inzercia, predaj, predám, bazár

Hliníkový rozkladací záhradný stôl

Kategória: Záhradný nábytok

Hliníkový rozkladací záhradný stôl , vytiahnutie v rozsahu 120 – 180 cm
Stolová doska z bezpečnostného skla
Odolný proti poveternostným vplyvom a UV žiareniu
Rám z hliníka s práškovou vrstvou
Nohy s ochrannými koncovkami a výškovým vyrovnaním
Odolný proti hrdzaveniu, s dlhou životnosťou
Jednoduché čistenie.

Pôvodná cena 199€. Rám ma menšie škrabance od dopravy. Stôl je novy a neposkladaný. Len osobný odber v BA poprípade dovezieme zadarmo okolo BA.
Hliníkový rozkladací záhradný stôl
Podobné inzeráty
Rozkladací hliníkový stôl Toronto, antracitový
Rýchle a jednoduché vysunutie v rozsahu 120 – 180 cm. Popis Hliníkový rozkladací stôl so sklenenou doskou Stolová doska z bezpečnostného skla Odolný voči poveternostným podmienkam a UV žiareniu 5 mm hrubá doska z tvrdeného skla Rám stola s práškovou vrstvou Nožičky šetrné k podlahe a s možnosťou vyrovnania nerovností povrchu Odolný proti zhrdzaveniu a s dlhou životnosťou Max. nosnosť: cca 50 kg Rozmery cca 120/180 x 75 x 89 cm (D x V x Š) Hmotnosť cca 26,44 kg Pôvodná cena 229€. Rám ma menšie škrabance od dopravy. Stôl je novy a neposkladaný. Len osobný odber v BA poprípade dovezieme zadarmo okolo BA.
záhradný rozkladací stôl
Predám úplne nový sivý rozkladací záhradný stôl pôvodná cena 149€. Rozmery: 127x13x97,5 cm
Záhradný stol rozkladaci so stoličkami
Predám 8- dielny hliníkový záhradný stol so stoličkami v zachovalom stave. Rozmer 135x90 výška 75cm . Pri roztiahnuti rozmer 270x90x výška 75cm. Možný dovoz + dohoda.
zahradny stol fieldman FDZN 5030
pekne zahradny stol vratane styroch stoliciek. cena je za komplet. Záhradný stôl – s otvorom na slnečník, materiál kov a oceľ, tvar: oválny, čierna farba, rozmery 150×96×71cm (dך×v). pouzite jednu sezonu v zakrytom pristresku. bez poskodenia, na stole je vidiet zopar skrabancov, mam k nemu aj zopar peknych obrusov na stol. osobny odber - dunajska luzna. Stolicky - a tu je popis stola
Nový stôl LIFE farba lava doska teak
Nový luxusný záhradný stôl značky LIFE, rozmer stola 210 x 90 cm. Jedálenský záhradný stôl. Pevný hliníkový rám a teaková doska. Stôl je úplne nový nevybalený.
Záhradný rozkladací stôl Valencia, sivý
Záhradný stôl s rozkladacou doskou Doska stola s 50 cm širokou doskou Nohy je možné prispôsobiť nerovnosti podlahy až do cca 8 mm Protišmykové profilové nohy Odolný proti UV žiareniu a poveternostným vplyvom Max. nosnosť: cca 60 kg Konštrukcia: hliník s práškovým lakom Doska: plast Rozmery cca 150 – 200 x 74 x 90 cm (Š x V x H) Hmotnosť cca 24,8 kg Pôvodná cena 279€. Rám ma menšie škrabance od dopravy. Stôl je novy a neposkladaný. Len osobný odber v BA poprípade dovezieme zadarmo okolo BA.