inzercia, predaj, predám, bazár

Hojdacie vibrujúce kresielko

Kategória: Ostatné

Predám hojdacie vibrujúce kresielko BRIGHT STARTS Minnie Mouse vhodné na oddych, hranie či kŕmenie.

Sedadlo sa dá nastaviť do 2 pozícií na hojdanie, alebo môže byť nastavené do pevnej polohy.
Má funkciu vibrácie.
Odnímateľná hrazdička s 2 hračkami.
Obsahuje 5-bodové bezpečnostné pásy
Odnímateľný poťah a opierku hlavy možno prať v práčke.
Vhodné pre deti od narodenia do 18kg
Rozmery: 86,4 cm x 71,1 cm x 61cm
Hojdacie vibrujúce kresielko
Podobné inzeráty
Hojdacie a vibrujúce kresielko
Veselé hojdacie a vibrujúce kresielko
Vibrujúce lehátko/kresielko
Posuniem vibrujúce lehátko, dá sa zmeniť na hojdacie kresielko. Polohovateľná opierka. Stav ako na foto. Uprednostňujem osobný odber
Hojdacie kresielko
Predám hojdacie kresielko určené od narodenia do 9kg. Kresielko má 5 rýchlostí hojdania, 6 upokojujúcich melódií a časovač. Je možné používať na baterky alevo na el. napájanie. Kresielko je ako nové. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Predám detské hojdacie hracie svetelné kresielko
Predám detské hojdacie hracie a svetelné kresielko zn. Ingenuity Inlighten Cradling Swing Lullaby Lamb pre deti s hmotnosťou do 9 kg. Kresielko sme dostali do daru, ale nevyužili sme ho. Predtým bolo používané. Je v zachovalom stave. 6 nastaviteľných rýchlostí 8 melódií 3 prirodzené zvuky 2 hojdacie pozície Hmotnosť kresielka: cca 10 kg. Cena: 35 Eur osobný odber (alebo 45 Eur vrátane dopravy na adresu) Platba na dobierku. Tel. č. je vymyslené, prosím kontaktovať mailom.
Predám detské hojdacie hracie svetelné kresielko
Predám detské hojdacie hracie a svetelné kresielko zn. Ingenuity Inlighten Cradling Swing Lullaby Lamb pre deti s hmotnosťou do 9 kg. Kresielko sme dostali do daru, ale nevyužili sme ho. Predtým bolo používané. Je v zachovalom stave. 6 nastaviteľných rýchlostí 8 melódií 3 prirodzené zvuky 2 hojdacie pozície Hmotnosť kresielka: cca 10 kg. Cena: 30 Eur osobný odber (alebo 40 Eur vrátane dopravy na adresu) Platba na dobierku. Tel. č. je vymyslené, prosím kontaktovať mailom.
Hojdacie kresielko Ingenuity
Predám veľké hojdacie a vibrujuce kresielko Ingenuity. Je plne funkčné. Cena 50 € + dohoda. Iba osobný odber Leopoldov/Trnava/Nové Zámky