inzercia, predaj, predám, bazár

Hnedý vlk

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam na predaj zachovalú, nepoškodenú knihu : Hnedý vlk, autor: Jack London, vydalo vydavateľstvo : Príroda v roku 1987. Edícia Trofeje 20. Kniha je písaná v slovenskom jazyku, má 250 strán . Vydanie prvé. Jej rozmery sú šírka 15,5 cm, výška 21 cm a hrúbka 2 cm.


Hnedý vlk
Podobné inzeráty
Hnedý vlk
Ponúkam na predaj zachovalú, nepoškodenú knihu : Hnedý vlk, autor: Jack London, vydalo vydavateľstvo : Príroda v roku 1987. Edícia Trofeje 20. Kniha je písaná v slovenskom jazyku, má 250 strán . Vydanie prvé. Jej rozmery sú šírka 15,5 cm, výška 21 cm a hrúbka 2 cm.
Vychádzková palica  zdobenou - s leopard,vták,vlk
Vychádzková palica zdobenou - s leopard,vták,vlk,pes,orol.....30€. Krásna nerezová ploskačka s obsahom 0,18 dcl s pevným uzáverom na prenos alkoholických aj nealko nápojov. Je skvelým pomocníkom na poľovačkách, veď nie je nič lepšie, ako dúšok svojho obľúbeného nápoja pri prechádzke lesom. Ploskačka je na oboch stranách potlačená motívom orla , jeleňa, vlka a vzadu je stručný opis v angličtine.8€ Určite poteší Vreckové hodinky pre poľovníka 10 €
3D terce, lukostrelba terc, tercovnica na lukostrelbu
Rôzne lovecké 3D terče, terčovnice zvierat pre lukostreľbu! Ponukam malo dostrielane resp. aj profesionalne repasovane /specialnou hmotou/ lukostrelecké 3D terčovnice - terce zvierat v zivotnej velkosti. Idealne na zahradu a pozemok ako terc na trenovanie lovu a rekreacnu lukostrelbu. velky vojak v zivotnej velkosti 239 eur so stitom a mecom /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kladkove kuse/ Aktualna ponuka: jelen 149 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ velky ladovy medved 135 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ sediaci kamzik Eleven /komplet novy repasovany stred/ 99 EUR - novy 250 eur leziaci cierny panter/puma Eleven 135 EUR /novy 270 eur/ daniel/muflon 95 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ obrovsky zralok /az 2m dlhy/ 95 EUR chobotnica obrovska 85 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk velky 95 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk vyjuci 75 EUR /novy repasovany stred, aj pre kuse/ zralok Eleven 89 EUR /fortifikovany zospodu - povodne duty otvor bol vyplneny specialnou lukostreleckou hmotou takze je vhodny aj pre kuse/ - novy 200 eur tiger 99 EUR velhad 49 EUR obrovsky rys 69 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ delfin /120cm/ 75 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ velka korytnacka 65 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ dive prasa 45 EUR chobotnica 45 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ kapor Eleven 36 EUR /2 kusy spolu 70 EUR/ chlpaty bobor 45 EUR prasa 45 EUR sliepka 25 EUR sova/sokol 16 EUR Najlepsie osobny odber, pripadne viem doviezt na trase /Detva, Zvolen, Ziar nad Hronom, Nitra, Trnava/.
Vlk zabiják - lovecký nôž
Lovecký nôž "Vlk zabiják" , je ideálny pre poľovníkov, turistov, rybárov, trampov a skautov na bežné použitie. Využijete ho tiež v domácnosti, či na chate. Na kvalitnú nerezovú čepeľ typu full tang od známej americkej firmy BUCK, je vyhotovená rúčka - črienky z pravého jelenieho parožia. Na jednej črienke je starobylou ručnou technikou rytia a kresby do kosti "screamshow" ,urobená kresba hlavy ceriaceho sa vlka. K nožu je z kvalitnej hovädzej kože, ručne šité ochranné opaskové púzdro. Na púzdr je ručnou pyrografickou technikou urobená kresba hlavy mladého vlka. Dĺžka noža 20,5 cm. Dĺžka čepele 10 cm. Hmotnosť noža 174 gr. Nôž je prakticky nový, dosiaľ nepoužívaný. Cena 43.- Eur + poštovné / dobierka 5.- Eur.
3D terce, lukostrelba terc, tercovnica na lukostrelbu
Rôzne lovecké 3D terče, terčovnice zvierat pre lukostreľbu! Ponukam malo dostrielane resp. aj profesionalne repasovane /specialnou hmotou/ lukostrelecké 3D terčovnice - terce zvierat v zivotnej velkosti. Idealne na zahradu a pozemok ako terc na trenovanie lovu a rekreacnu lukostrelbu. velky vojak v zivotnej velkosti 239 eur so stitom a mecom /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kladkove kuse/ Aktualna ponuka: jelen 149 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ velky ladovy medved 135 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ sediaci kamzik Eleven /komplet novy repasovany stred/ 99 EUR - novy 250 eur leziaci cierny panter/puma Eleven 135 EUR /novy 270 eur/ daniel/muflon 95 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ obrovsky zralok /az 2m dlhy/ 95 EUR chobotnica obrovska 85 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk velky 95 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ vlk vyjuci 75 EUR /novy repasovany stred, aj pre kuse/ zralok Eleven 89 EUR /fortifikovany zospodu - povodne duty otvor bol vyplneny specialnou lukostreleckou hmotou takze je vhodny aj pre kuse/ - novy 200 eur tiger 99 EUR velhad 49 EUR obrovsky rys 69 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ delfin /120cm/ 75 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ velka korytnacka 65 EUR dive prasa 45 EUR chobotnica 45 EUR /nepriestrelny aj pre kladkove luky a kuse/ kapor Eleven 36 EUR /2 kusy spolu 70 EUR/ chlpaty bobor 45 EUR sliepka 25 EUR sova/sokol 15 EUR Najlepsie osobny odber, pripadne viem doviezt na trase /Detva, Zvolen, Ziar nad Hronom, Nitra, Trnava/.
Vlk zabiják - lovecký nôž
Lovecký nôž "Vlk zabiják" , je ideálny pre poľovníkov, turistov, rybárov, trampov a skautov na bežné použitie. Využijete ho tiež v domácnosti, či na chate. Na kvalitnú nerezovú čepeľ typu fulltang od známej americkej firmy BUCK, je vyhotovená rúčka - črienky z pravého jelenieho parožia. Na jednej črienke je starobylou ručnou technikou rytia a kresby do kosti "screamshow" ,urobená kresba hlavy ceriaceho sa vlka. K nožu je z kvalitnej hovädzej kože, ručne šité ochranné opaskové púzdro. Na púzdre je ručnou pyrografickou technikou urobená kresba hlavy mladého vlka. Dĺžka noža 20,5 cm. Dĺžka čepele 10 cm. Hmotnosť noža 174 gr. Nôž je prakticky nový, dosiaľ nepoužívaný. Cena 43.- Eur + poštovné / dobierka 5.- Eur.