inzercia, predaj, predám, bazár

HoTone Ampero One, MP-80

Kategória: Strunové nástroje

Predám veľmi zachovalý a málo používaný multiefekt značky Hotone ampero one.
K efektu je pôvodné balenie - krabica, Napajací zdroj, USB kabel, 3.5mm Jack-Jack na pripojenie Aux.
Je v ňom najnovší firmware ktorý ponúka viac slotov pre vlastné IR. + sú v ňom nejaké moje IR aj presety spravené

Dôvod predaja prechod na Neural a nevyužitosť, nech slúži niekomu kto to využije.

Link s info: kontaktovať e-mailom, nie vždy som k dispozíci počas dna na telefóne.
dohoda mozna
tags: Multiefekt, efekt, hotone, ampero, ampero one, gitara, digital, procesor, amp modeler
HoTone Ampero One, MP-80
Podobné inzeráty
Gitarový efektový procesor Hotone
Predám multiefekt Hotone Ampero. Možnosť použitia 9efektov súčasne,244 typov efektov,64 simulácií zosilňovačov, 60 simulácií kabinetov, simulácie mikrofonov, viac ako 100 modelov pedálov,198 presetov, automatický bubeník,120 sekúnd looper. Možnosť pripojiť basgitaru, elektrickú gitaru, akustickú gitaru. Pripojenie Pc, program na editaciu sa dá stiahnuť,usb,AUX, slúchadlá atď. Kúpený vo februári 2023. Dohoda možná.
Hotone Ampero
Predam kvalitny gitarovy multiefekt-procesor v zanovnom stave spolu z adapterom.Možnosť vyskušať na meste.Som prekvapeny kvalitou danych efektov a možnosťov upravy.
Fender stratocaster-kopia
Predam staršy stratocaster z 90r. na svoj vek v zachovalom stave/ma mierne znamky pouivania/.Tremolo Fender/nove/,pickguard komplet Fender /Mexiko/,humbacker rozopinatelny na singel.Vaha celej gitary 2,9kg.Gitara nastavena,možnosť vyskušať na meste.Vymena len za Hotone Ampero,Boss GT100.
Fender-Sguier standart stratocaster 80s90s
Predam po renovacii Sguier standart stratocaster z 80-90rr./strieborna metaliza/.Prerobena hlava gitary na Suhr,hmatnik na moderny pečeny javor.Nove Jumbo pražce,radius 9,5.Tremolo Wilkinson.Gitara nastavena,možnosť vyskušať na meste.Vymena za Boss GT100,Hotone Ampero.
Fender stratocaster-kopia
Predam staršy stratocaster z 90r. na svoj vek v zachovalom stave/ma mierne znamky pouivania/.Tremolo Fender/nove/,pickguard komplet Fender /Mexiko/,humbacker rozopinatelny na singel.Vaha celej gitary 2,9kg.Gitara nastavena,možnosť vyskušať na meste.Vymena len za Hotone Ampero,snimače Noiseles+doplatok.
Fender-Sguier standart stratocaster 80s90s
Predam po renovacii Sguier standart stratocaster z 80-90rr./strieborna metaliza/.Prerobena hlava gitary na Suhr,hmatnik na moderny pečeny javor.Nove Jumbo pražce,radius 9,5.Tremolo Wilkinson.Gitara nastavena,možnosť vyskušať na meste.Vymena za Hotone Ampero,Boss GT100,snimače Noiseles+doplatok.