inzercia, predaj, predám, bazár

Honeywell VRM 20 servopohon

Kategória: Ostatné

Predám Honeywell VRM 20 rotačný servopohon, 1 funkčný 4 ako Nahradne Dieli.
Honeywell VRM 20 servopohon
Podobné inzeráty
Servopohony
Predám havarijné servopohony Belimo LF 230 - 2ks. Havarijný servopohon Belimo LF pre VZT klapky. Pohon je určený pre veľkosť klapiek do cca 0,8m2. Ovládanie pohonu je otvorené/zatvorené. Funkcie V prípade prerušenia napájania začne spätná pružina otáčať servopohon do východiskovej polohy. Napr. pri výpadku napájania uzatvorí klapku alebo guľový kohút. To isté možno docieliť aj obrátene, záleží len na východiskovej polohe klapky. Vlastnosti Servopohon je istený proti preťaženiu, nie sú nutné žiadne koncové dorazy. Jednoduchá montáž na hriadeľ klapky pomocou univerzálneho strmeňa. Nastaviteľný pracovný uhol s mechanickým dorazom. Pôvodná cena je 187 € / ks . Moja cena je 90 € / ks.
servopohon Honeywell ML7425A6008
Predám pohon regulačného ventilu Honeywell ML7425A6008, zdvih 20mm / 1,8min, 600N, riadenie 0/2 ... 10V
Honeywell Home DC915SG bezdôtový zvonček kompletná sada
Tieto bezdrôtové gongy sú vybavené technológiou Honeywell-ActivLink ™ a pôsobia svojimi bezdrôtovými dosahmi 200 m. To zaisťuje, že si rádiové gongy môžete vziať so sebou kamkoľvek v dome alebo na záhrade, pričom budete vždy informovaní o tom, či je návštevník pri dverách. Vďaka vstavanému zosilňovaču s opakovacím / rádiovým zosilňovačom je možné pomocou druhého rádiového gongu zvýšiť dosah rádia až na 400 metrov. Svetelný prsteň je vybavený 7 nastaviteľnými farbami a LED bleskom pre vizuálne správy. Režim spánku / stlmenia vypne rádio gong na 3, 6, 9 alebo 12 hodín alebo na dobu neurčitú. Rádiové gongy sú už vopred nakonfigurované a môžu sa používať okamžite po zakúpení. Gong môže byť tiež ovládaný pomocou napájacieho zdroja s micro USB (5 V / 2 A). Špeciálne funkcie Dosah rádia asi 200 m Nastaviteľné 8 melódií S reguláciou hlasitosti V režime spánku / stlmenia Svetelný prsteň a LED svetlo blesku Honeywell-ActivLink ™ Rozsah dodávky Gombík zvonček, gong, 1x gombíková bunka CR2032.
LonWorks® IF-LON2 Interface
10 ks Rozhrania LonWorks® IF-LON2 možno použiť na pripojenie ovládačov Honeywell cez ich port USB k sieťam LonWorks. VYHĽADÁVANIE Uložte túto stránku ako PDF KONTAKTUJ NÁS KÚP ONLINE Rozhrania LonWorks® IF-LON2 možno použiť na pripojenie ovládačov Honeywell cez ich port USB k sieťam LonWorks. Sieťové rozhrania IF-LON2 sú určené na použitie s EAGLE, EAGLEHAWK alebo CLIF-CBUSLC.
Odkalovací filter Honeywell F74CS - Pitna voda
Predam Odkalovací filter Honeywell F74CS, 110 mikronov filter aj s prirubou. Vid foto. Velmi jednoduche a ucinne odkalovanie. Viac info:
Servo pohon Belimo
Klapkový servopohon LM-A pre prestavovanie vzduchotechnických klapiek vo vzduchotechnických a klimatizačných zariadeniach budov. Ovládanie signálom DC 0-10V. Nepoužitý