inzercia, predaj, predám, bazár

Hojdacie kreslo pre bábätko

Kategória: Ostatné

Posuniem hojdacie kreslo pre bábätko za symbolickú sumu 15€. Je na baterky, plne funkčné, dajú sa nastaviť rôzne úrovne hojdania, prehráva melódie. Len osobný odber - Vrútky.
Hojdacie kreslo pre bábätko
Podobné inzeráty
Detské hojdacie lehátko NEW BABY TEDDY Mint
Hojdacie kreslo je vo veľmi dobrom stave, bez poškodenia. Používané minimálne. Hojdacie kreslo má 5 úrovní rýchlosti hojdania. Hrá príjemnú melódiu, hlasitosť sa dá nastaviť a aj dĺžka hrania. Hojdacie kreslo je do 9 kg. Je možné použiť aj baterky.
Hojdacie kreslo pre bábätko
Hojdacie kreslo má 5 rýchlostí, hra melódie, dá sa nastaviť časovač a má 3-bodový bezpečnostný pás. Hojdacie kreslo sa dá pekne zloziť. Hmotnosť do 9kg. Osobný odber.
Ingenuity elektrická hojdačka
Veľká smart hojdačka Rowan v sebe spája prvotriedny moderný dizajn s technológiou, ktorá prináša upokojujúci zážitok a vyzdvihuje ho na vyššiu úroveň. S funkčnousťou 2v1, ktorá prináša jednoduchú zmenu medzi hojdačkou a houpátko je táto hojdačka jasnou voľbou pre rodičov a ich bábätka. Táto funkciami plne nabitá hojdačka zaberá až o 30% menej priestoru ako štandardné veľké hojdačky. Jednoduchá možnosť prenášanie po dome s odľahčeným rámom. Ak chcete hojdačku zmeniť na hojdacie kresielko, jednoducho zdvihnete sedacia časť z otočnej základne a položíte ju na podlahu. Každé bábätko je iné, a preto pre dosiahnutie najideálnejšieho upokojujúceho zážitku sú k dispozícii 4 rôzne vibračné režimy - štandardný vibrácie, vlnenie, jazda autom alebo upokojujúce tlkot srdca matky. Očarujúce kolotoč je ozdobený 3 rozkošnými plyšovými postavičkami. V režime hojdačky možno bábätko zabaviť 8 melódiami, 3 zvuky prírody a bielym šumom. A ak vám bude toto všetko málo, k hojdačke je možné pripojiť vlastné smartphone a cez priehľadnú prepážku bábätku púšťať jeho obľúbené melódie a zvuky. Zabavte bábätko s ľahkosťou v komfortne veľké a pohodlné polohovacie sedacej časti, ktorá sa hojdá v 4 rôznych smeroch a otáča o 360 stupňov. Vďaka možnosti nastavenia automatického hojdania na 30, 45 alebo 60 minút získate aspoň chvíľku pre seba, zatiaľ čo bude bábätko v bezpečí bavila touto multifunkčné hojdačkou. Farebné prevedenie a detaily budú dokonale dopĺňať váš domov. Bábätko je uvelebená v príjemných plyšových textíliách, ktoré sú ako praktické, tak i luxusné. A ak sa aj stane nejaká nehoda, nemusíte sa báť, tvarovaný podhlavníček a vnútorná vložka sa dajú jednoducho odstrániť a prať práčke. A vďaka sieťovému adaptéru ušetríte aj peniaze za batérie. Produkty Ingenuity su jednoducho navrhnuté s ohľadom na rodičovstvo a sú perfektným riešením pre moderné rodičov. - design 2v1 umožňuje hojdať dieťatko alebo odňať sedaciu časť a použiť ju ako vibračný lhúpatko - funkcia Connect ™ umožňuje prehrávanie melódií, obrázkov a videí cez MP3 prehrávač či smartphone - svetelné efekty, melódie a 3 plyšové hračky - rotácia hojdačky o 360 ° v 4 smeroch - 4 rôzne vibračné režimy - štandardný vibrácie, vlnenie, jazda autom alebo upokojujúce tlkot srdca matky - nastavenie času hojdania na 30, 45 a 60 minút - 8 melódií a 3 prírodné zvuky - AC adaptér, ktorý šetrí peniaze a batérie - hojdačka vyžaduje 4D batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia - veľmi skladná - sedacia časť a opierku hlavy možno prať v práčke - vhodné pre deti od 0m + až do 9kg Rozmery produktu: 87,1 cm x 90,7 cm x 104,4 cm Pôvodná cena bola 250€, predávam za 100€
Predám hojdacie kreslo
Predám hojdacie kreslo veľmi málo používané pre bábätko 0 do 9kg cena dohodou hojdacie na 5 úrovni a vyhrávanie melódii
Hojdacie kreslo, hojdátko, húpatko, hojdacie ležadlo
Hojdacie ležadlo Ingenuity Cuddle Lamb Ingenuity Hojdacie ležadlo vibrujúce s melódiou Cuddle Lamb 0m+, do 18kg, 2019 umožňuje manuálne hojdanie dieťatka tam a späť, čím ho upokojí, alebo môže byť nastavené do pevnej pozície plyšový materiál s dizajnovým vzhľadom a luxusnými materiálmi, ktoré sú ideálne pre citlivú pokožku dieťatka a vďaka ktorým sa bude cítiť ako v bavlnke odnímateľná plyšová novorodenecká vložka odnímateľný kolotoč s 2 plyšovými závesnými hračkami, ktoré upútajú a zabavia dieťatko hračky možno ľahko odňať a hrať sa s nimi aj mimo hojdačku tenký skladací rám celej hojdaky pre ľahkú prenosnosť a kompaktné uskladnenie melódie, zvuky prírody a vibrácie na utíšenie a pobavenie dieťatka možnosť nastavenia intenzity hlasitosti na 3 úrovne polohovanie sedadla do 3 rôznych uhlov pre dosiahnutie maximálneho komfortu 5-bodové popruhy pre bezpečie dieťaťa praktické skladanie pre kompaktné skladovanie a jednoduché prenášanie vyžaduje 3 batérie typu C (LR14), ktoré nie sú súčasťou balenia Rozmery výrobku: 43,7 cm x 78,1 cm x 74,2 cm
hojdacie kreslo pre novorodenca
Hojdacie kreslo má 5 rýchlostí, hra melódie, dá sa nastaviť časovač a má 5-bodový bezpečnostný pás. Hojdacie kreslo sa dá pekne zloziť. Hmotnosť do 9kg. Osobný odber.