inzercia, predaj, predám, bazár

Hniezdo sleepyhead deluxe

Kategória: Ostatné

Hniezdo sleepyhead deluxe
Výborne nam pomohlo na začiatku, babetko si ľahko prinesiete a kdekolvek položíte a je v bezpečí. Môžete do neho dat monitor dychu.


Spacie hniezda Sleepyhead sú navrhnuté s láskou vo Švédsku a vyrobené v Európe, zároveň globálne patentované.

Spacie hniezdo Deluxe+ sa používa od 0-8 mesiacov.
Je kompatibilný s patentovanými hrazdami a hračkami Sleepyhead, ktoré sa predávajú samostatne.

Toto multifunkčné hniezdo ponúka bezpečné a príjemné miesto pre vaše dieťa na spanie, odpočinok, hry a maznanie Ľahké a prenosné podložky Deluxe + umožňujú ľahké cestovanie z izby do izby, pri návšteve rodiny alebo na dovolenke. Ku každému hniezdu je možné si zakúpiť aj ďalšie poťahy, ktoré zodpovedajú vašej nálade, miestnosti a štýlu.

Detaily produktu:
Hmotnosť (bez balenia): 1400 g
460 mm x 750 - 850 mm cca

Materiály:
Všetky použité materiály sú priedušné, prateľné a hypoalergénne

Poťah: 100% bavlna certifikovaná Oeko-Tex Standard 100 triedy 1
Výplň: 100% polyester Oeko-Tex Standard 100 s certifikáciou triedy 1

Testovanie a certifikácia:
Sleepyhead® získala nasledujúce certifikáty
• Všetky komponenty Intertek boli testované a osvedčené bez škodlivých látok
• Bez ftalátov
• Bez ťažkých kovov
Hniezdo sleepyhead deluxe
Podobné inzeráty
Hniezdo Sleepyhead of Sweden Deluxe+
Predam hniezdo na spanie pre babatka od 0 do cca 8 mesiacov zn. Sleepyhead of Sweden Deluxe. Sleepyhead Deluxe je ocenené multifunkčné hracie hniezdo. Povodna cena 180e, ponukam za 50e.
Hniezdo Sleepyhead
Predám hniezdo Sleepyhead Deluxe, stav bez poškodenia, používané minimálne, aj s hrazdičkou.
Predam Hniezdo SleepyHead Deluxe
predam Hnizdo luxusnej znacky Sleepyhead deluxe. Vo fantastickom stave, ziadne flaky,ako nove - pouzite 3 dni. Potah sa da oprat - moznost nastavit sirku. S original balenim. Len osobny odber,prosim nepisat sms, dakujem za pochopenie. Viac info: Veľmi kvalitný produkt. Poťahy je možné sňať a oprať. Krásny dizajn, perfektné riešenie pre rodičov, ktorí chcú spať s dieťaťom v jednej posteli. Kokon nám naozaj odviedol skvelú prácu. S bábätkom môžete pokojne spávať. Vďaka mierne tuhšiemu chrbtu sa dá bezpečne nosiť aj s dieťaťom Geniálny produkt na prvé mesiace života.
Sleepyhead DELUXE+ (0-8m)
Hniezdo pre babatko od 0-8m znacky Sleepyhead v bielej farbe. Pouzivane, vo vybornom stave. Sucastou je originalne cestovne balenie. Sirka 450mm, dlzka 750mm (zapnute)/850mm otvorene
Hniezdo Sleepyhead Deluxe
Predám detske hniezdo vo veľmi dobrom stave. Je pratelne, málo používané.
Hniezdo pre bábätko z vafle bavlny, bordová-kvetovaná
Predám hniezdo pre bábätko, ušité z vafle bavlny. Je k nemu malý vankúšik, výška cca 1 cm. Farba: bordová časť - vafle bavlna, kvetovaná látka - bavlna. Hniezdo je obojstranné. Je nastaviteľné uvoľnením šnúrky. Miesto, kde leží bábätko tvorí 300 g vatelín. Okraje, teda mantinel je vyplnený anti - alergickým rúnom. Okraje majú výšku 18 cm. Hniezdo sa perie vcelku na 40-tke. Vnútorné rozmery: (miesto kde leží bábätko): 70 cm dĺžka a 38 cm šírka Vonkajšie rozmery: 100 cm dĺžka a 60 cm šírka Osobný odber Košice-Furča, príp. po dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE.