inzercia, predaj, predám, bazár

Holanske mini kozičky

Kategória: Ovce a kozy

Predám holanske minikozičky 2 kozi a jedného kozlika už sú prípustné a zvyknuté na dojenie jedna ma 4 roki druha ma 2 roki a kozlik ma rok a pol
Holanske mini kozičky
Podobné inzeráty
Predám kozičky po POP capovi
Predám mladé kozičky narodené v marci a v júli. Všetky kozičky sú po plemennom capovi - hnedý krátkosrstý Elita A. Sú registrované v centrálnej evidencii hospodárskych zvierat. Cena za kozičky narodené v marci: 85,- €/ks Cena za kozičky narodené v júli: 75,- €/ks
Holanské mini kozy
Je možné si rezervovať mini Holandské kozičky čistokrvné, 6x capkovia a 1 ks kozička. Odber koncom Apríla 2023. V hodné na spásanie záhrad alebo do ďalšieho chovu, v hodné aj k deťom ako miláčik. Sú krotké hravé a čulé. Dokonca dvaja capkovia kŕmený z fľaše ručne. Capko ks 60€, kozička 70€ za ks. Len vážny záujemcovia volajte. Na sms neodpisujem. viac info na tel. č. Kozičky sa nachádzaju v okr. Topoľčany v obci Horné Štitáre.
Predám čistokrvné holanske minikozicky
Predám čistokrvné holanske minikozicky krásnych farieb
Predám holanske minikozicky
Predám čistokrvné holanske minikozicky rôzne farby
Kozy
Predám dve kozičky a capa, kozičky sú 14 mesačne, cap 3 ročný, niesu v príbuzenskom vzťahu je možné že kozičky sú prípustené, cena dohodou.
Capkovia, kozičky.
Predám, vymením (seno, obilie) capkov a kozičky, ich otec je AN cap. Štyria capkovia majú matky podieľové AN, jeden capko kozu alpínsku. Dve kozičky majú matku la manchu, jedna kozička kozu alpínsku. Všetky matky sú veľmi kvalitné dojné kozy. Budú k dispozícii po 31. apríli. Fotky na vyžiadanie.