inzercia, predaj, predám, bazár

hodvábne, kašmírové, vlnené šály

Kategória: Doplnky

žltý/medový- 100% surový hodváb, PREDANÝ
prírodný- 100% surový hodváb,ručná práca. 10e
marhuľový- 100% surový hodváb,PREDANÝ
orgovánový (veľký pléd) - zmes hodvábu, 15e
tyrkysovo/béžový (veľký pléd)-100% pašmína, 15e
pásikavý hrdzavohnedý- 100% vlna, PREDANY
károvaný ružovo/béžový- nový, s visačkami, zn. COS, 100%vlna. PREDANÝ
hodvábne, kašmírové, vlnené šály
Podobné inzeráty
hodvábne, kašmírové, vlnené šály
orgovánový (veľký pléd) - zmes hodvábu, 18e tyrkysovo/béžový (veľký pléd)-100% pašmína, 18e
Hodvábne retro šatky
Staré niekoľko 10ročí, hodvábne šatky a šál. Šatky o rozmere 65x65cm. Všetko spolu 10e alebo každý kus po 5e. Na dobierku neposielam.
predam vlnene pohozy
predám vlnene pohozy za symbolickú cenu
Vankúš z ovčej vlny tmavý
Zloženie: 70% ovčia vlna, 30% zmes vlákien Rozmer: 46x 50cm Údržba - Prať ručne pri teplote 30o C alebo v práčke (program na pranie vlny 30o C) odporúčame použiť Lanolín - Výrobok neperte s výrobkami iného typu - Nežehliť - Nesušiť v bubnovej sušičke - Skladujte v suchej a vetranej miestnosti, ďaleko od zdrojov tepla, vlhkosti a zdrojov svetla. Pohodlný vankúš vyrobený z ovčej vlny pre všetkých, ktorí oceňujú pohodlie a komfort na najvyššej úrovni. Naše vankúše a vlnené výrobky sú veľmi obľúbené kvôli ich prirodzenému charakteru,zdravotným vlastnostiam. Každý vankúš poskytuje zdravý a pokojný spánok, ako aj pohodlný odpočinok. Pohodlný vankúš vyrobený z ovčej vlny pre všetkých, ktorí oceňujú pohodlie a komfort na najvyššej úrovni. Naše vankúše a vlnené výrobky sú veľmi obľúbené kvôli ich prirodzenému charakteru,zdravotným vlastnostiam. Každý vankúš poskytuje zdravý a pokojný spánok, ako aj pohodlný odpočinok.
Čiapky, šály a rukavice
Predám rôzne čiapky, šály a rukavice, viď foto. Cena je za kus, pri zakúpení viacerých kusov cena dohodou.
Prada šál + biely box (PR1)
Predám nové, nenosené Prada šály (vid.foto). —> Cena je za jeden šál S BOXOM !!! —> Rozmer tmavo-zeleného šálu 25cm x 180cm —> Rozmer čierno-šedého šálu 35cm x 170cm —> Rozmer červeno-béžoveho šálu 22cm x 170cm Všetky šály sú ihneď k odberu. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS ().