inzercia, predaj, predám, bazár

Hogl členkové čižmy

Kategória: Topánky, obuv

Predám členkové čižmy zn. Hogl, veľkosť č. 38, výška opätku 6 cm, iba vyskúšané. Osobný odber a možnosť vyskúšať v BA, poštou iba po prevode ceny a poštovného na účet.
Hogl členkové čižmy
Podobné inzeráty
Členkové čižmy HÖGL - čierne
Dobrý deň, na predaj mám pár čiernych členkových čižiem značky HÖGL - HÖGL veľkosť: 5 (EU veľkosť 38). Úplne nové, nenosené. Popis produktu a obrázky na stránke: Cena: 160eur Ďakujem pekne.
Hogl členkové čižmy
Predám členkové čižmy zn. Hogl, veľkosť č. 38, výška opätku 6 cm, iba vyskúšané. Osobný odber a možnosť vyskúšať v BA, poštou iba po prevode ceny a poštovného na účet.
Dámske kožené členkové čižmy HOGL, veľ.4,5 (4 1/2) cierne
Predám damske kožené členkové čižmy HOGL, veľ.4,5 (4 1/2), cierna farba Dôvod predaja: potrebujem väčsie. Sú nové, boli iba 1x obuté na kratučký trasu z auta do práce. veľmi zachovalé a boli pravidelne ošetrované iba prípravkami ECCO. Pôvodná cena bola 125,75 eur. Moja cena je 20,- eur. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č. alebo emailom. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s oblečením a topánkami. Kliknite na moje krstné meno a zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty.
Predám dámske hnedé čižmy Högl v.39/40
Predám 2x obuté čižmy zn. Högl , kožené v semišovej úprave a zateplené . Veľmi dobrá kvalita , nadčasový model . Vhodné na veľkost nohy 39/40 . Högl má väčšie číslovanie . Pôvodná cena 199 eur , teraz 89 eur .
NOVÉ čierne punkové čižmy, veľkosť 38
Predám tieto úplne nové čierne dámske pankáčske čižmy s hrubou gumenou podrážkou, číslo 38. Čižmy sú ešte s visačkou. Vpredu šnurovacie a zboku na zips. Sú na nízkom opätku a siahajú nad členky. Topánky nie sú zvnútra zateplené. Sú vhodné na jeseň a jar. Členkové topánky, členkové čižmy. Majú hrubú gumenú podrážku. Hrubá gumená podrážka. Možnosť osobného vyzdvihnutia v Banskej Bystrici alebo pošlem poštou po úhrade na účet. Metalové - rockové členkové čižmy s nízkym opätkom. Zľahka pripomínajú steely. Predávam aj iné veci. Stačí kliknúť na moje meno a zobrazíte aj ostatné inzeráty.
Čierne dámske členkové čižmy Caprice
Čierne dámske členkové čižmy Caprice Predám nenosené, dámske kožené, kotníkové čižmy zn. Caprice. veľkosť: 38,5 web: