inzercia, predaj, predám, bazár

Hodinky Casio pánske

Kategória: Ostatné

Hodinky Casio pánske model 2784 MTP-1201 Stainless Steel Water Resistant 5 BAR Casio Japan Movt. Pôvodná cena 49,90 EUR viď.
Hodinky Casio pánske
Podobné inzeráty
hodinky hodiny panske hodinky naramkove hodinky quartz
Predám hodiny hodinky pánske hodinky naramkove hodinky. Hodinky su plne funkčne bez poškodenia, baterka je v nich nová. Dôvod predaja je ze ich už nevyuzívam. Cena dohodou. Poštovné a balné na dobierku na vašu adresu prvou triedou 4 eura. Hodinky pánske náramkové hodinky sú značky quartz helvetia vyrobené z nerezovej ocele stainless steel hodinky boli kupovane na slovensku v hodinárstve v kamenom obchode maju kvalitné spracovanie dizajn aj dobry strojček nie je to žiadna čína. panske naramkove hodiny panske naramkove hodinky inzerát platný do zmazania
Panske hodinky Casio PRO TREK
Predam nove, 1krat pouzite, panske hodinky Casio Protrek PRT-B50-1ER, kupovane na ( v zaruke este 1 rok. Dodam spolu s fakturou. Povodna cena 199€. Osobny odber v Senci alebo poslem postou +postovne podla aktualneho cennika.
Vymenim Hodinky Casio MTG-B3000BD-1AER G-Shock PRO
Vymenim Hodinky Casio MTG-B3000BD-1AER G-Shock PRO komplet balenie za
Casio GA 1000-1AER
Hodinky sú plne funkčné nosené 2roky všetko funguje batérie menené v hodinárstve takže aj vodotesnosť zachovaná.....CASIO GA 1000-1AER Pánske náramkové hodinky Casio GA 1000-1AER sú vďaka svojim funkciám určené pre všetkých, ktorí majú radi o všetkom prehľad. Ako zdroj energie slúži hodinkám batéria. Kombinovaný ciferník s 12 indexmi ponúka klasické ručičky a aj ďalšie malé digitálne displeje. Informuje vás tak nielen o čase v mieste, kde sa práve nachádzate, ale aj o ďalších svetových časoch, ktoré budete chcieť. K dispozícii sú aj stopky či stopky s odpočítavaním a opakovaním, dátum a až 5 budíkov. Nechýba ani teplomer či kompas. Celý displej má automatické LED podsvietenie. Puzdro je v tvare kruhu, ako materiál bol použitý vysoko kvalitný plast, sklíčko hodiniek je minerálne. Hodinky sú odolné proti vode pri potápaní bez kyslíkového prístroja. Parametre a špecifikácia: Určenie: Pánske náramkové hodinky Napájanie: Batéria Priemer puzdra: 52 mm Materiál: Plastové puzdro Minerálne sklo Puzdro: V tvare kruhu Funkcia: Kombinovaný ciferník s 12 indexmi Odolné proti vode pri potápaní bez kyslíkového prístroja Dátum Stopky Odpočítavacie stopky s opakovaním Automatické LED osvetlenie displeja 5 budíkov Svetové časy Teplomer Kompas
Hodinky Casio Edifice
Predám úplne nové , nepoužívané hodinky Casio Edifice EFR-556DB-1AVUEF. V predaji od Júl 2020 Značka Casio (Japonsko) Potvrdenie pravosti Určené Pánske Hmotnosť135 g (stredne ťažké) Priemer, hrúbkaØ 44 mm, 11 mm Tlač v reálnej veľkosti Vodeodolnosť100 M - plávanie Puzdro Oceľ Sklíčko Minerálne Remienok Oceľ Typ zapínania Preklápacia LunetaPevná, minútová Luminiscencia Ručičky Strojček Quartz. Casio 5579, Presnosť ±20s za mesiac, Batéria SR920SW (životnosť 3 roky)
Zánovné hodinky Casio pánske masívne
Zánovné hodinky Casio pánske masívne, water resistant 10 bar, model 5372 EFR - 547 DY STAINLESS STEEL. Pôvodná cena 129 EUR viď. Nenosené, bez krabičky.