inzercia, predaj, predám, bazár

Hojdacie lehátko Bright Stars Comfort&Harmony pink

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj lehátko Bright Stars Comfort&Harmony pre deti s hmotnosťou do 9kg. Moznosť prispôsobiť rýchlosť hojdania, sedadlo je možné sklopiť do 2 pozícií. Hojdačka ponúka melódie s ovládaním hlasitosti a automatickým vypnutím, sklopnú hrazdu s 2 hračkami, plyšové sedadlo s odnímateľnou opierkou hlavy, ktoré možno prať v práčke. 5 bodové popruhy.
Preferujem osobný odber vzhľadom k veľkosti.
Hojdacie lehátko Bright Stars Comfort&Harmony pink
Podobné inzeráty
Hojdacie lehátko Bright Stars Comfort&Harmony
Predám prenosnú hojdačku/lehátko Comfort&Harmony od zn. Bright Starts v neutrálnej béžovej farbe vhodnej pre chlapca i dievča. Hojdačka je vhodná pre deti s hmotnosťou do 9 kg a zabezpečuje pohodlné hojdanie kdekoľvek a kedykoľvek. Technológia True Speed umožňuje prispôsobiť rýchlosť hojdania ako dieťa rastie, pohodlné sedadlo je možné sklopiť do 2 pozícií. Hojdačka ponúka 6 originálnych melódií s ovládaním hlasitosti a automatickým vypnutím, sklopnú hrazdičku s 2 hračkami, plyšové sedadlo s odnímateľnou opierkou hlavy. Časovač hojdania možno nastaviť na 15, 30 alebo 45 minút. Výhodou je aj tichý chod, jednoduché zloženie a spratné skladovanie, 5 bodové popruhy, protisklzové nožičky. Podušku sedátka a hlavovú opierku možno jednoducho oprať v práčke. Hojdačka je plne funkčná, vo výbornom stave.
Zopa hojdačka Wave Pink Bird
Predám hojdacie kreslo pre dojčenca. Veľmi málo používané. Pri rýchlom jednaní za 30€. Lehátko Wave má totiž úžasnú funkciu automatickej hojdačky, kedy si volíte rýchlosť i dobu hojdania. Lebo ako je známe, rytmický pohyb malé deti milujú! Pripomína im dokonalé bezpečia z doby, kedy boli ešte u mamičky v brušku. A práve vo chvíľach, keď dieťatku nemôžete poskytnúť svoju náruč, je hojdacie lehátko, kde vás má dieťatko na dohľad - tou najlepšou voľbou! Prirodzená potreba objavovať, hrať sa a cítiť sa príjemne Pri lehátku je možnosť vybrať si z 5 rýchlostí hojdania - podľa toho, ktorá dieťatku najviac vyhovuje. Okrem rýchlosti má lehátko tiež časovač k voľbe dĺžky hojdania, čo je 15, 30 alebo 40 minút. Ďalej je lehátko vybavená hracím mechanizmom s ponukou melódií či zvukov prírody. Pričom na ovládanie všetkých funkcií slúži prehľadný ovládací panel so signalizáciou zvolenej rýchlosti a doby hojdania. O zábavu najmenších detí sa navyše postará aj odnímateľná hrazda s 2 plyšovými kamarátmi. Bezpečná pomôcka vnesie do života veľa radosti Ak nechcete, aby sa lehátko húpalo, pomocou poistky ho ľahko zafixujete napevno a razom máte stabilné kresielko. Mnoho mamičiek ho využíva napríklad na príležitostné kŕmenie dieťatka. Pričom k jeho pohodlnému sedeniu prispieva mäkké polstrovanie, zhotovené z priedušných materiálov príjemných na dotyk, ktoré je možné podľa potreby jednoducho sňať a vyprať na jemný program pri 30 ° C. O správny sklon lehátka sa potom postará 2-stupňové polohovanie chrbtovej opierky, vrátane odnímateľného podhlavníka, ktorý slúži k optimálnej opore hlavičky. Pre zaistenie bezpečnosti dieťatka nesmie chýbať ani 5bodový pás s 2 polohami nastavenia výšky ramien a v neposlednom rade ani protišmykové nožičky konštrukcie. V prípade, že lehátko