inzercia, predaj, predám, bazár

Hodiny GARMIN VIVOMOVE HR Sport

Kategória: Ostatné drobné

Predám dámske hodinky Garmin VIVOMOVE HR Sport vo výbornom stave, používané boli párkrát. Bez známok poškodenia,bez škrabancov,vyzerajú ako nové. V originálnom balení, v krabici Garmin a so všetkým príslušenstvom. Pôvodná cena 200€.
Hodiny GARMIN VIVOMOVE HR Sport
Podobné inzeráty
Garmin Vívomove 3 Style Rose Gold White
Predám nové hodinky Garmin Vívomove 3 Style Rose Gold White. Hodinky boli brané v alze 06/21, no boli reklamované a vymenené za nové. Počas reklamačnej doby sme kúpili novší typ, takže tieto sú nevyužité. Záručná doba je 24 mesiacov od 01/12/2022. Hodinky majú komplet balenie aj s káblom, manuálom a krabičkou, ako je na fotke. K hodinkám je aj doklad o kúpe a doklad o výmene tovaru za nový, čiže aj o predĺžení záruky. Uprednostňujem osobný odber, ale po dohode pošlem aj na dobierku.
Garmin vivosmart HR+ (s GPS, vodotesne)
Vodotesne smart hodinky s presnym GPS senzorom a pulzomerom pre aktivny zivot - vo vybornom stave - zivotnost baterie a) pri pouziti v rezime Smart (bez GPS) niekolko dni b) pri aktivnom pouziti GPS do 2-3h Vysokocitlivý GPS signálu - spoľahlivé informácie o vzdialenosti a tempe/rýchlosti aj v náročnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...). Smart monitor aktivity s GPS môžete používať aj ako bežné hodinky (čas, dátum, budík). Obvod zápästia max. 19,3 cm. Virtual Pacer Virtual Pacer™ je funkcia, ktorá vás motivuje, aby ste udržiavali zvolené tempo. vívosmart HR+ je vybavený lithium-ionovou batériou meranie pulzu 24/7 nabitie cez USB nabíjací/dátový klip, cez ktorý si tiež po pripojení k PC jednoducho prenesiete údaje o svojom pokroku do aplikácie Garmin Connect. vívoactive HR + monitoruje kvalitu vášho spánku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile. Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa, počas fitness aktivít vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu. Využite svoje bezplatné konto a aplikáciu MyFitnessPal na sledovanie stravy počas dňa a zobrazte si údaje v aplikácii Garmin Connect. Vďaka prepojeným kontám, si môžete jednoducho porovnať príjem kalórii s počtom kalórii spálených pri používaní zariadenia Garmin. vívosmart HR - pulzomer Úplne nový typ pulzomera - Garmin Elevate pulzomer na zápästí - vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vďaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu. Vivofit - Cieľ Podľa úrovne aktivity vívoactive HR + sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
Hodinky Garmin vivosmart HR+ (s GPS, vodotesne)
Sportove vodotesne smart hodinky s presnym GPS senzorom a pulzomerom pre aktivny zivot - vo vybornom stave Vysokocitlivý GPS signálu - spoľahlivé informácie o vzdialenosti a tempe/rýchlosti aj v náročnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...). Smart monitor aktivity s GPS môžete používať aj ako bežné hodinky (čas, dátum, budík). Obvod zápästia max. 19,3 cm. Virtual Pacer Virtual Pacer™ je funkcia, ktorá vás motivuje, aby ste udržiavali zvolené tempo. vívosmart HR+ je vybavený lithium-ionovou batériou meranie pulzu 24/7 nabitie cez USB nabíjací/dátový klip, cez ktorý si tiež po pripojení k PC jednoducho prenesiete údaje o svojom pokroku do aplikácie Garmin Connect. vívoactive HR + monitoruje kvalitu vášho spánku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile. Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa, počas fitness aktivít vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu. Využite svoje bezplatné konto a aplikáciu MyFitnessPal na sledovanie stravy počas dňa a zobrazte si údaje v aplikácii Garmin Connect. Vďaka prepojeným kontám, si môžete jednoducho porovnať príjem kalórii s počtom kalórii spálených pri používaní zariadenia Garmin. vívosmart HR - pulzomer Úplne nový typ pulzomera - Garmin Elevate pulzomer na zápästí - vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vďaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu. Vivofit - Cieľ Podľa úrovne aktivity vívoactive HR + sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
Garmin Vivomove 3S 39mm
Predam smart hodinky Garmin Vivomove 3S priemer puzdra 39mm unisex.... maju 2,5 roka..vid foto. Detaily viď link Iba osobný odber Trnava , Piestany, Hlohovec a okolie. Cena je pevna 50Euro. Dovod predaja prechod na vyssi model fitnes hodiniek. Kontakt:
Garmin Venu 2, TOP stav, v záruke
Predám maximálne zachovalé smart hodinky Garmin VENU 2 v záruke, nalepená ochranná fólia. Nosene asi dva mesiace. kľúčové vlastnosti Dizajnové vyhotovenie vhodné pre mužov aj ženy Smart hodinky Garmin Venu 2 umožnia pohodlné bezkontaktné platby pomocou Garmin Pay Možnosť pripojenia cez ANT+, WiFi či Bluetooth Na získanie presných informácií slúži aplikácia Garmin Connect, do ktorej sa po spárovaní so smartfónom ukladajú namerané hodnoty z hodiniek Garmin Venu 2 Ochranné sklíčko Corner Gorilla Glass 3 zaistí pohodlné ovládanie a maximálnu ochranu displeja Hodinky Garmin Venu 2 sú vodotesné do 5 ATM Na displeji hodiniek si po spárovaní môžete zobraziť notifikácie z inteligentného telefónu alebo odpovedať na správy (ak máte Android telefón) Integrovaný prehrávač hudby vám umožní používať hodinky Garmin Venu 2 samostatne bez mobilného telefónu, stačí ich len pripojiť k bezdrôtovým slúchadlám V hodinkách nájdete množstvo športových režimov aj animované cvičenia Presné určovanie polohy vďaka GPS, GLONASS a GALILEO a kopec ďalších skvelých funkcií
Predám originál náramok Garmin Quick Release 20
Predám originál náramok Garmin Quick Release 20 Watch Band, biely, nový, nepoužitý, v balení 2 ks, dôvod predaja nevhodná kúpa. Pôvodná cena 34€. Pasuje na značky: Garmin, Samsung, Amazfit, Polar, Huawei, Honor Modely: Bip, Bip Lite, Galaxy Watch 3 41 mm, Amazfit Bip, Bip S, Amazfit Bip Lite, Approach S40, Bip S Lite, Galaxy Watch 42 mm, Amazfit BIP S, Bip U, Watch Magic 2 (42 mm), Amazfit Bip S Lite, Ignite, Amazfit GTR (42 mm), Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2 40 mm, Galaxy Watch Active 2 44 mm, GTR 42 mm, Watch GT 2 (42 mm), GTS, Gear S2 Classic, Gear Sport, Unite, Forerunner 245, Forerunner 645, Venu, Venu Sq, Vívoactive 3, Vívomove, Vívomove3 Luxe, Vívomove3 Sport, Vívomove3 Style