inzercia, predaj, predám, bazár

Hniezdo pre bábätko z vafle bavlny, bordová-kvetovaná

Kategória: Ostatné

Predám hniezdo pre bábätko, ušité z vafle bavlny. Je k nemu malý vankúšik, výška cca 1 cm.
Farba: bordová časť - vafle bavlna, kvetovaná látka - bavlna.

Hniezdo je obojstranné. Je nastaviteľné uvoľnením šnúrky. Miesto, kde leží bábätko tvorí 300 g vatelín. Okraje, teda mantinel je vyplnený anti - alergickým rúnom. Okraje majú výšku 18 cm.
Hniezdo sa perie vcelku na 40-tke.

Vnútorné rozmery: (miesto kde leží bábätko): 70 cm dĺžka a 38 cm šírka
Vonkajšie rozmery: 100 cm dĺžka a 60 cm šírka

Osobný odber Košice-Furča, príp. po dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE.
Hniezdo pre bábätko z vafle bavlny, bordová-kvetovaná
Podobné inzeráty
Hniezdo/Mantinely do postieľky
Predám handmade hniezdo v dobrom stave len je ho potrebné oprať. Bližšie info v linku: Cena 13€ Predám mantinely do postieľky vo veľmi dobrom stave. Rozmery: 1. Dĺžka:238 cm Šírka:28 cm 2. Dĺžka:111 cm Šírka:28 cm Cena 9€ Kontaktovať len emailom. Uprednostňujem osobný odber.
Handmade hniezdo/Mantinely do postieľky
Predám handmade hniezdo v dobrom stave len je ho potrebné oprať. Bližšie info v linku: Cena 13€ Predám mantinely do postieľky vo veľmi dobrom stave. Rozmery: 1. Dĺžka:238 cm Šírka:28 cm 2. Dĺžka:111 cm Šírka:28 cm Cena 9€ Kontaktovať len emailom. Uprednostňujem osobný odber.
Handmade hniezdo, mantinely do postieľky
Predám handmade hniezdo v dobrom stave. Bližšie info v linku: Cena:13€ Kontaktovať len emailom. Uprednostňujem osobný odber. Predám mantinely do postieľky vo veľmi dobrom stave. Rozmery: 1. Dĺžka:238 cm Šírka:28 cm 2. Dĺžka:111 cm Šírka:28 cm Cena 9€ Kontaktovať len emailom. Uprednostňujem osobný odber.
Hniezdo pre babatko
Predam obojstranne hniezdo pre babatko s motivom salvie zelenej, rozmer 85x50cm. Hniezdo je vyrobene zo 100% bavlny najvyssej kvality s certifikatom OEKO - TEX 100 triedy I., vypln tvori antialergicka priedusna silikonova vlaknina. Potlac pri prani nemeni farbu a hniezdo nemeni tvar ci strukturu. Povodna cena ovela vyssia. Uprednostnim osobny odber v Skalici, ale da sa poslat aj postou (po prevode na ucet)
Hniezdo pre bábätko Effiki
Ako nové, používané 3 mesiace Effiki hniezdo pre bábätko je navrhnuté tak, aby sa v ňom dieťatko cítilo čo najpohodlnejšie a bezpečne. Na jeho výrobu sa používajú vysoko kvalitné materiály a jeho tvar zabezpečuje pokojný spánok. Zamatové detské hniezdo je jemné na dotyk a je pre bábätká veľmi príjemné. Svojim tvarom zabraňuje ich skotúľaniu alebo prevráteniu sa na bruško. Odborníci radia, že pre dieťa je najlepšie spať na chrbátiku, čo zabraňuje aj syndrómu SIDS (syndróm náhleho úmrtia novorodenca). Hniezdo môžete kedykoľvek pohodlne preniesť a nechať tak spať bábätko vo vašej blízkosti. Jeho vysoké a mäkké okraje ho chránia. Tvar hniezda mu pripomína obdobie, kedy bolo v brušku a cíti sa tak bezpečne. Praktické šnurovanie umožní nastaviť veľkosť hniezda podľa potreby dieťatka. Je vhodné pre deti vo veku od 4 do 6 mesiacov. Vonkajšie rozmery: Výška 87 cm x Šírka 48 cm Vnútorné rozmery: Výška 65 cm x Šírka 32 cm Materiál: Zamat Výplň obvodovej časti: Polyesterové vlákno Matrac (spodná časť): polyesterová pena Vhodné od novorodenca do veku 4-6 mesiacov.
Silikónová Forma Vafle
Silikónová Forma Vafle od Tupperware.Nová,zabalená.Odoláva teplote od - 25 do + 220 st. Rozmery: 19,4 x 30 x 2,7 cm. Romery 1 vafle: 13 x 8,2 x 1,8 cm.