inzercia, predaj, predám, bazár

Hofner 455 Archtop

Kategória: Strunové nástroje

Predám starú nemeckú Archtop gitaru Hofner 455 z 50tych rokov. Gitara má vymenené ladiacu mechaniku za grover vintage klúče, pôvodné boli v zlom stave a profesionálne zlepený krk Milanom Čížom (vidno na tretej foto). Na svoj vek je vo výbornom stave a hrá naozaj pekne. Viac foto a info mailom.
Hofner 455 Archtop
Podobné inzeráty
Basgitara Höfner Club Bass Ignition SE
Na predaj basgitara Höfner Club Bass Ignition SE. Krásny ľahký nástroj (2,41 kg) s krátkou menzúrou a jedinečným zvukom. Telo bez škrabancov. Jedine krk bol ošetrený jemným vyleštením laku pre saténový efekt a lepšie hranie. Parametre a špecifikácia Ovládače: Hlasitosť (2 x), Bass, Treble, Rythm/Solo Počet pražcov: 22 Snímače: Pasívne Kobylka/tremolo: drevená - Palisander Rozteč strún: 15 mm Kobylkový snímač: Hofner Ignition Staple Nickel Snímač pri krku: Hofner Ignition Staple Nickel Povrchová úprava: Lesk Telo: Javor Krk: Javor Hmatník: Palisander Vrchná doska: Smrek Menzúra: 30' - 762 mm Šírka nultého pražca: 42 mm Váha nástroja: 2,41 kg POZOR: v cene sú aj nové hladené struny Thomastik! Nástroj si je možné osobne vyskúšať vo Veľkých Kapušanoch alebo je možné dodať aj na adresu (alebo dohodou). V prípade záujmu ma prosím, kontaktujte.
Kytara-Musima-Marma archtop ~1964
Na prodej-Velmi vzácná Marma archtop kytara ve skvělém stavu. Technicky to ve skutečnosti není archtop, protože vrchol je spíše plochý. Konstrukce je mnohem více podobná cikánské swingové kytaře Maccaferri. - Měřítko: 640 mm, Matice: 43,5 mm Korpu?? Zadní strana a boky a vrchní deska z masivního smrku. Vše duté. 15,75 palce (40 cm) široké tělo, 2,63 palce hloubka (6,7 cm) Krk: rovný krk; pražce jsou na 8/10 stavu. Žádná příhradová tyč.Video-
Hofner 465 Cutaway Vintage archtop
Predam nadhernu jazzovu vintage gitaru Hofner z druhej polovice 50.rokov min.storocia. Ide o modelovu radu President s dobovou Framus singlecoil elektrifikaciou, picquardom a raritnym Flip Up (Palm Tremolo) tlmitkom. Gitara perfektne ladi a je krasne hratelna bez obmedzenia s nadhernou dobovou vzhladovou patinou a uzasnym gulatym zvukom. Gitara je vhodna pre zberatela a znalca. Pozadovana cena je pevna.
Hofner 4550 Cutaway Vintage archtop
Predam nadhernu jazzovu vintage gitaru Hofner z druhej polovice 50.rokov min.storocia. Ide o modelovu radu 4550 s dobovou Framus singlecoil elektrifikaciou, picquardom a raritnym Flip Up (Palm Tremolo) tlmitkom. Gitara perfektne ladi a je krasne hratelna bez obmedzenia s nadhernou dobovou vzhladovou patinou a uzasnym gulatym zvukom. Gitara je vhodna pre zberatela a znalca. Pozadovana cena je pevna.
Hofner bass komponenty
Predam tieto nove original komponenty na basgitaru Hofner.Pri kupe vsetkych komponentov struny Hofner gratis.Osobny odber PO,alebo dobierka.Viac info Pickguard 20€ Kobylka 20€ Mechanika 2L2R 40€-predane
Basa Hofner
Predám šikovnú basu Hofner bez poškodenia, obal v cene