inzercia, predaj, predám, bazár

Hori tac pro

Kategória: Herné zariadenia

Predám hori tac pro pre ps4
Bez myšky
Hori tac pro
Podobné inzeráty
Hori tac pro
Predám hori tac pro pre ps4
HORI ONYX PS4 ovladac
Predam kvalitny oficialny PS4 ovladac HORI ONYX. 100% stav, takmer nepouzivany. alternativa k dualshock 4 idealne osobny odber BA, SC, PK a okolie. V pripade dohody aj dobierka.
HORI Fighting Stick mini for Nintendo Switch
Predám arcade stick "HORI Fighting Stick mini" určený pre konzolu Nintendo Switch. Ovládač bol používaný minimálne a je vo vynikajúcom stave. Dodávam v kompletnom balení v pôvodnej krabici. Popis produktu: - Arcade Stick od spoločnosti HORI, oficiálne licencovaný Nintendom - Kompatibilný s konzolou Nintendo Switch, resp. PC (Windows 7, 8, 8.1, 10) - Pripojenie pomocou vstavaného 2,5m USB kábla - Kompaktné prevedenie s rozmermi približne 21x15x9cm a hmotnosťou 500g - Podporuje nastavenie Turbo funkcionality - Joystick používa technológiu mikrospínačov Osobný odber - Košice, alebo odoslanie cez Zásielkovňu pri platbe poštovného vopred na účet. Cena poštovného je 3,30 EUR pri úhrade celej sumy vopred na účet alebo 4,60 EUR pri platbe cez dobierku.
sada Hori TAC Pro PS4/PS3
predam v 100% stave, velmi malo pouzivana
Cronus zen + Hori
Predam orginal cronus zen s hori ovladacom orginal nie tie lacne cinske napodobeniny. Cronus zen je dlhodobo vypredany a dlho aj bude Mozte hrat ps hry na mysi a klavesnici tak isto mozte hrat na PC ale hra si bude mysliet ze ste na Playstatione tym padom si mozte vypnut crossplay Nedetekovatelny aimbot skoro na vsetky hry (wazone, fifa, nhl atd)
Cronus zen + Hori
Predam orginal cronus zen s hori ovladacom orginal nie tie lacne cinske napodobeniny. Cronus zen je dlhodobo vypredany a dlho aj bude Mozte hrat ps hry na mysi a klavesnici tak isto mozte hrat na PC ale hra si bude mysliet ze ste na Playstatione tym padom si mozte vypnut crossplay Nedetekovatelny aimbot skoro na vsetky hry (wazone, fifa, nhl atd) Ps5, Ps4, PC, Xbox