inzercia, predaj, predám, bazár

Hnedá kožená dvojsedačka s dvomi kreslami Chesterfield

Kategória: Sedacie súpravy

Ponúkam na predaj: Hnedá kožená dvojsedačka s dvomi kreslami Chesterfield. Konštrukcia: bukový masív Poťahový materiál: hovädzia koža Sedenie: viacvrstvový molitan K dispozícii aj v iných farbách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Hnedá kožená dvojsedačka s dvomi kreslami Chesterfield
Podobné inzeráty
Dvojsedačka kožená ” CHESTERFIELD “.
Dvojsedačka CHESTERFIELD je vyrobená z kvalitnej kože. Vytvoríte si s ňou štýlovú obývačku, ktorá bude Vašou oázou pokoja a relaxu. Pre túto dvojsedačku sú charakteristické jej dokonalé tvary, jedinečné dizajnové prevedenie , či jemné gombíky v odtieni poťahovej kože. Ponúka dlhodobo kvalitné a pohodlné sedenie. V pôvodnom stave .K dvojsedačke je možno zakúpiť aj kreslo z našej ponuky. Rozmery : Dvojsedačka menšia – Výška – 81 cm Šírka – 185 cm Hĺbka – 90 cm Výška sedu – 40 cm Hĺbka sedu – 56 cm Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Veľká hnedá kožená rohová sedačka s kreslami Chesterfield
Veľká hnedá kožená rohová sedačka s kreslami Chesterfield Konštrukcia: bukový masív Poťahový materiál: hovädzia koža. Sedenie: viacvrstvový molitan. K dispozícii aj v iných farbách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Kožená hnedá sedačka v štýle Chesterfield
Hnedá používaná nerozťahovacia sedacia súpravú kožená šitá v štýle Chesterfield 3+2+1 z dovozu,foto aktuálne,cena 1890€ - 300€ = Akciová cena 1590€.Sedačka je z dovozu o rozmeroch 3 gauč 200cm,2 gauč 145cm,kreslo 95cm Inzerát platí do zmazania.V prípade záujmu volajte na t.č.:.Možnosť zabezpečenia dopravy po celom území Slovenska (cena dopravy dohodou).
Hnedá kožená sedačka 3+2+1,štýl Chesterfield
Na predaj: Hnedá používaná nerozťahovacia sedacia súpravú kožená šitá v štýle Chesterfield 3+2+1,foto aktuálne,cena 1590€.Sedačka je z dovozu o rozmeroch 3 gauč 200cm,2 gauč 145cm,kreslo 95cm,v prípade záujmu volajte na t.ť.: Inzerát platí do zmazania.
Exkluzívna hnedá kožená roh. sedačka Chesterfield Monks
Exkluzívna hnedá kožená rohová sedačka Chesterfield Monks Konštrukcia: bukový masív Poťahový materiál: hovädzia koža. Sedenie: viacvrstvový molitan. K dispozícii aj v iných farbách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Kvalitná vintage hnedá kožená sedacia súprava Chesterfield
Ponúkam na predaj: Kvalitná vintage hnedá kožená sedacia súprava Chesterfield. Konštrukcia: bukový masív Poťahový materiál: hovädzia koža Sedenie: viacvrstvový molitan K dispozícii aj v iných farbách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.