zrovna nevyužívate alebo ho potrebujete niekam previezť, jednoducho ho zložíte do kompaktného rozmeru, čím vám zaberie minimum miesta. Prednosti lehátka v kocke Od narodenia do 9 kg Moderný dizajn 2-stupňové nastavenie sklonu 5bodový bezpečnostný pás Fixácia napevno Hojdanie nastaviteľné v 5 intenzitách Časovač hojdania 15, 30, 45 minút Melódie alebo zvuky prírody Prehľadný ovládací panel Signalizácia nastavených hodnôt Odpojiteľná hrazda s 2 hračkami Príjemne mäkký, prateľný poťah Možnosť zloženia pre jednoduché skladovanie či prevoz Napájací batérie AA C / LR6 (nie sú súčasťou balenia) alebo adaptérom Nosnosť 9 kg Spĺňa EN 12790
Detské multifunkčné lehátko / kolíska
Predám detské multifunkčné lehátko po jednom dietati. Málo používané, č8isté, plne funkčné, bez poškodení. Vibrovanie už nefunguje. Dohoda možná. Popis produktu Detské multifunkčné lehátko poslúži vášmu dieťaťu od narodenia až do dosiahnutia hmotnosti 18 kg. Pre úplne malé bábätká ho možno použiť ako hojdacie lehátko s melódiou, svetlom a vibráciou. Akonáhle vaše dieťa vyrastie, môžete toto lehátko zmeniť na kresielko. Je možné ho aretovať aj do pevnej polohy vhodnej na príklad na kŕmenie. Je vybavené odnímateľnou hrazdou s hračkami, nastaviteľnou opierkou chrbta a vibračným modulom, ktorý spríjemní chvíle vášmu dieťaťu. Môžete v ňom bábätko uložiť ku krátkemu spánku, stačí iba operadlo sklopiť, zapnúť bezpečnostné pásy, zapnúť funkciu jemných vibrácií a namontovať držiak s hračkami. Staršie deti v ňom môžu sedieť, hojdať sa, prezerať si knižky alebo si kresliť. Ako lehátko je vhodné do 9 kg. Kresielko je vhodné pre deti do 18 kg (aretácia hojdacích líšt). Je vyrobené z najkvalitnejších materiálov s dôrazom na každý detail. Materiál: 100% polyester. CHARAKTERISTIKA: - ako lehátko určené deťom do 9 kg - ako kresielko určené deťom do 18 kg - funkcia hojdacieho kresla (hojdacie lišty s možnosťou aretácie) - dvojpolohové nastavenie sklonu operadla - nastaviteľné trojbodové bezpečnostné pásy - odnímateľná hrazdička s hračkami - kvalitná kovová konštrukcia - mäkký, príjemný na dotyk poťah ROZMERY: - dĺžka: 80 cm, šírka: 40 cm, výška: 70 cm - šírka sedadla: 25 cm, výška od zeme k sedáku: 25 cm, hĺbka sedadla: 27 cm Len sobný odber Trenčín alebo Bratislava.
Kozmetika Pink Victoria’s secret
Ponúkam na predaj úplne novú kozmetiku Pink Vs . Všetko Nadherne vône , pri výbere rada poradím . Telové krémy Pink veľké -14 e , sprchové gély Pink veľké 14 e , telové spreje Pink a Vs 12 e , maska Pink na tvar -aloe-10 e , Sprchový gél mandarinka s medom Vs -12 e, serum Pink na telo 10 e , telový olej Pink s vanilkou a kokosom 10 e
Hojdacie kresielko Bright stars
Hojdacie kresielko Bright stars. Obsahuje Úrovne hojdania aj melódie. Na vrch sa nasadí aj madielko s hračkami,len muž levika prestrihol ,lebo malý ho furt chcel ale sme ho uviazli na späť,šikovná mamička prisije. Na užívaní to ale nič nemení. Je v dobrom stave .pripravené na ďalšie použitie ????
Hojdacie kresielko Bright stars
Hojdacie kresielko Bright stars. Obsahuje Úrovne hojdania aj melódie. madielko s hračkami,len muž levika prestrihol ,lebo malý ho furt chcel ale sme ho uviazali naspäť,šikovná mamička prisije. Na užívaní to ale nič nemení. Je v dobrom stave ,plne funkčné ????