 000 až 42 000 kmitmi za minútu sedem čistiacich režimov v troch stupňoch (22 tisíc, 32 tisíc a 42 tisíc kmitov) tichý chod motorčeka batéria so 60-minútovou výdržou rúčka so 45-stupňovou ergonómiou pomáha čistiť v správnom uhle praktická USB nabíjačka vodotesnosť: IPX 7 štandard (vydrží až 30 minút v hĺbke 1 meter) pre všetkých, ktorí chcú získať zdravé zuby pohodlným a jednoduchým spôsobom pre deti od 5 rokov pre fyzicky hendikepovaných pre starších ľudí s horšou motorikou Balenie obsahuje: hydrosonickú kefku Hydrosonic ORTHO 1 x hlavičku Single cestovné púzdro USB nabíjačku návod a všetky dôležité informácie KUPOVANÉ 17.10.2022 - v záruke ešte 20 mesiacov Hlavičku Power a Sensitive si z hygienických dôvodov treba zakúpiť nové. Osobný odber alebo pošlem cez zásielkovňu do Z-boxu Dôvod predaja, preferujem klasickú kefku. Zariadenie je plne funkčné a v záruke, bez závad či akéhokoľvek poškodenia.
Curaprox Hydrosonic PRO
Podrobný popis Táto kefka bude vašou pohodlnou a jednoduchou cestou k zdravému a krásnemu úsmevu: vlákna CUREN®: výnimočne jemné a efektívne extra malé hlavičky a hlavička so single kefkou výkonný motorček s 22 000 až 42 000 kmitmi za minútu sedem čistiacich režimov v troch stupňoch (22 tisíc, 32 tisíc a 42 tisíc kmitov) tichý chod motorčeka batéria so 60-minútovou výdržou rúčka so 45-stupňovou ergonómiou pomáha čistiť v správnom uhle praktická USB nabíjačka vodotesnosť: IPX 7 štandard (vydrží až 30 minút v hĺbke 1 meter) pre všetkých, ktorí chcú získať zdravé zuby pohodlným a jednoduchým spôsobom pre deti od 5 rokov pre fyzicky hendikepovaných pre starších ľudí s horšou motorikou Balenie obsahuje: hydrosonickú kefku Hydrosonic ORTHO 1 x hlavičku Single cestovné púzdro USB nabíjačku návod a všetky dôležité informácie KUPOVANÉ 17.10.2022 Hlavičku Power a Sensitive si z hygienických dôvodov treba zakúpiť nové. Osobný odber alebo poštou či cez zásielkovňu. Dôvod predaja, preferujem klasickú kefku. Zariadenie je plne funkčné a v záruke, bez závad či akéhokoľvek poškodenia.
CURAPROX hydrosonic nahradne hlavice
Predam nahradne hlavice na sonicku kefku CURAPROX hydrosonic - hlavice su sensitive, samozrejme uplne nove - cena za 4ks 25 eur ( to je obvykla cena za 2ks) - a teda akcia 2+2 zdarma! ????
Hlavice pre SEAGO SG-507B
Predám náhradné hlavice pre zubnú kefku zn. Seago. Hlavice som kupovala pre typ SG-507B zubnú kefku, ale hlavice sedia aj na iný typ Seago. Keďže sa kefka nedá nabiť hlavice už nepotrebujem. Všetky (5) sú originál zabalené. Kefka je na foto len pre ilustráciu, tu vám nepošlem???? Inzerát platí do zmazania. Pošlem aj na dobierku.
Oral-B Genius X elektrická zubná kefka, plné príslušenstvo
Predám Oral-B Genius X elektrickú zubnú kefku s plným príslušenstvom, nikdy nerozbalená, nepoužitá. Možný osobný odber v Košiciach/Prešove, alebo formou dobierky po zaslaní poštovného na účet vopred. Dohoda možná Oral-B Genius X: Nabíjanie v puzdre Kefku môžete kedykoľvek pohodlne nabíjať v cetovnom puzdre. Okrem toho, že si v puzdre dobijete zubnú kefku, tak máte možnosť nabiť si v ňom aj mobilný telefón. Preto vám na cesty stačí iba toto puzdro a už nemusíte voziť nabíjačku na elektrickú kefku. Posuňte zážitok z čistenia ešte vyššie Prostredníctvom SmartRing dostávate informácie od senzoru tlaku, časovača a tiež prepojenia kefky s vaším mobilným telefónom zmenou jeho farby. Čistiace režimy Daily Clean, Sensitive, Whitening, Gum Care, PRO-Clean, Tongue Cleaning Kefka je vybavená inteligentnou technológiou, ktorá rozpozná, ako si zuby čistíte. Podľa toho v aplikácii ukáže individuálny program pre vedenie čistenie tak, aby ste neopomínali žiadnej oblasti zubov, používali ideálny tlak a dosiahli tak najlepšie výsledky čistenia. Prepojenie kefky s aplikáciou v smartfóne pomocou Bluetooth dostupná ako pre iOS, tak pre Android. Špeciálna 3D technológia čistenia Čistiaca technika 3D od Oral-B je založená na súčasnej pulzácii a rotácii čistiacej hlavice. Štetiny kefky oscilujú dovnútra a von, aby dôkladne obklopili každý zub a odstránili povlak. Pulzy narušia štruktúru usadeného povlaku a rotačný pohyb ho potom ľahšie odstráni. Zároveň kefka pracuje šetrne, preto nepoškodzuje zuby ani ďasná. Koniec zbytočného tlaku na zuby K podpore optimálneho čistenia má zubná kefka zabudovanú funkciu kontroly tlaku. Ak na zubnú kefku príliš zatlačíte, rozsvieti sa červená kontrolka senzora tlaku, ktorá vás upozorní, aby ste tlak znížili. Okrem toho budete počuť počas čistenia zubov aj iný zvuk. Táto funkcia šetrí vaše ďasná a výrazne napomáha zdraviu vašich zubov. Profesionálny časovač Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby po dobu dvoch minút. Profesionálny časovač vám zvukom v 30 sekundových intervaloch pripomenie, že máte prejsť na ďalšiu časť chrupu a nakoniec oznámi koniec čistenia. Vďaka tejto funkcii si môžete byť istí, že vaše zuby sú optimálne a rovnomerne vyčistené. Až 14 dní čistenia bez nabíjania Vďaka novej Lítium-iónové batérii sa kefka nielen rýchlejšie nabíja, ale aj vydrží až 14 dní prevádzky na batériu 2x denne 2 minúty. Stav nabitia batérie môžete strážiť vďaka indikátora nabíjania.