inzercia, predaj, predám, bazár

Hobes zadlabávací zámok K220 + kľučky, štít

Kategória: Doplnky

Predám zadlabávací zámok Kronodoor Hobes K220 a komplety s kľučkami. Interiérové kľučky kovové.
K dispozícii je:
2x ľavý
1x pravý
Cena za 1 komplet. = 11€
Cena za 3 komplety = 30€
Možnosť dodania aj na trase BA-TN (po zložení zálohy)
Hobes zadlabávací zámok K220 + kľučky, štít
Podobné inzeráty
Predám zámok zadlabávací
Predám zámok zadlabávací 02 - 04 vložkový, dvojzápadkový. Nálezový stav. Cena 9,- €
Interiérové kľučky čierne
Nové nepoužite. Predam čierne kľučky na interiérové dvere. Balenie obsahuje komplet na jedny dvere / jeden pár kľučiek / a dolné rozety na kľúč Kľučky majú na každej strane vratnú pružinu, ktorá napomáha funkcii - vrátenie kľučky po stlačení do vodorovnej polohy Farba čierna Delené rozety / dolná časť kovania / sú na kľúč,  Materiál kľučky : zliatina zinku + nástrek V balení je všetok potrebný spojovací materiál . Kus 14€ Všetky 3 spolu za 35€
Kľučky na okná /C/
Predám tieto kľučky na okná. 4 kusy chromované kompletné, ostatné asi 14 ks iba kľučky z lešteného hliníka, hranaté, plus 2 ks na dvojité okno. Neboli použité všetko nové.
Kľučky interiérové 5ks
Predám dvojročné šedé kovové kľučky - 5ks. Tri majú kľúčik a dve integrovaný zámok - na toaletu a do kúpeľne. Pôvodná cena 30€ ks, teraz 15€ ks. Len vlastný odvoz.
Kľučky na interiérové dvere
Predám kľučky na interiérové dvere, moderný dizajn, farba matný chróm (nerez). 5 párov, +na 2 páre wc zámok.Zabalené v krabiciach,so všetkými komponentmi k montáži. Cena:50€ za všetko.(10€kus).
Magnetický zámok do dverí.
Predám 2ks Magnetický zámok do dverí, od talianskej Firmy BONAITI. Rozmery- pozri obrázok Pôvodná cena 26,57€/ks Ku každému zámku je 1kľúč. Cena za 1ks 15€ za dva kusy 25€ + poštovné.