inzercia, predaj, predám, bazár

Hojdacie kreslo Kinderkraft Felio stone grey

Kategória: Nábytok pre deti

Predam lehatko, hupatko v sedej farbe, vo vybornom stave so vsetkym prislusenstvom.
Hojdacie kreslo Kinderkraft Felio stone grey
Podobné inzeráty
Hojdacie kresielko lehátko Kinderkraft 2v1 FELIO peony rose
Ponúkam na predaj toto parádne hojdacie kresielko značky Kinderkraft FELIO “Peony rose”, kupované v obchod cca pred rokom. Je v perfektnom stave. Dcéra si ho veľmi obľúbila a od narodenia do cca 1 roka v ňom mávala pravidelne aj doobedný spánok :) Krásny dizajn praktické, spratné, stabilné, vibrácie a hudba. Dá sa hojdať alebo zafixovať napevno / používali sme na začiatku aj na kŕmenie kým dcéra ešte nesedela. Textilné časti je možné oprať. Momentálne je zložené, ale v prípade záujmu ho viem aj demontovať a dať do krabice. Mám originál nepoškodenú krabicu. V prípade záujmu a otázok ma neváhajte kontaktovať :) Pozrite si prosím aj moje ostatné inzeráty..
KINDERKRAFT Postieľka detská polohovateľná Neste Air Grey Wo
Predam KINDERKRAFT Postieľka detská polohovateľná Neste Air Grey Wood. Pouzivana od polovice augusta 2022. Ma 5 poloh, popruhy na uchytenie k posteli a prenosne vrece. Vyborna do mensich spalni, alebo v pripade, ze ju chcete vyuzit ako pristelku. Vhodna do 9kg dietata alebo ked sa zacne davat na kolena. Link na postielku: Je v top stave, bez poskodeni. Osobny odber v Ruzinove - je zlozena v puzdre. Original krabicu uz nemam.
Detské sedátko Felio
Predám detské sedátko Felio. Má za sebou dve deti a chýba k tomu hrazdička, lebo sme ju nevyužívali a teraz to nevieme nájsť. Inak je to po vyčistení uložené v originálnej krabici.
Bright stars hojdacie kreslo
Ponúkam na predaj zachovalé hojdacie kreslo značky Bright Starts - Candler 2v1. - Kreslo je možné uzamknúť aby sa nehojdalo čo ocení každá mamička keď bábätko je už pohyblivejšie a chce ho iba usadiť -Je možné zapnúť vibrovanie -Časovač hojdania možné nastaviť na 30, 45 a 60 minút -Automatické hojdacie: stačí rozhojdať kresielko a bábätko sa v pravidelnej rýchlosti hojdá, nemusíte zakaždým kresielko rozhojdať -Príjemných 8 melódií a 3 zvuky prírody -Otočná hrádza s levíkom pre bezpečnú manipuláciu s bábätkom -Tichá prevádzka vďaka technológii WhisperQuiet -Vďaka dizajnu Slimfold jednoducho zložíte na uskladnenie -Protišmykové nožičky -Sedadlo a opierka z veľmi príjemného materiálu ktorý je možné prať v práčke Krátke video o kresielku
Kinderkraft Neste Air Grey Wood
Predám polohovatelnu postielku Kinderkraft, je ako nová, perfektná pri refluxe kedze sa da polohovat, syn v nej bol pár krát. Nám slúžila len ako ,,ohrádka,, v kuchyni ked bol babo, nie na spanie. Bližšie info . PC bola 169€ predám za 90 . My už nevyužijeme .
Detská postieľka KINDERKRAFT Neste Up
Predáme detskú postieľku k rodičovskej posteli, resp. na cestovanie KINDERKRAFT Neste Up (Grey Light Melange). Link: Postieľka je vo veľmi dobrom stave. Používaná cca. 5 mesiacov. Je zbalená (rozložená) do cestovnej tašky (viď posledná fotka, v taške je originál návod na zloženie). Len osobný odber v BA.