inzercia, predaj, predám, bazár

Hotapo spol s r.o

Kategória: Stavebníctvo

Firma Hotapo spol s r.o. s dlhodobým skúsenosťami v železobetonových konštrukcií hľadá do svojho teamu pozície nových ľudí.

Profesie : Tesár
: Železiar
: Betonár

Náplň práce : Samostatnosť
: Spoľahlivosť
: Riadiť sa pokynmi nadriadeného

Skúsenosti v danom obore ako aj prax debnení ( Doka,Peri,Ulma a iné debnenie.

Bonusy : Motivačné, dobré platové podmienky
: Platené ubytovanie
: Vozenie firemnými autami do práce
: Včas platenie faktúr pre SZČO
: Pravidelný prijem pre zamestnancov
: Dlhodobé projekty

Prijímame nových kolegov do mladého teamu.
Môžu byť aj jednotlivci ako aj partie.

Viac informácií vám radi zodpovieme ,dole uvedenom kontakte ..


Hotapo spol s r.o
Podobné inzeráty
Praktik Nitra spol. s.r.o.
Hľadáme schopných inštalatérov do zamestnania / živnosť do firmy Praktik Nitra spol s.r.o., ktorá sa zaoberá montážou a opravou kúrenia, vodoinštalácií a plynoinštalácií. Na trhu pôsobíme už od roku 1993 a medzi naše najväčiše devízy patrí dobré meno spoločnosti, množstvo verných a spokojných zákazníkov a dobre pracovné vzťahy. Ak pochádzate z Nitry alebo jej okolia, ste pracovitý a máte záujem o dlhodobú prácu v dobrom kolektíve, tak zašlite žiadosť na emailovú adresu Ponúkame lákavé finančné ohodnotenie zamestnanec 6€-8€/hod - živnostník -10€-12€/hod (podľa skúseností a zručností). + stravné lístky, stabilný pracovný čas, voľné víkendy, ľudský prístup a výborné pracovné prostredie. Tešíme sa na Vás. Praktik Nitra spol .
Praktik Nitra spol. s.r.o.
Hľadáme schopných inštalatérov do zamestnania / živnosť do firmy Praktik Nitra spol s.r.o., ktorá sa zaoberá montážou a opravou kúrenia, vodoinštalácií a plynoinštalácií. Na trhu pôsobíme už od roku 1993 a medzi naše najväčiše devízy patrí dobré meno spoločnosti, množstvo verných a spokojných zákazníkov a dobre pracovné vzťahy. Ak pochádzate z Nitry alebo jej okolia, ste pracovitý a máte záujem o dlhodobú prácu v dobrom kolektíve, tak zašlite žiadosť na emailovú adresu Ponúkame lákavé finančné ohodnotenie zamestnanec 6€ a viac/hod - živnostník -10€ a viac/hod (podľa skúseností a zručností). + stravné lístky, stabilný pracovný čas, voľné víkendy, ľudský prístup a výborné pracovné prostredie. Tešíme sa na Vás. Praktik Nitra spol .
Majster železničných stavieb - OS 34
Firma NOREK, spol. s r. o. Košice hľadá Majstra železničných stavieb - špecialista železničných tratí a stavieb - OS 34 na TPP, alebo na živnosť. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - zodpovednosť za riadenie, organizovanie a výkon stavebných prác na železničnom zvršku - zodpovednosť za koordináciu subdodávateľov, - zodpovednosť za kontrolu a preberanie stavebných prác, - vedenie stavebného denníka, - evidencia dochádzky zamestnancov, evidencia BOZP, ostatné evidencie, - práca na železničnom zvršku s spodku Zamestnanecké výhody, benefity - individuálna odmena - prémie k platu, - v prípade potreby zabezpečenie ubytovania, - poskytovanie 13. platu Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie vysokoškolské I. stupňa Vzdelanie v odbore Stavebné, OS 34 (Odborná skúška - špecialista železničných tratí a stavieb), vysokoškolské vzdelanie odbor: inžinierske konštrukcie a dopravné stavby - výhodou Jazykové znalosti Slovenský jazyk - Pokročilý (C1) Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti práce na železničnom zvršku a spodku Počet rokov praxe 10 Osobnostné predpoklady a zručnosti PODMIENKA - preukaz OS 34, - skúsenosti na obdobnej pozícii, - kreativita, - organizačné schopnosti - dochvíľnosť, zodpovednosť, Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Spoločnosť NOREK spol. s.r.o. bola založená v roku 1991, so zameraním na vykonávanie dopravných a inžinierskych stavieb. Informácie o výberovom konaní Ak Vás naša ponuka zaujala, zašlite svoj profesijný životopis na e-mailovú adresu: Vážime si každý záujem o prácu v našej spoločnosti, dovoľujeme si však informovať, že odpovedať budeme len kandidátom, ktorí budú pozvaní na osobné stretnutie. Ďakujeme za pochopenie.
Zvárači TIG - Mníchov
Firma IMK Spol s.r.o. zháňa: 2x TIG ZVÁRAČI alebo 1x TIG ZVÁRAČ + 1x PRÍPRAVÁR (Potrubári) Práca dlhodobo v okolí Mníchova 26€/h zvárač 24€/h prípravár (v prípade že ovládate stavebnú nemčinu tak 26€) Ubytovanie zabezpečené/ nehradené - RTG, čierny/biely materiál - Minimálne jeden z dvojice musí ovládať nemecký jazyk - Povinné vlastné náradie, auto, ochranné oblečenie
Inštalatéri - Nemecko
Dobrý deň, Firma IMK Spol s.r.o. hľadá: 4x Inštalatér na stavby po celom Nemecku Práca na živnosť 23€/h prípadne 24€/h ak ovládate nemčinu Ubytovanie vieme zabezpečiť - nehradené v partii musí aspoň jeden ovládať nemecký jazyk - nutné vlastné ručné náradie, ochranné pracovné oblečenie, auto - v prípade spokojnosti práca dlhodobo.
Ponúkame voľné pracovné pozície
Spoločnosť MILANKO spol. s r.o. informuje o voľných pracovných miestach: stavbyvedúci a majster na stavbe. Platové podmienky: stavbyvedúci: 1800,- eur v hrubom + dohoda možná, majster: 1500,- eur v hrubom + dohoda možná. Žiadosti a informácie môžete zasielať na e-mailovú adresu: silvia.spicova@