inzercia, predaj, predám, bazár

Hoka One One Speedgoat 5 44(2/3)

Kategória: Topánky, obuv

Predám nové Hoka Speedgoat 5 trailovky. Veľkosť UK - 10, EU 44 2/3, 28.5cm. Zakúpené 18.1.2023, 2x obute dokopy 11.4km. Očistené, bez poškodenia. Zostávam pri inej značky ktorá mi viac vyhovuje. Osobné Žilina, možnosť vyskúšať cez prác. dni, alebo zasielkovna (v cene). Faktúra do mailu, v záruke, CZ/SK obchod. Kontakt email.
Hoka One One Speedgoat 5 44(2/3)
Podobné inzeráty
Hoka one one speedgoat 5 GTX Black 45 1/3
Predam tenisky Hoka one one speedgoat 5 v ciernej farbe s Gore Tex membranou, velkost 45 a 1/3, su prakticky ako nove, 2-3 krat som ich mal na prechadzke po meste, ziaden beh. Bohuzial mi nesadli co je aj dovod predaja, inak by som si ich urcite nechal :/ Zaruka do Februara 2025. Idealne osobny odber v BA Petrzalka, pripadne okolie Bratislavy . Ale po dohode viem aj poslat. Cena 115 eur.
Hoka One Speedgoat 5 M
Ponúkam na predaj nové bežecké tenisky značky Hoka spedgoat 5 M vo veľkosti 11 UK (46) Pánska bežecká obuv Hoka One One Speedgoat 5 M na technické traily pre tých, ktorí hľadajú ľahkú a komfortnú obuv na mix povrchov v teréne s vynikajúcou mierou tlmenia. Oproti predchodcovi sú o celých 15 gramov ľahšie, oveľa priľnavejšie a obsahujú mnoho vylepšení na zlepšenie výkonu. Dynamický textilný zvršok obopína špičku a prednú časť chodidla, poskytuje výnimočnú flexibilitu a pohodlie špičky, ako aj prispôsobenie sa prípadnému opuchu chodidla. Zdokonalenie jazyka prispieva k pocitu zvýšeného pohodlia v hornej časti chodidla pri členku, kde môže dochádzať k treniu. Medzipodrážka je ešte ľahšia ako predtým a poskytuje charakteristickú hladkú jazdu. Model Speedgoat 5 je aktualizovaný o podrážku Vibram Megagrip s trakčným výstupkom pre lepšiu priľnavosť a brzdnú silu v teréne. bežecký povrch: terén došľap: neutral priedušný zvršok z dynamickej sieťoviny s recyklovaným obsahom vystužený jazyk so strategickými výrezmi ochrana špičky tvarovaná EVA vložka medzipodrážka CMEVA 5 mm výstupky ponúkajú dodatočnú podporu a stabilitu podrážka Vibram Megagrip pre zvýšenú trakciu a stabilitu v náročnom teréne zakrivenie (hodnoty predstavujú v akej výške od zeme sa nachádza päta a špička): 35 x 21 mm objem peny v medzipodrážke: 651,00 cm3 drop (sklon): 4 mm hmotnosť: 291 g/polpár
Hoka One One  Speedgoat 5
Hoka One One obuv Speedgoat W deep teal/water garden veľkosť: 40 nové, kúpene 14.11.2022 v Belda Sport
Hoka One Speedgoat 5 M
Ponúkam na predaj úplne novú Pánsku bežeckú obuv Hoka One One Speedgoat 5 M na technické traily pre tých, ktorí hľadajú ľahkú a komfortnú obuv na mix povrchov v teréne s vynikajúcou mierou tlmenia. Oproti predchodcovi sú o celých 15 gramov ľahšie, oveľa priľnavejšie a obsahujú mnoho vylepšení na zlepšenie výkonu. Dynamický textilný zvršok obopína špičku a prednú časť chodidla, poskytuje výnimočnú flexibilitu a pohodlie špičky, ako aj prispôsobenie sa prípadnému opuchu chodidla. Zdokonalenie jazyka prispieva k pocitu zvýšeného pohodlia v hornej časti chodidla pri členku, kde môže dochádzať k treniu. Medzipodrážka je ešte ľahšia ako predtým a poskytuje charakteristickú hladkú jazdu. Model Speedgoat 5 je aktualizovaný o podrážku Vibram Megagrip s trakčným výstupkom pre lepšiu priľnavosť a brzdnú silu v teréne. bežecký povrch: terén došľap: neutral priedušný zvršok z dynamickej sieťoviny s recyklovaným obsahom vystužený jazyk so strategickými výrezmi ochrana špičky tvarovaná EVA vložka medzipodrážka CMEVA 5 mm výstupky ponúkajú dodatočnú podporu a stabilitu podrážka Vibram Megagrip pre zvýšenú trakciu a stabilitu v náročnom teréne zakrivenie (hodnoty predstavujú v akej výške od zeme sa nachádza päta a špička): 35 x 21 mm objem peny v medzipodrážke: 651,00 cm3 drop (sklon): 4 mm hmotnosť: 291 g/polpár Velkosť 46
HOKA one one w speedgoat 4
Predám trailové topánky HOKA one one W Speedgoat 4 Veľkosť: 41 1/3 Kupované cez internet, obuté 1x. 88 EUR Osobný odber Bratislava alebo plus poštovné.
Hoka One One Speedgoat 5 44(2/3)
Predám nové Hoka Speedgoat 5 trailovky. Veľkosť UK - 10, EU 44 2/3, 28.5cm. Zakúpené 18.1.2023, 2x obute dokopy 11.4km. Očistené, bez poškodenia. Zostávam pri inej značky ktorá mi viac vyhovuje. Osobné Žilina, možnosť vyskúšať cez prác. dni, alebo zasielkovna (v cene). Faktúra do mailu, v záruke, 4camping obchod. Kontakt email. Foto/video v pripade zaujmu zaslem.