inzercia, predaj, predám, bazár

HLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKO

Kategória: Starožitnosti

konvy na mlieko Predám hliníkove konvy na mlieko vo veľmi dobrom zachovalom stave bez poškodení 2kusy / cena spolu 15 eur osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
HLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKO
Podobné inzeráty
HLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKOHLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKO
HLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKOHLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKO HLINÍKOVÉ konvy na mlieko Predám hliníkove konvy na mlieko vo veľmi dobrom zachovalom stave bez poškodení 2kusy / cena spolu 15 eur osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
HLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKO
HLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKO Predám hliníkove konvy na mlieko vo veľmi dobrom zachovalom stave bez poškodení 2kusy / cena spolu 15 eur osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
HLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKO
HLINÍKOVÉ KONVY NA MLIEKO Predám hliníkove konvy na mlieko vo veľmi dobrom zachovalom stave bez poškodení 2kusy / cena spolu 10 eur osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
CIN KONVY,KUKUCKOVE HODINY.P.D.
PONUKAM DVE KS STAROZITNE CINOVE KONVY NA MLIEKO,25 EUR.STARE KUKUCKOVE HODINY,45 EUR.
Cibulák 5 druhov mliekovka / konvička na mlieko
Predám porcelán cibuľový vzor, originál cibuliak / Zwiebelmuster konvička na mlieko 0,85 L - 30 € konvička na mlieko 0,5 L - 21 € konvička na mlieko 0,25L - 16 € konvička na mlieko 0,16L - 14 € konvička na šťavu 0,1L - 16 € špičkový stav predám aj jednotlivo zašlem aj poštou pozrite aj ďalšie moje inzeráty a ušetri na poštovnom to čo vidíte je aktuálne sleduj moje inzeráty, menia sa aj v priebehu uverejnenia
ALPAKA POHARE,CINOVE KONVY.P.D.
PONUKAM ALPAKA ZNACENA POHARE V STOJANE,20 EUR.CINOVE STARE KONVY OBE ZA 25 EUR.