inzercia, predaj, predám, bazár

Hojdacie kresielko s vibrovanim a hudbou

Kategória: Ostatné

Hojdacie kresielko s vybráciami a s hudbou - INGENUITY, kupované 17.05.2022 + bloček

Hojdačka umožňuje nastaviť 5 rôznych rýchlostí, 12 melódií a 4 prírodné zvuky. Na hojdačke je pripevnený polohovateľný list s plyšovým kamarátom, ako aj miesta na pripojenie ďalších hračiek. Hojdačka je ideálna pre dievčatá aj chlapcov.
Hojdačka sa ľahko skladuje a prepravuje.
Časovač hojdania možno nastaviť na 3 možnosti: 30, 45 a 60 minút. Hojdačka je vybavená 5-bodovými bezpečnostným pásom a protišmykovými nožičkami pre bezpečnosť a ľahko sa udržiava v čistote. Hojdačka vyžaduje 4x LR20 batérie. Vhodná pre deti od narodenia.
Hojdacie kresielko s vibrovanim a hudbou
Podobné inzeráty
Hojdacie kresielko
Predám hojdacie kresielko určené od narodenia do 9kg. Kresielko má 5 rýchlostí hojdania, 6 upokojujúcich melódií a časovač. Je možné používať na baterky alevo na el. napájanie. Kresielko je ako nové. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Predám detské hojdacie hracie svetelné kresielko
Predám detské hojdacie hracie a svetelné kresielko zn. Ingenuity Inlighten Cradling Swing Lullaby Lamb pre deti s hmotnosťou do 9 kg. Kresielko sme dostali do daru, ale nevyužili sme ho. Predtým bolo používané. Je v zachovalom stave. 6 nastaviteľných rýchlostí 8 melódií 3 prirodzené zvuky 2 hojdacie pozície Hmotnosť kresielka: cca 10 kg. Cena: 35 Eur osobný odber (alebo 45 Eur vrátane dopravy na adresu) Platba na dobierku. Tel. č. je vymyslené, prosím kontaktovať mailom.
Predám detské hojdacie hracie svetelné kresielko
Predám detské hojdacie hracie a svetelné kresielko zn. Ingenuity Inlighten Cradling Swing Lullaby Lamb pre deti s hmotnosťou do 9 kg. Kresielko sme dostali do daru, ale nevyužili sme ho. Predtým bolo používané. Je v zachovalom stave. 6 nastaviteľných rýchlostí 8 melódií 3 prirodzené zvuky 2 hojdacie pozície Hmotnosť kresielka: cca 10 kg. Cena: 30 Eur osobný odber (alebo 40 Eur vrátane dopravy na adresu) Platba na dobierku. Tel. č. je vymyslené, prosím kontaktovať mailom.
Hojdacie kresielko
Predám používané hojdacie kresielko s vibrovaním, hrkálkovou hrazdičkou a fixačnými popruhmi na dieťa. Má možnosť hojdania alebo môže byť ako fixná stolička a sú možne dve polohy sklopenia sedačky. Možný osobný odber ale aj poštou.
Kresielko Graco
Predám kresielko GRACO. Je plne funkčné, u nás ale nevyužité. Ma funkciu hojdania do rôznych smerov a 6 rýchlosti sprevádzané rôznou hudbou, popripade zvukmi biely sum, sum maternice. Sedačka je polohovatelna- 3 polohy, na hlavicku je novorodenecky vankúš. Kresielko ma hrazdicku na ktorej je hryzatko (my sme ho nepouzivali) zrkadielko a z búdy visí medvednik. Ma bezpečnostné pásy. Poťah sa dá zvliect a oprat. Dá sa pozrieť na YouTube ako celé kresielko funguje. Predávame za 60eur . Kontaktujte ma sms správou na tel.cislo ja vám zavolám spätne. Preferujem osobný odber kvôli veľkosti.Čadca
Kresielko Graco
Predám kresielko GRACO. Je plne funkčné, u nás ale nevyužité. Ma funkciu hojdania do rôznych smerov a 6 rýchlosti sprevádzané rôznou hudbou, popripade zvukmi biely sum, sum maternice. Sedačka je polohovatelna- 3 polohy, na hlavicku je novorodenecky vankúš. Kresielko ma hrazdicku na ktorej je hryzatko (my sme ho nepouzivali) zrkadielko a z búdy visí medvednik. Ma bezpečnostné pásy. Poťah sa dá zvliect a oprat. Dá sa pozrieť na YouTube ako celé kresielko funguje. Predávame za 70eur . Kontaktujte ma sms správou na tel.cislo ja vám zavolám spätne. osobný odber kvôli veľkosti.Čadca