inzercia, predaj, predám, bazár

Hliníkové okno Aluprof

Kategória: Ostatné

Predám nové hliníkové okno Aluprof MB-79 trojsklo číre.
RAL 7016.
Ľavé pohľad exteriér.
Skryté pánty.
740 x 2320 mm.
Otváravosklopné.
Hliníkové okno Aluprof
Podobné inzeráty
Hliníkové okno Aluprof
Predám nové hliníkové okno Aluprof MB-79 trojsklo číre. RAL 7016. Ľavé pohľad exteriér. Skryté pánty. 740 x 2320 mm. Otváravosklopné. Dôvod predaja - zle zamerané okno.
Hliníkové okno Aluprof
Predám nové hliníkové okno Aluprof trojsklo o rozmeroch. výška: 2300 mm šírka: 741 mm hĺbka rámu: 70 mm hĺbka rámu krídla okna: 79 mm
Hliníkové vchodové dvere
Predám tieto hliníkové vchodové dvere aluprof. Nikdy neboli nahodené vyložili sme ich z auta a zistili sme ze sú vyrobené naopak. Z vonkajšej strany madlo. Pôvodná cena bola skoro 3000.
Hľadám prácu montažnik
Hľadám prácu v zahraničí bez znalosti jazyky. Sem montaznik vonkajší žalúzie, rolety , garazove vrata,samonosné brany, 2-kridlove brany , bránky, ploty , rolovaci vrata atď. Plus pohony faac ,somfy aluprof, nice,selve zapojení programovani .
Záhradná sauna Xavier 320 cm x 250 cm
Vonkajšia sauna Xavier je modernou verziou tradície. Saunový domček je vzhľadom na svoju obmedzenú veľkosť určený predovšetkým súkromným záujemcom. Veľké hliníkové okno poskytuje jedinečný výhľad do záhrady. Suma sumárum, moderný záhradný domček dokáže dokonale vyplniť voľné miesto na pozemku. Predložená ponuka sa týka kompletnej záhradnej sauny s vybavením a izoláciou. Každú zákazku realizujeme individuálne a prispôsobujeme ju potrebám investora. Cena nezahŕňa náklady na dopravu a vykládku. Preprava sauny v celku pomocou HDS žeriavu je možná po celej SR a naceňuje sa individuálne. Pred kúpou nás prosím kontaktujte pre odhad nákladov na dopravu a montáž sauny na mieste. Ponúkame aj iné verzie saunových domčekov. Ponúkaná sauna Xavier pozostáva z: -profesionálny dizajn sauny -vizualizácie odrážajúce budúcu podobu sauny -dom v drevenej rámovej konštrukcii v súlade so špecifikáciou -kompletná fínska sauna v súlade s dizajnom Špecifikácia budovy: -10 cm hrubá stenová konštrukcia -15 cm hrubá strešná konštrukcia -10 cm hrubá podlahová konštrukci -izolácia z minerálnej vlny -fasádny obklad kosoštvorcový profil kladený vodorovne + ochranná impregnácia -strešná krytina s PVC strešnou membránou + odkvapy -gravitačný ventilačný systém -dvere do sauny z tvrdeného skla -hliníkové okno 120 cm x 210 cm -hliníkové vchodové dvere 90 cm x 210 cm -dva vonkajšie svietniky Neváhajte nás kontaktovať individuálnena e.mail vám navštíviť našu webovú stránku. Nájdete tu podrobné informácie o saunách vyrobených na mieru, ak o aj o záhradných saunách vyrobených a navrhnutých našou spoločnosťou.
Predám dvojkrídlové plastové okno
Predám dvojkrídlove plastové okno (dvojsklo) jedno okno má aj ventilačku. Okno používane cca 3 roky. Na cene sa vieme dohodnúť pri rýchlom jednaní, odber len osobný. Rozmery okna sú na fotkách.