inzercia, predaj, predám, bazár

Hojdačka drevená béžová

Kategória: Ostatný nábytok

Hojdačka s šírkou sedacej plochy 60 cm. Hojdačka je úplne nová, nebola použitá.

Šírka sedacej plochy: 60 cm, 75 cm

Dĺžka bavlneného lana: 2,5 m

Nosnosť: do 190 kg

Farba čalúnenej sedacej časti: bežová

Hojdačka je na karabínach, ktoré sú prichytené o laná.

Pôvodná cena - 109 eur - predávam za 90 eur
Hojdačka drevená béžová
Podobné inzeráty
Montessori hojdačka
Ponúkam na predaj montessori hojdačku vyrobenú z masívneho dreva. Deti milujú kolísanie, lezenie, šmýkanie čo im táto hojdačka do sýta umožní. Možno ju otočiť a je z nej preliezka , šmýkačka, prípadne pult ,tunel ,prehodením deky je z nej skrýša. Hojdačka 90€
drevená komoda.
biela drevená komoda, farba matná kriedová. Vrchná časť spevnená čiernym tvrdeným sklom. 110cm x výška 68cm x hrúbka 40 cm.
Drevená stojaca POLIČKA - dekoračná
Predám drevenú STOJACU POLIČKU – staršia drevená dekoračná stojacá polica vhodná do chodby na telefon, kľúče… Má 3 poschodia, vrchná polička je s ohrádkou, pod druhou poličkou je malá zásuvka. Ohrádka aj nožičky sú dekoračné. Rozmery: POLICA - V: 72,5 cm (s ohrádkou 78 cm), Š: 39,5 cm, hl.: 30 cm. ZÁSUVKA - V: 5 cm, vnútro – Š: 18,5 cm, hl.: 15,5 cm. Polica je mierne poškozená, ošúchaná naniektorých miestach políc.
Drevená biela polica 100352cm
Drevená biela polica 100*35*2cm
závesná polica drevená
polica drevená, drevo - červený smrek, nie je lakovaná, takže sa dá prebrúsiť a natrieť podľa seba
Komoda dekor buk
Komoda so širokými rámami, ktoré dodávajú nábytku masívny efekt. Svetlý bukový drevodekor s jemnou kresbou letokruhov. 1 ľavé dvere (vo vnútri úložný priestor, 1 drevená polica). 1 pravé dvere (vo vnútri úložný priestor, 1 drevená polica). 4 zásuvky uprostred (objemný vnútorný priestor, kovové bočné pojazdy). Rozmery (Š x V x H) 167,5x90x46. Komoda je ako nová, nemá žiadne poškodenia. Ku komode sa dala dokúpiť veľká skriňa, posteľ a nočné stolíky v tom istom dekore, všetko je z jednej kolekcie.