inzercia, predaj, predám, bazár

Hlinikový rám so sieťkou

Kategória: Okná

Predám hliníkový rám so sťahovacou sieťkou
149x78
Hlinikový rám so sieťkou
Podobné inzeráty
Plastové okno 660 x 1000 mm so zabudovanou sieťkou
Predám veľmi málo používané plastové okno rozmerov 660 x 1000 mm so zabudovanou ochrannou sieťkou proti hmyzu, otváracie aj výklopné, okno bolo veľmi málo a krátko používané, zvyšok času zaberá miesto v pivnici, v perfektnom stave, veľmi zachované, tel. Kontakt: alebo 0
Drevené okná
Na predaj okná, cena dohodou v prípade záujmu viem napísať aj rozmery. Okná môžete vidieť na fotkách z vnútra a vonka, boli setrne odstrátené bez poskodení aj s drevennymi doskami Na predaj sú drevenné 2-sklo: 2x stvorcové okno so zaluziami a sietkami (1x aj s vonkajšími) 1x menšie okno s vnútornymi aj vonkajšíme bezpečnostynmi zalúziami a sietkou 2x mensie podlhovasté okno so zaluziam aj so sietkou 1x balkonové dvere s vnutornymi zaluziami 2x velké okno (s vnutornymi zaluziami) 1x velké dvere odvarajúce sa do boku (s vnutornymi zaluziami)
Hliníkový roletový systém
Ponúkam na predaj 1x OBI Hliníkový roletový systém do okien 100 x 160 cm, biely. Jedná so nový, nikdy nerozbalený systém. Kúpil som naviac a nakoniec som nevyužil. Preferujem osobné predanie v Žiline. Viac detailov na linku:
ZASKLENIE BALKÓNA,ČI TERASY LACNEJŠIE? ROLETY, ŽALÚZIE?
Ponúkam zasklievacie POSUVNÉ okná,vhodné na všetky typy balkónov,loggií,terás-je to RÁMOVÝ HLINÍKOVÝ POSUVNÝ SYSTÉM-Biely,hnedý,antracit,a iné farby RAL... Tiež PRIESVITNÉ aj FAREBNÉ ROLETY-na balkóny,okná,či terasy-v ponuke aj rolety s integrovanou sieťkou proti hmyzu!!! Všetko v ZÁRUKE. SAMOZREJME TIEŽ AJ ODBORNÁ MONTÁŽ s DLHOROČNOU PRAXOU!!! V Ý H O D N E !!! V ponuke aj ŽALÚZIE a SIETE proti hmyzu-výborné ceny!!! Prezvoňte a na cene sa určite dohodneme !!!
Predám okno
Predám nové dvojkrídlové plastové okno,nepoužité. Rozmery 150x225.Sestkomorove,dvojsklo ,farba biela.Cena 250€. Vchodove dvere z balkónové profilu biele,presklenne ,rozmer 90x200,ľavé,hliníkový prah,sestkomora,z oboch strán kľučka, cena 300€. Vchodové dvere z balkónové profilu,vonkajšia strana hnedá, vnútorná biela,sestkomorove,hliníkový prah,z oboch strán kľučka. Cena 450€.Všetko je nové, nepoužité.
Vonkajší hliníkový ohýbaný parapet - antracit RAL 7016
Vonkajší hliníkový ohýbaný parapet - antracit RAL 7016 s hliníkovými krytkami rozmery dĺžka 800 mm, hĺbka 110mm Nové nepoužité.