inzercia, predaj, predám, bazár

Honeywell Evohome Round Termostat

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám Inteligentný termostat slúžiaci na kontrolu vykurovania v dome, umiestnenie na kotol a na podlahové kúrenie, WiFi, napájanie: batériami, dotykový displej a podsvietený displej, ovládanie cez aplikáciu na OS Android a iOS.

Bol kupovaný v Alze 01/2021 nebol nikdy nainštalovaný nakoľko sme omylom objednali ten istý produkt v dvoch eshopoch a už sa to nedá vrátiť.

Kupovaný za 62,54€ - teraz predám za 50€.

neotvorené balenie - fotografia je z nainštalovaného prístroja.

Výhodou je ovládanie vykurovania cez aplikáciu z ktoréhokoľvek miesta na svete.
Honeywell Evohome Round Termostat
Podobné inzeráty
Bezdrôtový priestorový termostat Honeywell ROUND
Bezdrôtový Jednozónový priestorový termostat ROUND Honeywell Y87RF2024. Round - bezdrôtový digitálny izbový termostat, prepínací kontakt 24V - 230V. Dovod predaja: som vymenil na termostat s WiFi. Inak perfektne funguje, vyrobene v UK. Povodna cena: 105€
Priestorovy termostat Honeywell 907+ externy snimac
Predam programovateľný priestorový termostat Honeywell 907 - bez stop po uzivani k dispozicii je i externe cidlo s moznostou riadenia teploty z ineho priestoru pripadne zobrazit vonkajsiu teplotu na displey cena dohodov - odber po vykurovacom období
Honeywell Round bezdratovy termostat
Predam novy nepouzity bezdroyovy izbovy termostat Honeywell Round. Dobod predaja je ze sme zmenili projekt a jeden zo zakupenych nevyuzijeme. Cena noveho 80 eur
Termostat Honeywell Round, Internet Gateway
Predam plne funkcny jednozonovy termostat Honeywell T87RF. Pribalim aj Internetovu gateway na ovladanie Termostatu z internetu cez APP. Su v zaruke, doklad dodam. Termostat dobre komunikuje s kotlami Intergas - bezdrotovo a aj s inymi kompatibilnymi kotlami.
HONEYWELL SERVOPOHON VC6012 3-cestny ventil
HONEYWELL SERVOPOHON VC6012 Servopohon Honeywell pre 2 - a 3-cestné ventily Honeywell VC série VC6012 EPU Single-pólový prepínací servopohon 230V bez kábla 1m Spotreba energie iba pri spínači (6 VA) Bez spotreby energie v oboch koncových polohách Spínací čas: 7 sekúnd jednoduchým stlačením sa dá demontovať - aretačný systém Rozdelenie vodičov pripojovacieho kábla: Modrá-nulový vodič Hnedý- prepínací kontakt regulátora /fázový Čierny- prepínací kontakt regulátora /fázový funkcie: Servopohon sa prepne po privedení napätia do hnedého resp. čierneho vodiča-prisluchajúca polohe A resp. B. V prípade výpadku napájania, motor sa zastaví v aktuálnej polohe. Ak sa napájanie opätovne pripojí, motor reaguje na aktuálny vstup regulátora. Samostatný náhradný servopohon je určený na ovládanie ventilov radu VC. Jedná sa o dvoj a trojcestné ventily riadiace prietok vody v chladiacich či vykurovacích systémoch. Vhodné sú na domáce použitie aj menšie priemyselné vyťaženie. Pohon je ovládaný pripojeným termostatom. Spotreba elektrickej energie je značne redukovaná, pretože je energia spotrebovávaná len v prípade prestavovania pohonu. Montáž a demontáž pohonu z tela ventilu je veľmi jednoduchá. Pri inštalácii na entil nie je nutné vypúšťať sústavu ani ventil vymontovať zo sústavy. Model VC6012 je napájaný 230 V a je vybavený 3-vodičovým prepojením pre SPDT (prepínací kontakt) s konektorom Molex.
Honeywell Home T3R bezdrôtový termostat
Honeywell Home T3R bezdrôtový termostat Predám ročný T3R 7-dňový programovateľný bezdrôtový termostat. Musel som vymeniť kotol a spolu s ním aj termostat. Požívaný 1 rok. Kompletný bez závad.